Video Masterclass

Vil du også video?

Så kom til vores Video Masterclass i Aarhus.

Video fylder stadig mere i marketingporteføljen på tværs af alle typer af virksomheder og organisationer. Så det handler om at komme med på vognen - og samtidig skille sig ud fra mængden.

Hos Novicell laver vi engagerende og værdiskabende levende billeder for både kunder og os selv. Og vores content-eksperter kan også lære dig at bruge video i jeres marketingsindsatser. Hvis det lyder som noget for dig, så meld dig til vores Video Masterclass den 19. maj.

Det bliver en dag fyldt med teoretisk viden og praktiske øvelser i et workshop-format, hvor du bliver både inspireret og får lov til at øve dig i at lave den gode videofortælling.

Måske er I på nippet til at sætte en videoindsats i gang i jeres virksomhed. Måske er I allerede i gang, men har brug for at blive dygtigere.

Uanset hvad lover vi, at du går fra vores Masterclass med konkrete færdigheder, du kan omsætte til indhold med det samme. Det er ikke så vigtigt, om du filmer med smartphones eller har mange tusind kroners udstyr til rådighed - der er noget at lære for alle.

Tid og sted

Aarhus
Torsdag den 19. maj
Kl. 08:30 til 15:00

Konferencesalen, Novicell HQ
Søren Nymarks Vej 6
8270 Højbjerg

Deltag her

Du bliver klogere på

Programmet på dagen består af fire sessioner af en times varighed, hvor vi tager dig igennem alt lige fra idégenerering, strategi og storyboard over den gode optagelse til skarp redigering af den fede marketing-video.

Du kommer til at møde og blive hands-on undervist af Novicells video-eksperter og kan få sparring på dine videoindsatser af vores kreative og strategiske konsulenter.

Derudover byder vi selvfølgelig også på morgenmad, frokost, inspirerende oplæg og networking med marketingfolk fra andre virksomheder, som du kan spejle dig i.

Praktisk

Varighed: 1 dags Masterclass fra kl. 08.30 - 15.30

Pris: kr. 3.000,- pr. deltager, inkl. forplejning.

Sted: Novicell, Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg

Dato: Torsdag den 19. maj 2022

Program

08.30 - 09.00

ANKOMST, REGISTRERING, KAFFE & MORGENCROISSANTER

09.00 - 09.30

VELKOMST V. NOVICELL

09.30 - 10.30

SESSION 1: PREPRODUKTION
Lars Friis Esmarch, Novicell Mogens Elhauge, Novicell
v. Lars Friis Esmarch & Mogens Elhauge
Godt begyndt er halvt fuldendt. Det gælder også, når I vil lave videomarketing. Det handler om at få en god idé og brygge på den, til man har et decideret koncept.
I den her session lærer vi dig netop det: At få en god idé, at berige den, og få den til at leve, inden optagelserne går i gang. Konkret får du redskaber til at lave storyboards og manuskripter, ligesom du lærer at skrive et kort og skarpt pitch, der sælger jeres idé til alle stakeholders, internt såvel som eksternt.

Som noget unikt får du i den her session også sparring på din eller jeres konkrete idé - uanset, hvor langt I er med den. Måske har I nogle tanker om et budskab eller en gimmick, I gerne vil bruge, måske er I halvvejs færdige med manuskriptet, men mangler det sidste krydderi til at gøre det hele ekstra lækkert? Vi giver jer konkrete råd til at komme videre og i mål med jeres video eller kampagne.

10.30 - 11.30

SESSION 2: KAMERATEKNIK
Aske Kornum Andersen, Novicell
v. Aske Kornum Andersen
Findes der noget værre end at komme hjem fra en optagelse og finde ud af, at alle klip er overbelyst, lyden overstyrer, eller framingen er helt i hegnet?
Selvom vi tit proklamerer, at ”den reder vi i post’en”, så er det desværre ikke altid muligt. Men hvordan undgår man så at havne i den situation? Det gør man ved at forberede sig – og være grundig!

Med et sikkert blik for detaljen hjælper du dig selv og din fremtidige video godt på vej. Derfor vil vi på dette spor lære dig, hvordan du sætter det perfekte interview op, hvordan du sikrer god belysning med minimal indsats, og ikke mindst hvordan du skyder gode dækbilleder, der kan være med til at løfte dine produktioner til næste niveau.

11.30 - 12.00

FROKOST

12.00 - 12.30

VIDEO SOM EN DEL AF DIT MARKETING MIX
Mette Skole Mikkelsen, AS3
v. Mette Skole Mikkelsen, AS3
Èn ting er at producere lækre, skarpe og engagerende videoer. Men hvis ingen ser dem, er du jo lige vidt. Derfor er det altafgørende, at du lægger en gennemtænkt strategi for at bringe videoerne i spil på jeres kanaler.
Tænk video ind som en naturlig del af det samlede marketing mix, og lad dem spille sammen med andre content elementer for optimal effekt.

Alt det – og meget mere – kan du høre mere om fra AS3’s Marketing Manager, Mette Skole Mikkelsen, som også giver dig sine bedste råd til, hvordan du får det optimale ud af de interne ressourcer i jeres virksomhed, når du laver videoindhold.

