Ansvar, opgaver og kultur

Studerende hos Novicell

Praktik, Speciale & Studiejob

Read in English

Når man går rundt her i huset møder man mange studerende - og det er vi rigtig glade for. Vi oplever nemlig en stor værdi i konstant at være i dialog med de studerende og på den måde være up to date på alle områder.

Som studerende hos Novicell lærer du med garanti noget andet, end du kan lære på dit studie - uanset om du skriver speciale eller baccheloropgave, er her som studentermedarbejder eller er i praktik. Du arbejder på rigtige projekter, med rigtige kunder og med masser af ansvar. Og så er Novicell et godt sted at udvide dit netværk inden for den digitale branche - gennem kollegaer, samarbejdspartnere, kunder osv.

Bliv en del af holdet

I løbet af året har vi mange sjove og spændende arrangementer, både faglige i arbejdstiden og mindre faglige i fritiden. Som studerende hos Novicell er du en del af det hele - fra fredagsbar til filmklub og cykelhold! Og så er vores frokost også ret god :-)

Kom et smut med indenfor på arbejdspladsen Novicell

 

Mulighederne hos os

Vi har både tilbud til dig, der er ny på studiet og til dig, der snart er færdig. Læs mere om vores forskellige muligheder under hver overskrift - så ses vi forhåbentlig!

Studiejob

Styrk dine kompetencer med praktisk erfaring, som rækker ud over studiebøgerne.

Er du studerende?

... og kunne du tænke dig at høre mere om livet som studerende hos Novicell? Så send mig en mail!