Kom og mød os på HI Messen

Få en gratis billet til HI messen og mød os til en snak om vækstskabelse i industrien med digitalisering

5.-7. oktober i MCH

Novicell har 20 års erfaring med online salg i B2C og B2B engros segmentet. Den erfaring har vi bragt med os ind i samarbejdet med industrien.

Ehandel er en hastigt voksende kanal for industrivirksomheder, der for blot få år siden blev betragtet som umodne til digital handel. Online er hurtigt blevet den letteste løsning for kunden til at evaluere B2B markedet og dermed en forretningskritisk kanal for industrivirksomheder. Kunderne er dog blevet forvendte med den friktionsløse, kundecentrerede service som vi alle oplever i B2C markedet, og det har også øget forventningerne til kundeoplevelsen i industrien. Allerede i dag foretrækker 35% af B2B kunderne af foretage deres køb via digital selvbetjening og den andel forventes kun at gå op i de kommende år melder konsulenthuset Mckinsey

Det store rådgivningshus, Gartner, vurderer at i 2025 vil 80% af alle B2B salgsinteraktioner forgå online og 20% af salget vil være helt digitalt på tværs af alle B2B sektorer.

Om hi Tech & Industry Scandinavia

Der er flere end 700 udstillere på messen i MCH i Herning og Novicell er en af dem. hi Tech & Industry Scandinavia løber fra 5.-7. oktober 2021, og det er 57 år siden siden dørene åbnede for første gang. Igennem årene er hi blevet samlingspunkt  og vidensforum for hele industrien, der mødes til tre intense dage, hvor netværk, inspiration og viden er i højsædet.

Vores stand er på plads M9500.14 i The Smart Company-området.

Kom og mød os til en snak om digitalisering og salg i industrien.

Book et møde med Novicell under HI messen

Vi vil gerne indbyde til en snak om hvordan vi kan støtte op om og måske udfordre jeres forretningsplaner. 

Send en mail til atn@novicell.dk for at få en udforpligtende snak på messedagene.

Få en gratis billet til HI Messen

Udfyld formularen herunder og vi sender dig en billet til HI messen på mail. Hvis du har brug for billetter til dine kolleger, så skriv en mail til tlb@novicell.dk med navne, titler og mailadresser på de øvrige deltagere.

 

Har du spørgsmål eller vil du hellere møde os hos jer, så kontakt mig her