Cloud- og microservice-developer

Er du Novicells nye cloud- og microservice-developer?  

Novicell søger en erfaren og omhyggelig cloud- og microservice-developer til vores team i Aarhus. Her skal du være med til at udbygge Novicells microservice-arkitektur og skabe robuste systemer med en god arkitektur. I Novicell tager vi i høj grad vores egen medicin og udvikler konstant vores microservice-arkitektur, som efterhånden spænder vidt og bredt over vores forretningsprocesser.  

Hos os vil du blive en del af vores crack-commando team, som digitaliserer og optimerer dataflows mellem vores forretningssystemer og platforme. Du vil blive taget med på råd og får ansvar for at definere, specificere og udvikle yderligere services og integrationer til vores afdelinger i Danmark, Norge, Spanien og London.

Du kommer desuden til at arbejde tæt sammen med Novicells arkitekturafdeling og ledelse, og vi forventer, at du føler dig hjemmevant i blandt andet AWS (IAM, SNS, SQS, DynamoDBCloudwatch, API gateway, Lambda og ja, S3), ElasticMongo, C#, Terraform, CI/CD – og alverdens god EDB.   

Søg jobbet

Søg jobbet

Din profil

Du sidder måske i en stilling, hvor du kun får lov at arbejde på en mindre del af et større system, men du kunne godt tænke dig større udfoldelsesmuligheder i forhold til, hvordan systemerne interagerer med de omkringliggende systemer. Du er nysgerrig på ny teknologi og interesserer dig for, hvorfor du gør, som du gør. Og så har du set lyset serverless/FaaS og sætter en dyd i automatisering og observability.

Du har desuden: 

 • Fingerspidsfornemmelse for, hvad god web og IT er  
 • Praktisk erfaring med administration af AWS  
 • Praktisk erfaring med C# og .NET Core/Classic frameworket 
 • Praktisk erfaring med software-arkitektoniske koncepter som SOLID og DI  
 • Erfaring med message queue/service bus og distribuerede systemer  
 • Erfaring med webudvikling, og http-protokollen er din ven  
 • Kendskab til Angular og måske skrevet lækkert komponentbaseret angular – det er dog ikke et krav. (... du ville egentlig gerne have flair for full stack web-development, men css er bare ikke dig) 
 • Måske engang prøvet at skrive en http-request via telnet

Og så er du sandsynligvis lidt udadvendt og har ikke noget imod at gå ind på nabokontoret og hive fat i dine kolleger, så en proces kan komme videre. Ligesom du heller ikke er bleg for at sætte et par studentermedhjælpere i sving for at tage lidt af presset. Og så trives du egentlig meget godt i en virksomhed, hvor vi alle sammen bidrager til fællesskabet og sammenholdet og sikrer den gode stemning. 

Kom med indenfor

Hvordan er det at arbejde hos Novicell? Hør hvad medarbejderne fortæller - klik videre på knappen og få et kig ind bag husets fire vægge.
Du er også altid velkommen til at kigge forbi til en kop kaffe :-)

Praktisk info

 • Arbejdspladsen er på vores hovedkvarter på Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg 
 • Ansøgningsfristen er løbende, og vi indkalder løbende til samtaler
 • Jobopslaget er lagt op den 2. april 2019

Har du spørgsmål?

 Så skriv til webarkitekt Emil Rasmussen, han vil også blive din daglige leder.

Søg jobbet

Søg jobbet