Novicell inviterer til

VIP-event om datadrevet forretningsudvikling

27. maj 2021 - Aarhus

Datadrevet forretningsudvikling er nutidens guldgrube

Taber du omsætning på datauvidenhed? Eller udnytter du værdien af dine data til at skabe en konkurrencemæssig fordel? Og fremtidssikrer vækst i virksomheden! 

Du er inviteret til et hyggeligt VIP-arrangement i Novicells nye konferencesal med indhold og forplejning i særklasse.

Det faglige

Det er alfa og omega, at du tager de rigtige strategiske beslutninger på et sikkert grundlag, det gøres i et sammenspil mellem erfaring, intuition og på baggrund af Business Intelligence. Vi sætter derfor fokus på, hvordan man integrerer relevante forretningsdata og mål for KPI'er i unikke ledelses-dashboards, der kan være med til at skabe en konkurrencemæssig fordel og fremtidssikre væksten i virksomheden.

Til arrangementet kan du blive klogere på, hvordan vi i Novicell, er gået fra at være datauvidende til at blive datadrevet på ét år. Derudover vil vi præsentere relevante branchespecifikke cases, der har draget fordel af vores løsninger.

Novicells CEO, Per Kirchner, præsenterer sine erfaringer med datadrevet ledelse og værdien heraf. Efterfulgt af Novicells BI Director, Jens Grønkjær, der vil præsentere fordelene ved samt rejsen mod at blive en forretning, der vækster på et fundament af automatiserede data dashboards via daglig projekt- og kapacitetsstyring. Til sidst vil der være mulighed for Q&A samt 1:1 sparring på dine konkrete problemstillinger.

Er du en del af målgruppen? 

Arrangementet er henvendt til direktører og relevante beslutningstagere i B2B og B2C virksomheder. 

Programmet er som følger: 

Det hyggelige

Tidligere Michelin-aktuelle kok, Peter Høeg fra bl.a. Substans, Møf og Moment vil stå for en gourmet-middag med dertilhørende vin, øl og vand. Peter er blevet far og bedst som han søgte mere tid til familien i weekenderne, ansatte vi ham som huskok i hverdagene - glæd jer! 

Det praktiske

Torsdag den 27. maj

Kl. 17.00-22.00

Konferencesalen, Novicell HQ

Søren Nymarksvej 6

8270 Højbjerg, Aarhus

 

Vi følger naturligvis corona-situationen tæt. Du kan aflyse din deltagelse op til 5 dage før arrangementet. Du kan læse mere om, hvilke forholdsregler vi tager ved fysiske arrangementer: Corona-forholdsregler og vores generelle tilmeldingsbetingelser her.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores nye konferencesal i Højberg, hvor der vil være rigtig god plads til alle!

Vi ses! 

Tilmelding

Her er et udpluk af kunder vi har hjulpet med datadrevet forretningsudvikling

Læs mere om nogle af vores specifikke BI-løsninger her

 

Hvis du har spørgsmål til arrangementet eller vil vide mere 

Så kontakt os her