Erfaren Quality Assurance Specialist

Har du 3-5 års erfaring med at kvalitetssikre software? Og drømmer du om at være med til at sætte retningen for kvalitetssikring af store commerce-løsninger? Så har vi jobbet til dig.

Vi søger en QA Specialist til Commerce

Novicell søger endnu en fantastisk kollega til vores Commerce-afdeling. Vi forstiller os, at du ville klappe i hænderne, når vi siger, at det er detaljerne, der gør en verden til forskel. Og du vil netop komme til at gøre en verden til forskel sammen med over 300 energiske og kompetente kolleger over hele Europa.

 

Hvad skal du lave?

Som QA Specialist kommer du til at have en nøglerolle i vores udviklingsafdeling. Helt overordnet bliver det din opgave at sikre, at vi som team leverer den højest kvalitet. Det forestiller vi os at du gør på to måder. For det første kommer du til at stå for testen, dvs.:

  • i fællesskab med teamet udarbejde en overordnet test strategi for hver løsning
  • analysere krav og udarbejde en plan for test af hvert sprint
  • udvikle test cases - og gennemføre dem
  • rapportere fejl og følge op med udvikler- og projektlederkolleger
  • genteste fejlrettelser

Og for det andet står du for arbejdet med at hæve kvaliteten på tværs af afdelingen. Det væsentligste for os er, at du har mod på og lyst til at flytte på rammerne for både test og kvalitetssikring i teamet. Så hvis du er uenig i nogen af de ovenstående punkter og har en bedre idé, så har du brede rammer til at implementere dine ideer sammen med dine kolleger. Det kunne være nye værktøjer, arbejdsprocesser, udviklingsmetoder - you name it. Vi er lutter øre.

 

Og hvad tilbyder vi så dig?


Hos Novicell er vi en uhøjtidelig enhed med store personlige frihedsgrader. Vi applauderer et kreativt og inspirerende miljø, hvor du får mulighed for at præge firmaets fortsatte udvikling. Og så samarbejder vi med nogle af Danmarks mest interessante virksomheder. Det gør absolut ikke noget, hvis du er nørdet på FIFA, CS GO, AGF, cykling, discgolf, brætspilscafe eller måske noget helt syvende, som du har lyst til at udfordre dine kolleger eller chef i. Det er en vigtig del af vores kultur, at der er mulighed for at dyste, træne, hygge og nørde med kolleger også efter arbejdstid - hvis du har lyst. Og sidst men ikke mindst - vi har en sublim frokostordning med egen kok!

I Commerce teamet får du en god blanding af både unge og mere erfarne kolleger, altsammen med en uhøjtidelig stil. Og du får lov til at arbejde med kunder spændende såsom Ilva, Salling, Waoo og mange flere.

 

 

Flink & Flittig

I Novicell er vi flinke og flittige. Det betyder, at vi behandler hinanden ordentligt og yder en høj service over for vores kunder. Det skal være sjovt at gå på arbejde. Vi afholder løbende mange forskellige faglige og sociale aktiviteter. Det betyder at du i Novicell vil opleve:

  • En uhøjtidelig organisation med store personlige frihedsgrader
  • Et kreativt og inspirerende miljø, hvor du får mulighed for at præge firmaets fortsatte udvikling
  • God frokostordning med egen kantine
  • Mulighed for at deltage i sjove og udfordrende fritidsaktiviteter

Novicell som arbejdsplads

Hvordan er det at arbejde hos Novicell? Hør hvad medarbejderne fortæller - klik videre på knappen og få et kig ind bag husets fire vægge. Du er også altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe :-)

Praktisk info

Du vil få din daglige gang på Novicells hovedkontor i Højbjerg, helt specifikt Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg. Har du spørgsmål til stillingen, så skriv eller ring til QA Manager, Steffen Thordal, på sth@novicell.dk eller ring på tlf.nr. 61 46 19 51.

Vi har brug for dig hurtigst muligt, så send os en ansøgning og dit CV snarest muligt. Vi glæder os til at lære dig at kende.

 

Opslået d. 27. maj 2021

Har du spørgsmål? Skriv til mig!