Head of Human Resources

Aarhus

Internationalt konsulenthus søger Head of Human Resources

Vil du arbejde i et internationalt konsulenthus med vokseværk, hvor videns-tunge samt flinke & flittige medarbejdere er virksomhedens største aktiv? Og vil du være med til at understøtte rammerne for +300 ansatte fordelt på 5 lande i en virksomhed, hvor kulturen er i højsædet?

Novicell er et digitalt konsulenthus med 100 % fokus på at hjælpe vores kunder med at drive ”forretning online”. Vores virksomhed er opdelt i flere digitale forretningsområder, der laver både mellemstore, store og massive digitale løsninger for nogle af Danmarks mest spændende brands.

Vil du med på rejsen?

Novicell søger dig, der kan drive en central funktion i virksomheden og ikke selv er bange for at have fingrene i opgaverne. Herudover har Novicell sit eget lederakademi samt forum for ledere, hvor du vil indtage en vigtig koordinerende rolle. Du skal kunne spejle dig selv i Novicells kultur og værdier, der lever under betegnelsen ”Flink & Flittig”.

Du bliver en del af teamet på mere end 300 medarbejdere fordelt over 8 kontorer i Danmark, Spanien, Norge, Holland og England.

Du er ansvarlig for HR afdelingen i Novicell, hvor du får ansvaret for centrale områder som rekruttering, on- og off-boarding, fastholdelse og udvikling, employer branding samt andre løbende driftsopgaver, hvor det forventes at du også selv kan bidrage, da det pt. er en mindre afdeling. Du indgår i en ledergruppe bestående af Head of Finance samt Head of Legal og din nærmeste reference bliver til Novicells CFO.

Dine faglige kvalifikationer:

Du har minimum 3 års erfaring fra en stilling der ligner og indsigt i de driftsopgaver, der ligger i en HR funktion, hvor der støttes op omkring fremtidig vækst  – en vækst, der kun er mulig gennem ansættelse, fastholdelse og uddannelse af de rigtige mennesker i organisationen.

Herudover har du:

 • Lysten og evnerne til at drive HR i Novicell og selv have fingrene i opgaverne
 • God forretningsmæssig forståelse
 • Glad, systematisk og ansvarsbevidst personlighed

Flink & Flittig

I Novicell er vi flinke og flittige. Det betyder, at vi behandler hinanden ordentligt, holder vores aftaler med hinanden og at vi yder en høj service over for vores kunder. Det skal også være sjovt at gå på arbejde. Vi afholder løbende mange forskellige faglige og sociale aktiviteter. I Novicell vil du derfor opleve:

 • En uhøjtidelig organisation med store personlige frihedsgrader
 • Mulighed for personlig udvikling og en stærk samarbejdssfære
 • Frie rammer og godt arbejdsmiljø
 • Ambitiøse og inspirerende kollegaer
 • Et kreativt og inspirerende miljø, hvor du får mulighed for at præge HR afdelingen
 • God frokostordning med egen kantine

Praktisk info

 • Arbejdspladsen er på vores kontor i Aarhus på Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg
 • Ansøgningsfristen er så hurtigt som muligt. Vi afholder løbende samtaler, indtil vi har fundet den rigtige profil
 • Har du spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte vores CFO Kasper Thomsen

Søg jobbet

 

Søg jobbet

Kom med indenfor

Hvordan er det at arbejde hos Novicell? Hør hvad medarbejderne fortæller
- klik videre på knappen og få et kig ind bag husets fire vægge.
Du er også altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe, men send lige en mail til Camilla først.

Har du spørgsmål? Skriv til mig!