12.30 - 13.30

SESSION 3: PRÆSENTATIONSTEKNIK
Lars Friis Esmarch, Novicell
v. Lars Friis Esmarch
“Åh nej, jeg hader min egen stemme, og jeg er ikke god på kamera...”

… siger du måske. Men vores erfaring er, at de fleste kan blive skarpe foran linsen alligevel. Med de rigtige redskaber og tips, selvfølgelig.
Dem giver vi dig i den her session, hvor vi gennem konkrete øvelser lærer om stabil stemmeføring, overbevisende armbevægelser og at få dit budskab igennem på video.

… Og bare rolig, din stemme er bedre, end du tror!

Men det er ikke kun dig selv, du lærer at skærpe. Ofte vil du også komme i den situation, at du skal interviewe en chef eller en kollega til jeres videoer. Derfor lærer vi dig om god spørgeteknik og de små tricks til at interviewe på en måde, der gør din redigering nemmere og mere lækker bagefter.

13.30 - 14.30

SESSION 4: POSTPRODUKTION
Aske Kornum Andersen, Novicell
v. Aske Kornum Andersen
Kender du det, hvor du ser en video, hvor du bare tænker ”wauw – den er virkelig lækker!” - men hvor du måske ikke helt kan sætte fingeren på hvorfor?
I denne session finder du ud af hvorfor. Du lærer de simpleste tips og tricks til at øge produktionsværdien i jeres videoer. Vi viser dig, hvordan du klipper til musik, hvordan du bruger tekst og animation til at skærpe budskaber og USP’er, og ikke mindst hvordan du redigerer din video, så den lige blive lidt mere lækker.

Til sidst kommer vi også forbi en overset, men vigtig del af videoproduktion: Hvordan du eksporterer din video korrekt, så kvaliteten bliver så høj som muligt, og så den passer bedst muligt til dine udvalgte platforme.

14.30 - 15.00

INSPIRATIONSOPLÆG V. NOVICELL - TIKTOK
Simone Nylander Kristensen, Novicell
v. Simone Nylander Kristensen
Vi slutter dagen af med et brag, for den sidste halve time skal nemlig handle om TikTok. Her skal dine nye video- og præsentationsskills virkelig sættes i spil, for man kan ikke sige TikTok uden også at sige video, performance og wauw-effekt.
Simone tager dig igennem en lynhurtig session, hvor du får en intro til platformen som helhed og samtidigt lærer at filme videoer i app’en. På den måde er du lynhurtigt klar til at åbne en TikTok-account, når du kommer hjem – ingen undskyldning for ikke at være med på moden mere.

15.00 - 15.30

NETVÆRK, SNACKS & TAK FOR I DAG

82%

af al internettrafik udgøres af video i 2021

53

gange større sandsynlighed for at ranke højest på Google med video på dit site

54%

af online brugere foretrækker video-content fra deres favorit-brands

65%

ser mere end ¾ af en video

Kilde: vidyard.com og dreamgrow.com

Vores eksperter og oplægsholdere

Lars Friis Esmarch 

Som uddannet TV-journalist har Lars styr på at fortælle korte men informationstunge historier i levende billeder. Han har tidligere arbejdet på DR, og som video-content creator er han specialist i præsentationsteknik, interviews og at skære ind til benet, så budskabet i fortællingen står så stærkt som muligt.  

Aske Kornum Andersen 

Aske er vores Creative Production Manager, og med mere end 8 års erfaring inden for videoproduktion og content-marketing har han masser af gode eksempler og historier at dele ud af. Aske har blandt lavet videoer og kampagner for IBM, Skolemælk og Videncenter for Digital Handel. 

Mogens Elhauge 

Mogens er Creative Director har det skarpeste øje for kreative idéer og konceptualisering. Han er ekspert i idégenerering og –berigelse. Som tidligere Kreativ Direktør og chef i reklamebrancen har Mogens været med til at lave integreret markedsføring og forretning for nogle af de helt tunge drenge - bl.a. Dansk Supermarked, Mærsk og Danske Bank. Derudover står han bag seerfavoritter med bl.a. flodhesten Dolph (Fårup Sommerland) og Søs og Kirsten (BKI).

Simone Nylander Kristensen

Simone er Digital Performance Specialist og TikTok Lead, og hun har altid fingeren på pulsen, når det kommer til de nyeste trends på organisk og betalt social. Hun arbejder med alt fra strategi og sparring til at være helt nede i materien med kampagneopsætning og content creation. Lige nu er hun særligt optaget af TikToks indtog på det danske marked og hjælper mange af husets kunder med at skabe en succesfuld tilstedeværelse på platformen.

Mette Skole Mikkelsen (AS3) 

Mette er Marketing Manager hos AS3, som er all in på inbound marketing. Hun sikrer salget og de langvarige relationer til BtB målgruppen gennem et mix af video, artikler, cases, nyhedsbreve, webinarer og LinkedIn annoncering. Det kræver kvalitetsindhold, fokus på distribution og et tæt samarbejde med organisationen. 

Tilmelding