Digitalt konsulenthus

- med begge ben på jorden

Novicell er digital sparringspartner for B2B- og B2C-virksomheder og organisationer. Vores kernekompetence er forretningsudvikling, men vi har også de tekniske kompetencer til at føre anbefalingerne ud i livet og skabe resultater.

Vi hjælper virksomheder til at udnytte deres digitale potentiale til fulde ud fra vores tekniske viden og kompetencer inden for digital forretning. Vi arbejder altid ud fra fakta og med fokus på resultater - med begge ben solidt plantet på jorden.

Se vores kompetenceområder

Novicell i tal

+350

medarbejdere

8

europæiske lokationer

12%

gns. overskudsgrad i de sidste 5 år

Et konsulenthus i rivende udvikling 

I dag tæller Novicell mere end 350 medarbejdere fordelt på 8 afdelinger i Aarhus, København, Ebeltoft London, Oslo, Amsterdam, Barcelona og Madrid. I det seneste regnskabsår 2019, leverede Novicell det bedste regnskab nogensinde med en omsætningsvækst i Danmark på 30% og en fordobling af driftsresultatet. 

Læs mere om Novicells årsregnskab og download seneste årsrapport

Vil du udvikle fremtidens commerce sammen med Mikkel?

Mikkel Keller stiller store krav til ehandels-løsninger. Rigtig store krav. Derfor er han i spidsen for Novicells team af seniorudviklere, der udvikler store, performancekritiske platforme til vores ambitiøse kunder.

Her løfter Mikkel sløret for, hvordan vi bygger commerce-løsninger til 50.000 samtidige brugere...

Vi støtter, hvor vi kan

Novicell har siden 2013 løbende støttet et efterskoleprojekt i Zambia, og adskillige medarbejdere har besøgt stedet og bidraget til bl.a. undervisning, internet og fysiske rammer på skolen. 

Derudover støtter og samarbejder vi med adskillige kulturelle organisationer og NGOer- Lokalt og internationalt.

Læs mere om skolen i Zambia og andre projekter

Vil du vide mere om Novicell?

Kontakt mig gerne for at høre mere om Novicell