Forsmag på fuldtidsjob

Praktik og Speciale

Hos Novicell kan du både komme i praktik og skrive dit speciale. Det er en god mulighed for at få en forsmag på, hvordan livet efter studiet som softwareudvikler eller designer kan være i IT-branchen. Du indgår i day-to-day-arbejdet og løser opgaver for rigtige kunder i huset.

I et praktikforløb i Novicell får du mulighed for at udvikle dine ideer i en kundefokuseret kontekst og lære, hvordan du kan omsætte dem til produkter, der skaber reel værdi. 

I dag har vi praktik- og specialeforløb i Udvikling, Design og Strategi, men vi er også åbne for dine ideer, så send os endeligt en uopfordret ansøgning.

Udvikling

I Novicells udviklingsafdeling får du lov til at operationalisere din teoretiske og tekniske erfaring i samarbejde med erfarne udviklere.

Du vil blive inspireret og udfordret på at videreudvikle dine tekniske færdigheder og opnå en indsigt i hvilke veje din karriere kan tage.

Design

I Novicells designafdeling kommer du til at arbejde i spændet mellem kreative og velafprøvede brugeroplevelser.

Fra analyser, dataindsamling og brugertests til færdige lækre designs og interaktioner der både understøtter og udvikler vores kunders identitet og forretning.

Strategi

I Novicells digitale strategiafdeling lærer du om de udfordringer og muligheder, som virksomheder står over for digitalt og strategisk.

Du lærer, hvordan du kan hjælpe kunderne med at udnytte deres digitale muligheder til reel eksekvering og deres ønskede resultater.

Novicell som specialevirksomhed

Novicell er en teknologidrevet virksomhed, hvor specialisterne styrer slagets gang. Hos os kan du være med til at videreudvikle og udbygge vores viden inden for emner som:

  • Containerized Development
  • AI and Machine Learning
  • CI/CD Automation

Læser du på en uddannelse indenfor softwareudvikling, og kan du nikke genkendende til et af emnerne ovenfor, er det måske dig, Novicell skal lave et specialesamarbejde med.

Vi vil altid gerne inspireres - så selvom dit emne ikke er nævnt, vil vi meget gerne høre om dit specialeoplæg.

Vil du vide mere?

Har du spørgsmål eller gode idéer til praktik og speciale hos Novicell? Så tag endelig fat i mig!