Bag husets fire vægge...

- skal der også være sjovt

Det er nok den holdning, der skinner mest igennem, når du træder ind af døren hos Novicell. Vi har nemlig besluttet ikke at gå på kompromis med at have det skægt sammen, imens vi leverer gode resultater. Her skal det være fedt at gå på arbejde hver dag. Ellers nytter det ikke at bruge så mange vågne timer sammen, vel? 

Gå på opdagelse her på siden og find ud af, hvad Novicell er for en størrelse: Hvem er vi? Hvordan er det er at arbejde her? Hvad går vi op i? Og hvis du når helt ned i bunden, så er der en masse billeder, du kan tage et kig på.

Plads til spørgsmål og sparring

Det er afgørende for vores virksomhed, at vi fornyer vores viden og tør prøve nye ting af - allesammen. Det kan alle jo sige, men her er et par eksempler på tiltag, der gør os klogere.

CodeCamp

Med jævne mellemrum mødes udviklere til mad og sparring om nye teknologier, der er værd at kigge nærmere på.

Lederuddannelse

I takt med at virksomheden vokser, løfter vi organisatoriske og ledelsesmæssige kompetencer hos medarbejderne.

Novicell.Camp

Hvert forår tager vi alle afsted på forlænget weekend og arbejder med nye tiltag via workshops og teambuilding.

Novicells årlige Novicell.Camp

At få en idé og drible med den

Folk her i huset er drevet af at skabe noget nyt og udvikle sig - om så det er fagligt eller med løbeskoene på efter arbejde: Hellere angrebsfejl end nøl, lyder opfordringen. Det giver mod til at komme med nye idéer. Og det fede er, at når nogen så kommer med en idé, bliver den taget seriøst: Nyt modul i Umbraco? Workaway i Barcelona? Cykelhold? Ja da - vi prøver det!

Der er generelt en stor tillid til, at nye tiltag kan blive til en succes, og det giver en vis gejst i huset at opleve, når det sker. Da kan vi ikke rigtig lade være med at lade os rive med - det vil du med garanti heller ikke.

Vi kan (næsten) ikke sidde stille

Efter arbejde bliver der eksperimenteret med alt fra vegansk mad til vinsmagning eller havkajak. Vi får også hurtigt arrangeret pizza og FIFA-turnering som opvarmning til landskamp på storskærm - hvis vi da ikke selv trækker benskinnerne på.


For at det ikke skal være løgn har vi faktisk også vores helt eget mikrobryggeri og en hyggelig fredagsbar i kælderen med oldschool spillemaskiner, modeltog, dart og bordtennis. Her er der efterhånden blevet tilbragt en hel del timer...

Følg Novicell i hverdagen på Facebook

Vi gider faktisk også at ses efter arbejde...

Hos Novicell lyder der en klar opfordring til at pakke sammen kl. 16.00 og lave noget andet end at arbejde
- derhjemme eller sammen med gode kollegaer.

Fest og ballade

Hos Novicell holder vi både sommerfest med lækre cocktails og teambuilding, julefrokost med hjemmebrygget juleøl, halloween fest med kreativ udklædning og meget mere.

Sport og spas

Du behøver aldrig at kede dig. Der er altid kollegaer til UV jagt, band-rehearsal, en cykeltur eller et spil Lords of Waterdeep.

Vi inviterer vores familier ind

2 gange om året, til påske og jul, inviterer vi vores familier indenfor til en eftermiddag med  gode snakke og underholdning for børnene.

...og et helt andet fælles projekt

Indrømmet. Den her er vi ret stolte af... :) Novicell har nemlig siden 2013 støttet et efterskoleprojekt i Zambia, og adskillige medarbejdere har besøgt stedet og bidraget til bl.a. undervisning, internet og fysiske rammer på skolen.

Læs mere om skolen i Zambia og de andre gode projekter, vi støtter

En kutter og et broget mandskab

Vores direktør er fra Esbjerg, og han plejer at sammenligne Novicell med en lille fiskekutter derfra. Siden den kutter lagde fra land i 2007, er der efterhånden kommet rigtig mange forskellige mennesker med ombord. Faktisk har Novicell mere end 30 nationaliteter ansat.

De vidt forskellige afdelinger giver også et dejligt broget mandskab: Nogle går med slips, andre i strømpesokker; nogle sidder på kontorstole og arbejder, andre i bløde sofaer. Ja, nogle er endda vikinger. Fælles for os alle er dog, at vi godt kan lide at nørde - med tal, kode og data. Hvordan vi er og gør hver især, er egentlig ret ligegyldigt. Det vigtigste er, at her er plads til alle. Og så er det vigtigt, at her er plads til at stille spørgsmål uanset titlen i ens e-mailsignatur.

Se hele Novicells mandskab

Ligesom vi har et cykelhold, skulle der være et alternativ til løberne. Jeg fik fat på en løbecoach og vupti; nu er vi 28 personer, der skal løbe Aarhus City Halvmarathon - både erfarne og uerfarne løbere. Det er da sejt!

Anne Brøndum, HR Legal Consultant

Er du flink og flittig?

Vi ansætter hele tiden nye medarbejdere, så send os endelig en ansøgning - også selvom der ikke ligger et jobopslag, der lige passer på dig.

Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores kontor til en snak og en kop kaffe. Vi vil rigtig gerne hilse på dig!

Se aktuelle stillingsopslag

Novicell i tal

+400

Medarbejdere

7

Afdelinger i Aarhus, København, Amsterdam, London, Barcelona, Stockholm og Oslo

+30

Nationaliteter

Jeg vil gerne skabe et køkken som bliver brugt som samlingspunkt for mine kollegaer, et køkken hvor der er fokus på samvær og god økologisk mad lavet fra bunden.

Og nåh ja, så skal det selvfølgelig også smage godt!

Peter Høeg, Novicells egen kok

Fra Geek til tech lead

Peter Holm Jakobsen vandt den allerførste udgave af Novicells årlige studenterudfordring, Geek Challenge, i 2013. I dag sidder han i vores Sitecore-afdeling som tech lead på et spændende projekt, og Peters historie er langt fra enestående:

"Det gennemsyrer virkelig huset, at så længe man er dygtig og skaber resultater, så skal mulighederne nok byde sig til. Og så er der sådan set ikke nogen, der stiller spørgsmål ved, om man er studentermedhjælper, fuldtidsudvikler eller noget helt tredje."