E-commerce Dinner:

E-commerce

Lad dig inspirere af lederne indenfor digital handel

Vi sætter fokus på B2C E-commerce og inviterer 3 skarpe E-commerce ledere til at fortælle deres succeshistorier med mange udfordringer og sejre undervejs. Talerne har alle haft fingrene helt nede i maskinrummet og arbejdet med digital handel og kundeoplevelser igennem mange år. Vi krydrer aftenen med en eksklusiv netværksmiddag fra en lokal Michelin-restaurant, hvor der bliver rig lejlighed til at netværke med de øvrige deltagere.

Hvad kan du forvente?

På dagen vil du møde ”practitioners”, der selv har etableret eller ledet succesfulde E-commerce forretninger. De kan bringe værdifuld erfaring videre og vil inspirere og komme med løsningsforslag på, hvordan succesfuld digital handel og kernekompetencer indenfor dette område kan opbygges – og ledes.

Du vil også blive klogere på E-commerce på et strategisk niveau, og du får indsigter fra visionære ledere, der har bygget en digital handelsvirksomhed fra bunden eller er lykkedes med at digitalisere en eksisterende forretning.

Vi slutter dagen af med næsten det vigtigste – muligheden for at netværke med ligesindede under en lækker menu serveret af en lokal Michelin-restaurant. Du placeres ved store runde borde med op til 8 deltagere, så der er rig mulighed for at netværke.

Vi glæder os til at byde jer velkommen i vores nye konferencesal i Højberg, hvor der vil være rigtig god plads til alle!

Vi følger naturligvis corona-situationen tæt. Du kan aflyse din deltagelse op til 5 dage før arrangementet. Du kan læse mere om, hvilke forholdsregler vi tager ved fysiske arrangementer: Corona-forholdsregler og vores generelle tilmeldingsbetingelser her. 

Deltagere til arrangementet er ledere fra virksomheder, der driver en væsentlig del af deres forretning som digital handel. 

Pris

Kr. 1.095

Tid og sted

Torsdag 6. maj

Kl. 17:00-22:00

Konferencesalen, Novicell HQ
Søren Nymarks Vej 6
8270 Højbjerg

Deltag her

Program og talere

16.45 — 17.15
Velkomst og registrering
17.15 — 17.30
Velkommen hos Novicell
Per Kirchner, Administrerende Direktør, Novicell
Poul Thyregod
17.30 — 18.00
Proshops vilde vækstrejse
Poul Thyregod, Investor, iværksætter og bestyrelsesformand
Poul Thyregod, stifter og medejer af bl.a. Proshop, en fantastisk dansk ecommerce succes med milliardomsætning på 6 europæiske markeder
Lasse kjær
18.00 — 18.30
At bygge en digital markedsplads for oplevelser
Lasse Kjær, stifter og CEO ved Duglemmerdetaldrig og True Story
Lasse er born-digital-entreprenøren, der siden 2015 har fokuseret på at establere skandinaviens førende oplevelsesplatform, TrueStory.
Claus Hovge Andersen
18.30 — 19.00
Digital handel i samspil med 1.500 butikker
Claus Hovge Andersen, tidl. Head of Digital, Salling Group, nu Director hos Volaris Group
Salling Groups digitale chef frem til februar 2021, Claus H. Andersen, er på en digital mission: Det skal være nemmere at handle, nemmere at være kunde og nemmere være forbruger - i alle kædens 1.500 butikker. Hør hvordan den digitale chef arbejder.
Networking
19.00 — 19.30
Paneldebat mellem talerne
Hvor bevæger digital handel sig hen og hvilke ledestjerner skal vi orientere os efter?
Networking
19.30 — 22.00
Middag, vin og netværk
Maden leveres af en fremragende, lokal michelin restaurant
Tilmelding

Tilmeld dig her

Du modtager en faktura op til arrangementet. Oplysningerne i formularen herunder bruges til fakturering.

Har du spørgsmål til arrangementet, så skriv gerne til info@novicell.dk

Vi følger naturligvis corona-situationen tæt. Du kan aflyse din deltagelse op til 5 dage før arrangementet. Du kan læse mere om, hvilke forholdsregler vi tager ved fysiske arrangementer: Corona-forholdsregler og vores generelle tilmeldingsbetingelser her.