Hos Novicell har vi samlet strategiske og tekniske kompetencer, så vi kan rådgive jer på kompetent vis og hjælpe jer med at føre anbefalingerne ud i livet. Vi har en bred vifte af digitale kompetenceområder - og det er netop der i vores styrke ligger. Vi kan tage et helhedsperspektiv på en digital løsning og få synergierne til at blomstre. Fra it-arkitektur over design og content til implementering og drift.  

Vores team af 275 udviklere, strateger, designere og marketingeksperter vil hjælpe jer med at træffe de rigtige digitale valg for netop jeres organisation. Det er sådan, vi skaber resultater. Tilgangen er digital. Målet er at udvikle jeres organisation, uanset om den er kommunal, regional eller statslig.

Novicell er et prisvindende digitalt konsulenthus med masser af erfaring

275+

dygtige medarbejdere med masser af erfaring

Vi vinder priser 

Best designed site, Jury's Choice, Bedste Nye E-handelsvirksomhed, Bedste Interesseorganisations Website, Bedste Social/Community løsning, Årets kundeløsning, Årets Corporate Marketing-løsning. Vi er stolte af alle priserne, som er vundet for kundeløsninger, som vi udvikler 

20+

års erfaring med rådgivning, udvikling og implementering af digitale løsninger 

Inddragende Projektledelse

Vi sørger for, at kunderne er med hele vejen. I projektstyringen betyder det, at du løbende bliver præsenteret for tests og status, så tingene kan forbedres undervejs.

Digitale løsninger med borgeren i centrum

Digitalisering er afgørende for at skabe en relevant og effektiv dialog med borgeren

Digitale løsninger og processer er afgørende elementer i at skabe en offentlig sektor, der er relevant for brugerne - både borgere og medarbejdere. Borgernes forventninger til offentlige digitale løsninger stiger i takt med, at digitale løsninger er blevet en integreret del af vores hverdag. Alt fra hverdagsindkøb til større indkøb som vaskemaskiner og andet sker i stigende grad på nettet. Private virksomheder tilpasser sig hurtig, fordi det efterhånden er blevet en del af deres eksistensberettigelse at tilbyde digitale løsninger, der er relevante og nemme at bruge for brugerne. Gennem mere end 20 år har vi i Novicell arbejdet med digitale løsninger og det har givet os en solid forståelse for brugeradfærd.   

 

”Med Novicell som partner kom vi så at sige til optikeren og fik et nyt syn på tingene. Med hjælp fra Novicell har vi fået et skarpt syn på, hvordan vi kan blive modtager-orienteret i vores kommunikation og hvilke tiltag, det kræver. Nu har vi en opgave i at flytte os fra et produktionsparadigme til at blive en moderne organisation med en god digital kommunikation med vores borgere”
Nikolaj Høncke Keldorff
— Nikolaj Høncke Keldorff, Webkonsulent, Koncern Kommunikation, Region Midtjylland

Hvordan møder du borgerne i digital øjenhøjde? 

Med få undtagelser halter offentlige, digitale løsninger i stor udstrækning bagefter mange private virksomheders digitale løsninger, og det giver borgerne store frustrationer i deres digitale møde med det offentlige. Størstedelen af borgernes digitale erfaringer skabes gennem blandet andet webhandel, selvbetjeningsløsninger, sociale medier og streaming tjenester som eksempelvis Netflix. Når vi rådgiver offentlige organisationer, bruger vi også al den erfaring, viden og best practice, vi har fra at at rådgive, designe og implementere digitale løsninger til store, danske og internationale private virksomheder. I Novicell arbejder vi blandt andet sammen med vores offentlige kunder om 

  • at løfte offentlige digitale løsningerne, så borgerne oplever dem som nærværende  
  • at møde borgerne i øjenhøjde, så løsningerne tager udgangspunkt i situationen og ikke den interne organisering   
  • at omsætte adfærdsdata både i interne og eksterne digitale løsninger til at prioritere indhold og organisering  

Vores ydelser til din offentlige organisation

Nedenfor har vi samlet fire af vores centrale digitale ydelser til offentlige organisationer. Det er dog ikke det eneste, som vi kan byde på. Vi har samlet det rigtige spænd af digitale ydelser, som gør os i stand til at se helhedsorienteret på digital udvikling i din organisation - fra strategisk rådgivning over it-arkitektur, design og indhold til hvordan gør du din organisation relevant på sociale medier. Har du brug for sparring i forhold til dine digitale løsninger, så vil vi gerne hjælpe

Digitalt servicetjek

Det digitale servicetjek er faktisk en tilstandsrapport af dit website.

