Digital Projektleder

København

Novicell vækster i både ind og udland og søger i den forbindelse en tung projektleder til vores kontor i København. Kan du styre mellemstore og store udviklingsprojekter fra start til slut og vil du være med til at opbygge en projektafdeling i KøbenhavnSå kan en projektlederstilling hos Novicell København være noget for dig.  

Novicell er et digitalt konsulenthus, der leverer en bred vifte af digitale serviceydelserNovicell tænker altid forretning først, og det er uanset hvilket et Novicells fem forretningsområdervi arbejder inden for. Vi er fortsat i vækst og lige nu søger vi til vores kontor i København en digital projektleder med Scrum-erfaring til håndtering af vores projekter i Kbh 

Projektleder med forretningsforståelse 

Det bliver din primære opgave at sikre planlægning og styring af webprojekter fra start til slut. Du har flere års erfaring med digital projektledelse fra enten kunde eller bureau, Du kommer til at arbejde med projekter, hvor det er vigtigt, at du kan se projektet både fra kundens og det forretningsmæssige perspektiv. 

Da vi med denne stilling opstarter vores projektafdeling i København, får du masser  af ansvar og gode muligheder for at påvirke din egen arbejdsdag og opbygning af afdelingen. Henover en uge vil du både arbejde som projektleder, med klassiske opgaver omkring planlægning og statusrapporteringer, og ligeledes med procesoptimering. Vi forventer, at du er vant til at arbejde agilt og er velbevandret i de gængse Scrumværktøjer. Det er desuden afgørende, at du har en god portion forretningsforståelse som kan udfordre både projekt og kunde.

  

Hvem er du så? 

Det er din personlighed, der bringer dig i spil til denne stilling. Du er detaljeorienteret, ansvarsbevidst og en god kommunikator. Du vil får ansvar for dialogen med kunden; aftale, hvad der skal laves, og hvornår det skal leveres. Du har også den tætte dialog med udviklerne i projektet og ansvaret for fremdrift og leverance.  

Vi lægger desuden vægt på, at: 

 • Du brænder for detaljen og har en teknisk forståelse, så du nemmere kan forudse udfordringer om hjørnet.  
 • Du sætter en ære i at levere en god brugeroplevelse for din kundes brugere. 
 • Du er god til at planlægge, projektlede, følge op på dine projekter og har en realistisk tilgang til tingene. 
 • Du er ikke bange for at være ærlig omkring eventuelle udfordringer i projektet 
 • Du kan bevare overblikket i komplekse projektforløb, og formå at håndtere og servicere alle stakeholdere i projektet. 
 • Du har erfaring med projektledelse af agile udviklingsforløb 
 • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. 
 • Du er god til at kommunikere med både kunder og kolleger. 
 • Du er vant til at sætte dig ind i kundernes forretning. 

Kom med indenfor

Hvordan er det at arbejde hos Novicell? Hør hvad medarbejderne fortæller - klik videre på knappen og få et kig ind bag husets fire vægge.
Du er også altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe :-)

Praktisk info

 • Arbejdspladsen er på vores kontor i København på Amerika Plads 19, 2100 København Ø
 • Ansøgningsfristen er så hurtigt som muligt. Vi afholder løbende samtaler, indtil vi har fundet den rigtige profil
 • Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Afdelingschef for Novicell København, Jakob Bækkelund Nielsen, pr. mail på jbn@novicell.dk eller HR-chef Mettstine Thuesen pr. mail på met@novicell.dk

Opslået d. 29. oktober 2018

Har du spørgsmål? Skriv til mig