Digital Projektleder

København

Digital Projektleder

København

 

 

Novicell vækster i både ind og udland, og søger i den forbindelse en projektleder til vores kontor i København. Kan du styre mellemstore og store udviklingsprojekter fra start til slut, og vil du være med til at opbygge en projektafdeling i København? Så kan en projektlederstilling hos Novicell København være noget for dig.

Novicell er et digitalt konsulenthus, der leverer en bred vifte af digitale serviceydelser. Novicell tænker altid forretning først, og det er uanset hvilken af Novicell’s forretningsområder, vi arbejder inden for. Vi er fortsat i vækst og lige nu søger vi til vores kontor i København en digital projektleder med erfaring i at levere webprojekter til håndtering af vores projekter i København.

Projektleder med forretningsforståelse


Det bliver din primære opgave at sikre planlægning og styring af webprojekter fra start til slut. Du har flere års bureauerfaring med digital projektledelse. Du kommer til at arbejde med projekter, hvor det er vigtigt, at du kan se projektet både fra kundens og det forretningsmæssige perspektiv.


Du får masser af ansvar og gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag. Henover en uge vil du både arbejde som projektleder, med klassiske opgaver omkring planlægning og statusrapporteringer, og ligeledes med procesoptimering. Vi forventer, at du er vant til at arbejde agilt og det er desuden afgørende, at du har en god portion forretningsforståelse som kan udfordre både projekt og kunde.
Det er din personlighed, der bringer dig i spil til denne stilling. Du er detaljeorienteret, ansvarsbevidst og en god kommunikator. Du vil får ansvar for dialogen med kunden; aftale, hvad der skal laves, og hvornår det skal leveres. Du har også den tætte dialog med udviklerne i projektet og ansvaret for fremdrift og leverance.


Vi lægger desuden vægt på, at:

 • Du brænder for detaljen og har en teknisk forståelse, så du nemmere kan forudse udfordringer om hjørnet.
 • Du sætter en ære i at levere en god brugeroplevelse for din kundes brugere.
 • Du er god til at planlægge og følge op på dine projekter og du har en realistisk tilgang til tingene.
 • Du er ikke bange for at være ærlig omkring eventuelle udfordringer i projektet.
 • Du kan bevare overblikket i komplekse projektforløb, og formår at håndtere og servicere alle stakeholdere i projektet.
 • Du har erfaring med projektledelse af agile udviklingsforløb
 • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale.
 • Du er god til at kommunikere med både kunder og kolleger.
 • Du er vant til at sætte dig ind i kundernes forretning.
 • Du har praktisk erfaring med JIRA og Confluence.
 • Du har 3-5 års erfaring indenfor projektledelse. 

Mød Asger - din kommende kollega

"Hos Novicell har jeg både et stort ansvar og stor frihed. Det er et hus i vækst med mange spændende opgaver, og der er plads til jeg qua min erfaring kan være med til at præge processerne. Det er også fedt at have alle slags digitale specialister lige ved hånden, så vi altid kan byde ind med kvalificeret rådgivning og opgaveeksekvering."   

Praktisk info

 • Arbejdspladsen er på vores kontor i København på Amerika Plads 19, 2100 København Ø.
 • Vi afholder løbende samtaler, og ansætter når den rigtige kandidat er fundet. 

Søg jobbet

Søg jobbet

Kom med indenfor

Hvordan er det at arbejde hos Novicell? Hør hvad medarbejderne fortæller
- klik videre på knappen og få et kig ind bag husets fire vægge.
Du er også altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe :-)

Har du spørgsmål? Skriv til mig!