Et digitalt servicetjek giver din organisation et solidt afsæt til dit næste webprojekt - og tager  udgangspunkt i borgerens behov. 

Vores anbefalinger hviler altid på best practice og solid indsigt i brugeradfærd online.  

Læs mere om det digitale servicetjek

IT fundamentet

Står du på et solidt digitalt fundament? Mange offentlige IT-løsninger er bygget på gamle monolit systemer, som er vanskelige at skifte ud. Skrøbelige digitale fundamenter er på mange måder begrænsende for at nedbryde siloløsningerne, men mange af disse udfordringer kan løses ved f.eks at arbejde med micro services

Læs mere om IT arkitektur

 

Design og webtilgængelighed

Vi arbejder med godt design og webtilgængelighed, fordi det giver mening at lave websites, der giver alle brugere gode brugeroplevelser. Og iøvrigt er offentlige organisationer omfattet af loven vedrørende webtilgængelighed WCAG 2.1, der handler om at sikre lige webadgang for alle. Det kan vi hjælpe med. 

Læs mere om webtilgængelighed

 

Websites og -udvikling

Et website er omdrejningspunktet for den digitale kommunikation med dine borgere. Derfor bør du vælge platform og ikke mindst udviklingspartner med omhu. Hos Novicell er vi platformsuafhængige. En solid løsning skaber resultater og performer optimalt. Både når det kommer til integration, loadtider, søgemaskineoptimering og datasikkerhed.

Læs mere om websites og -udvikling

 

Case: Nyt søgeoptimeret website til Center for Offentlig Kompetenceudvikling

Kursusplatform til COK

COK har udbudt kurser og uddannelse i mere end 50 år og håndterer i dag knap 20.000 årlige bookninger, hvor tilmeldingerne foregår via hjemmesiden. Platformen for at udbyde kurser og uddannelse er derfor et nøgleværktøj, da det skal være let for kommunalt ansatte at finde og booke sig ind på relevante kurser. Og det har Novicell hjulpet med via en Drupal-løsning.

Læs COK casen

Case: Aarhus 2017 - europæisk kulturby

Novicell byggede websitet til "Aarhus 2017" i forbindelse med, at Aarhus var europæisk kulturby i 2017. Websitet skulle informere, inspirere og engagere mange målgrupper med en fleksibel platform, der afspejler hele projektets formål: Let's Rethink.

Læs  Aarhus 2017 casen

 

Case: Servicetjek af Region Midtjyllands digitale dialog med borgerne

Novicell har lavet et servicetjek for Region Midtjylland af, hvor god en digital dialog, regionen havde med sine borgere. Det kom der en lang række indsigter ud af samt en anbefaling til en revitalisering af regionens webkommunikation. At nå ud med relevant kommunikation til de mange forskellige målgrupper, som borgere udgør, er nemlig ikke så enkelt. 

Læs  Region Midtjylland casen

Case: Midttrafik

Nyt website med ét centralt mål: At gøre det let for kunderne at finde relevante trafikinformationer hurtigt og intuitivt. Derfor var brugerne 100 % i fokus i udviklingsprocessen. I dag har Midttrafik et website, som både unge og ældre føler sig hjemme i. 

Læs Midttrafik casen

 

 

Her er et lille udpluk af vores øvrige kunder...

Vores samarbejde med OS2

OS2 er et offentligt digitaliseringsfællesskab - et Open Source fællesskab for offentlige myndigheder, der arbejder for at fremme samarbejde, deling og digital udvikling for de offentlige myndigheders slutbrugere. OS2 er både et samarbejde mellem offentlige myndigheder og en række af leverandører, som alle hylder principperne i Open Source.  

I Novicell er vi stolte af at være en del af OS2 fællesskabet. Vi er bl.a. driftsleverandør af OS2ULF, som er et Undervisnings- og Læringsforløb på en Drupal-platform. OS2ULF administrerer og udstiller lærings- og uddannelsesforløb. Som driftsleverandør sørger vi for hosting, support og videreudvikling i samarbejde med de tilknyttede kommuner.

Har du lyst til at høre mere?

Kontakt mig for en snak om, hvordan vi kan hjælpe din offentlige organisation med de næste digitale skridt