Digitalt konsulenthus

- med begge ben på jorden

Novicell er digital sparringspartner for B2B- og B2C-virksomheder og organisationer. Vores kernekompetence er digital forretningsudvikling, og vi har også de tekniske kompetencer til at føre anbefalingerne ud i livet og skabe resultater.

Vi hjælper virksomheder til at udnytte deres digitale potentiale til fulde. Det gør vi med udgangspunkt i en teknologiuafhængig rådgivning - vi gør os nemlig umage med at forstå din forretning først og derefter anbefaler vi, hvilken platform og tekniske løsninger, der er bedst for din forretning. Vi arbejder altid ud fra fakta og med fokus på resultater - med begge ben solidt plantet på jorden.

Se vores kompetenceområder

Novicell i tal

+400

medarbejdere

7

europæiske lokationer

11,4%

gns. overskudsgrad i de sidste 5 år

Et konsulenthus i rivende udvikling 

I dag tæller Novicell mere end 400 medarbejdere fordelt på 7 afdelinger i Aarhus, København, London, Oslo, Stockholm, Amsterdam og Barcelona.

På trods af corona og brexit oplever Novicell stor vækst i blandt andet Storbritannien. Det er medvirkende til, at vi kommer godt igennem corona-året og leverer et tilfredsstillende resultat for regnskabsåret 2020.

Læs mere om Novicells årsregnskab 2020 og download seneste årsrapport

Vil du udvikle fremtidens commerce sammen med Mikkel?

Mikkel Keller stiller store krav til ehandels-løsninger. Rigtig store krav. Derfor er han i spidsen for Novicells team af seniorudviklere, der udvikler store, performancekritiske platforme til vores ambitiøse kunder.

Her løfter Mikkel sløret for, hvordan vi bygger commerce-løsninger til 50.000 samtidige brugere...

Nyere presseomtale

Hent Novicells pressemateriale

Vi støtter, hvor vi kan

Novicell har siden 2013 løbende støttet et efterskoleprojekt i Zambia, og adskillige medarbejdere har besøgt stedet og bidraget til bl.a. undervisning, internet og fysiske rammer på skolen. 

Derudover støtter og samarbejder vi med adskillige kulturelle organisationer og NGOer- Lokalt og internationalt.

Læs mere om skolen i Zambia og andre projekter

Vil du vide mere om Novicell?

Kontakt mig gerne for at høre mere om Novicell