Ansvar og erfaring

Studiejob hos Novicell

Som studentermedhjælper hos Novicell har du en fed mulighed for at afprøve alt den viden, du tillærer dig på læsesalen og i de store auditorier, i praksis. Du arbejder på rigtige kundeprojekter og får lynhurtigt masser af ansvar. Samtidig er den faglige støtte på plads, så du igennem hele forløbet kan blive ved med at opkvalificere din egen faglighed - og blive en nørd ligesom alle os andre.

Fleksibilitet og fremtid

Novicell er en fleksibel arbejdsplads. Det betyder, at du i høj grad selv kan sammensætte dine arbejdstider, så de passer ind i dine øvrige planer. Fx er eksamensperioder ofte stressende som studerende, så der skruer vi selvfølgelig bare ned for arbejdsmængden og lader dig fokusere på at komme godt i mål.

Opholdet behøver heldigvis ikke slutte, når du står med eksamensbeviset i hånden. Vi ansætter nemlig rigtige mange af vores studentermedhjælpere, når de bliver færdiguddannet. På den måde kan dit studiejob hos Novicell hurtigt blive kickstarteren for din karriere og fremtid.

Kan du se dig selv her?

Som du kan se herunder, har vi studentermedhjælpere i stort set alle afdelinger i huset. Hvis du har en idé til en stilling, der passer lige netop dig - så er du velkommen til at vende idéen med Mettstine: met@novicell.dk.

Business Intelligence

Digital Strategi

Hosting

HR

Online Marketing

Projektledelse

Udvikling

Økonomi

Det siger studentermedhjælperne selv

Nu tænker du sikkert "ad hvor kliche!" - men at blive studentermedhjælper hos Novicell er et af de bedste (karriere)valg, jeg nogensinde har truffet. Udviklingskurven var stejl fra dag ét, og kollegaerne er ikke bange for at give dig ansvar og selvstændige projekter - men står selvfølgelig altid klar med gode råd, hjælp og vejledning. Her står man ALDRIG alene om noget. 

Som Online Marketing Assistent har jeg allerede fået indgående kendskab til online-discipliner som Google Analytics, AdWords og Facebook-annoncering - og jeg har sågar allerede faste kundetimer hver måned.

Og som om stimulerende arbejdsopgaver og masser af læring ikke var nok, så er stemningen her i huset også helt i top. Vi mødes ofte til en fredagsøl i vores egen bar, har ugentlige fællesmøder i afdelingen, og så er der selvfølgelig de store fester som julefrokost og galla.

Thumbs up til alle hos Novicell for at være "Flinke og Flittige" samt for at give os studentermedhjælpere alle tænkelige muligheder for at udvikle os og blive dygtige inden for det arbejdsområde, vi ønsker.

Nana Nørlund RasmussenOnline Marketing Assistent

At være studenterudvikler hos Novicell er helt sikkert en af de bedste oplevelser, jeg har haft i Danmark. Arbejdet er sjovt, og kulturen er meget medarbejderorienteret.

Jeg kan huske, hvor nemt det var for mig blive en del af teamet, da jeg begyndte at arbejde her, og her spillede de mange sociale aktiviteter en stor rolle. Novicell tilbyder også mange medarbejdergoder som fx team-aktiviteter, fantastisk frokost, en dejlig bar nede i kælderen og meget andet :-)

I mine 2 år her har jeg haft mange forskellige opgaver og masser af ansvar. Jeg begyndte oprindeligt at udvikle et nyt system, men sidenhen har jeg været en del af et innovations-hold, der afprøver nye og seje teknologier, som skal påvirke virksomheden positivt. Dette har givet mig mulighed for at bygge på min viden fra uddannelsen og har motiveret mig til at fortsætte det arbejde, jeg gør.

I mine øjne er Novicell en studentermedarbejders drømmejob :-)

Cristian Aurelian Leahu, Webudvikler

Novicell er et rigtig skønt sted at arbejde, og det er der mange grunde til: Selvfølgelig er alle de dejlige mennesker, mine kollegaer, med til at gøre arbejdspladsen til et fantastisk sted, hvor man virkelig føler sig velkommen.

Som studentermedhjælper i Novicell får jeg både meget ansvar og mange forskellige opgaver. Jeg har selv indflydelse på min arbejdsdag og har mulighed for at sige til, hvis der er noget bestemt, jeg gerne vil prøve at arbejde med. Jeg føler, at det er med til at udvikle mig fagligt, og det er spændende at sidde med opgaver, som jeg kan bruge i studiet eller i fremtidige arbejdssituationer.

Hos Novicell føler jeg mig ikke "bare" som en stundentermedhjælper - jeg føler sig som en del af virksomheden på lige fod med de fastansatte.

Nikoline Ella Højmark, Økonomimedarbejder

Siden jeg startede hos Novicell, har jeg kun oplevet spændende dage herude. Dette skyldes bl.a. de gode muligheder for personlig udvikling, som fx kommer til udtryk, når jeg benytter min teoretiske viden inden for Data Warehousing i praksis gennem dashboard-konstruktion i PowerBI samt brugen af SQL Server Management Studio.

Frihed under ansvar har været mit motto hos Novicell, hvor jeg har haft stor indflydelse på bloggen og nu skal til at lede et internt analyseprojekt.

Selve huset forbinder jeg med lækre lokaler, god hardware og skøn mad samt gode kollegaer, der virkelig afspejler virksomhedens budskab om at være "flink og flittig".

Det gik hurtigt op for mig, hvor stærkt Novicells fællesskab er, da jeg blev en del af virksomhedens Counter Strike hold og har brugt flere af mine aftentimer i godt selskab med mine kollegaer.

Oscar ResekeJunior Business Intelligence Consultant

Vil du høre mere?

Kunne du tænke dig et studiejob hos Novicell? Tjek vores ledige stillinger eller send en uopfordret ansøgning.

Se stillinger