Management Brief:

Kom i mål med de rigtige digitale projekter!

Sådan designer og eksekverer man et digitalt roadmap, der leverer værdi for pengene 

Når virksomheder for alvor vil sætte strøm til den digitale udvikling eller på onlinesalget, kræver det altid implementering af en række digitale projekter. Projekterne skal være værdiskabende, søsættes i den rigtige rækkefølge og tænkes ind i en samlet forretningsstrategi. Det kan være en krævende analyse-, beslutnings- og eksekveringsproces og besværliggøres ofte af et kompliceret interessent-landskab i organisationen. Den korrekte prioritering, fokus og frem for alt eksekveringskraft sikrer, at vi kommer i mål. 

På dette Management Brief får du inspiration til, hvordan du søsætter værdiskabende digitale indsatser: Hvordan får man opbygget og eksekveret det rigtige digitale roadmap? Hvordan prioriterer man imellem digitale projekter? Hvor meget agilitet bør man bygge ind i planerne? Hvordan måler man ROI? Og hvilke interessenter bør involveres i beslutningerne? 

Det er sjældent en let øvelse at designe og eksekvere et digitalt roadmap – ja, det er en næsten universel udfordring. På Management Brief kan du møde fire oplægsholdere, som har beskæftiget sig intensivt med at lykkes med værdiskabende digitale indsatser. På scenen står i alt +40 års erfaring med at tage virksomheder ud på en digital vækstrejse og kunsten at formidle værdien af digitale initiativer til ledelsen.

Pris og tilmelding

Early Bird pris indtil 10. januar: DKK 1.995 ex moms

Pris efter 10. januar: DKK 2.995 ex moms

Hvis du bliver forhindret i at deltage, kan du afmelde dig ved at skrive til info@novicell.dk. No show gebyr ved udeblivelse uden afbud på kr. 500.

Tid og sted

Onsdag den 26. januar 2022

Novicell
Søren Nymarks Vej 6,
8270 Højbjerg

Deltag her

Program

13.30 — 13.50
Velkomst og registrering
13.50 — 14.00
Velkommen
Jan Overgaard, Sales Director, Novicell
Adam Peter Nielsen
14.00 — 14.30
Prioritér og eksekvér de rigtige digitale projekter
Adam Peter Nielsen, CTO, Novicell
Adam Peter Nielsen har hjulpet en meget lang række af danske virksomheder med at digitalisere deres forretning. Adam har rådgivet og designet digitale roadmaps, formuleret digitale ambitioner og været ledelsens digitale wing-man, når der skulle tages vigtige beslutninger om, hvor der skulle satses digitalt. I dette oplæg vil Adam tage os igennem, hvordan den proces kan se ud, give konkrete eksempler på det samt adressere, hvor skoen trykker i kampen om at levere innovation og ROI samtidig.

Adam Peter Nielsen er CTO og digital rådgiver hos Novicell. Han evner at omsætte en høj forretningsmæssig forståelse og en indgående teknisk viden til digitale løsninger af høj værdi for virksomheder som WAOO, POWER, Pilgrim, Danske Spil, Roskilde Festival og British Medical Associaion

Jesper Damsgaard
14.30 — 15.00
Bag om Pandoras digitale succes
Jesper Damsgaard, Senior Vice President, Global Go-To-Market & Data-driven Growth, Pandora A/S
Jesper Damsgaard har stået i spidsen for Pandoras kommercielle transformation i 4 år og blev sat for bordenden på et tidspunkt, hvor det internationalt anerkendte smykkefirma SKULLE lykkes med en turnaround af deres salg. Den digitale transformation blev hurtigt identificeret til at spille en nøglerolle i denne turnaround. Jesper gik grundigt til værks, udvalgte det rigtige digitale projekt til en start og byggede en lille succes, fremviste resultater og fik grønt lys til næste skridt. Skabte derefter en lidt større succes…..og så fremdeles. Jesper fortæller her, hvordan han greb processen an, hvilke mennesker han skulle sørge for fik del i succesen og om de håndgribelige resultater af indsatserne der har resulteret i en turnaround af virksomheden og en stigning af selskabets værdi på +300%.

Med en konsulentkarriere fra Boston Consulting Group i rygsækken, kom Jesper Damsgaard til Pandora i 2017. Her har han sidenhen spillet en instrumental rolle i Pandoras transformation og har efter knap fire år i virksomheden sat et aftryk, der kan ses på bundlinjen.

15 minutters pause
Kenn L. Hansen
15.15 — 16.00
Overbevis din topledelse
Kenn L. Hansen, Ejer og Konsulent i konsulentvirksomheden EPO
Opbakning kan være en udfordring for de digitale projekter. Hvis du ikke får overbevist din topledelse om projektet, kommer det aldrig til at leve. Derfor skal du have værktøjer til at brænde igennem over for denne krævende målgruppe. Heldigvis ved vi fra forskningen, dels hvordan man mest effektivt strukturerer sit stof for maksimal tydelighed, dels hvordan ens materiale skal se ud, hvis modtagerne skal tage det væsentligste med sig. Langt de fleste overbebyrder deres ledelse med data - dette oplæg giver dig værktøjerne til at øge dine succesrate markant.

Kenn L. Hansen er uddannet cand.mag i Retorik og har siden 2005 trænet over 20.000 personer i at præsentere effektivt. Størstedelen af disse er konsulenter, som på kort tid skal skabe klarhed over netop deres agenda. Han hjælper derudover de danske TED-talere med at komponere deres livs vigtigste præsentation, og han er en foretrukken speaker coach for alt fra erhvervslivets bosser til forskningens tunge specialister.

Morten Larsen, Founder og direktør, Hungry.dk
16.00 — 16.30
Min digitale karriere
Morten Larsen, Founder og direktør, Hungry.dk
Morten Larsen er stifter og direktør i Hungry.dk og er født med et digitalt iværksætter-gen. Han har arbejdet med market places siden 1996 i bl.a. Just Eat, Miinto og Hungry.dk, og vil her fortælle om, hvilke værktøjer han selv anvender for at nå sine målsætninger. Hør også Morten fortælle om rejsen med Hungry.dk, at rejse kapital nok, produktet, platformens lancering på rekordtid og sidst men ikke mindst Hungry.dk som en kommerciel succes.

Morten Larsen er founder og direktør i Hungry.dk. Og er i dag derudover medlem af diverse bestyrelser og Advisory Boards. Han har tidligere har været direktør i Just Eat, partner og direktør i Miinto og salgs- og produktchef hos Den Blå Avis.

Networking
16.30 — 18.00
Bartendering og tapas
Så er det tid til at netværke! Brug noget tid i godt selskab med de øvrige deltagere. Vi sørger naturligvis for lækker tapas og forfriskninger

Tilmelding

 

Nysgerrig på Management Brief?

Her kan du se en kort video fra det sidste Management Brief, som vi afholdt i foråret 2021: