Novicell inviterer til

VIP-event om datadrevet forretningsudvikling

Taber du omsætning på dataudvidenhed?

Taber du omsætning på datauvidenhed? Eller udnytter du værdien af dine data til at skabe en konkurrencemæssig fordel? Og fremtidssikrer vækst i virksomheden! 

Du er inviteret til et hyggeligt VIP-arrangement på The Standard i København. Du kan forvente en aften med høj faglighed, mulighed for at netværke og lækkert forplejning.  

Det faglige

Det er alfa og omega, at du tager de rigtige strategiske beslutninger på et sikkert grundlag, det gøres i et sammenspil mellem erfaring, intuition og på baggrund af Business Intelligence. Vi sætter derfor fokus på, hvordan man integrerer relevante forretningsdata og mål for KPI'er i unikke ledelses-dashboards, der kan være med til at skabe en konkurrencemæssig fordel og fremtidssikre væksten i virksomheden.

Til arrangementet kan du blive klogere på, hvordan vi i Novicell, er gået fra at være datauvidende til at blive datadrevet på ét år. Derudover vil vi præsentere relevante branchespecifikke cases, der har draget fordel af vores løsninger.

Novicells CFO, Kasper Thomsen, præsenterer sine erfaringer med datadrevet ledelse og værdien heraf. Efterfulgt af Novicells BI Director, Jens Grønkjær, der vil præsentere fordelene ved samt rejsen mod at blive en forretning, der vækster på et fundament af automatiserede data dashboards via daglig projekt- og kapacitetsstyring. Til sidst vil der være mulighed for Q&A samt 1:1 sparring på dine konkrete problemstillinger.

Er du en del af målgruppen? 

Arrangementet er henvendt til direktører og relevante beslutningstagere i B2B og B2C virksomheder. 

Det hyggelige

The Standard sørger for en lækker 3-rettersmiddag med vinmenu og vand. Efterfølgende er der kaffe med lidt sødt til ganen - glæd jer! 

Det praktiske

Torsdag den 03. juni

Kl. 17.00-22.00

The Standard

Havnegade 44, 1058 København

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen ved The Standard.

Vi ses! 

_______________________________

Vi følger naturligvis corona-situationen tæt. Du kan aflyse din deltagelse op til 5 dage før arrangementet. Du kan læse mere om, hvilke forholdsregler vi tager ved fysiske arrangementer: Corona-forholdsregler og vores generelle tilmeldingsbetingelser her.

Tilmelding

Der er et begrænset antal pladser til dette arrangement. Hvis der desværre ikke er plads til dig, så får du selvfølgelig besked i god tid inden arrangementet.   

Her er et udpluk af, de kunder vi har hjulpet med datadrevet forretningsudvikling

Læs mere om nogle af vores specifikke BI-løsninger her

 

Hvis du har spørgsmål til arrangementet eller vil vide mere 

  Så kontakt os her