Den digitale bruger

Den digitale bruger 

Kom og hør hvilke digitale brugertrends du som offentlig organisation med fordel kan arbejde med

Nutidens brugere bliver mere og mere digitale, og det skærper tydeligvis vores forventninger til det digitale markant. Vi forventer friktionsløse brugerrejser og ekstrem bekvemmelighed. Men mange offentlige digitale løsninger er ikke brugervenlige, hvilket er en udfordring, da det ofte forhindrer brugerne i at løse deres opgaver på de digitale platforme. Men hvor skal vi starte og hvad er mest værdiskabende for brugerne?

På dette seminar sætter vi fokus på, hvilke digitale brugertrends offentlige organisationer med fordel kan arbejde med:  Hvordan vurderer du, at det er de rigtige initiativer, du sætter i gang? Hvilke udfordringer kan du støde på undervejs og hvilke organisatoriske overvejelser bør du have?

Tid og sted

Torsdag den 24. februar kl. 08:30-12:15

København
Amerika Plads 19, 2100 København Ø

  Tilmeld dig her  

Oplægsholdere

Jacob Quorning, Digital Strategy Manager, Novicell

Jacob Quorning har +20 års erfaring med analyser på digitale platforme og har arbejdet for stort set alle typer af organisationer. Jacobs arbejde har primært været fokuseret omkring brugervenlighed og tilgængelighed - alt fra brugerrejser- og analyser til informationsarkitektur. Jacob vil fortælle om digitale brugertrends i en offentlig organisation.

Rasmus Frey, Sekretariatschef, OS2 - Offentligt digitaliseringsfællesskab

Rasmus Frey har gennem de sidste 19 år arbejdet med udvikling, design og specificering af digitale løsninger og er derfor vant til at tænke brugeren ind i digitale løsninger. Hos OS2-fællesskabet er Rasmus ansvarlig for at udarbejde og eksekvere strategier. Fokus i OS2 er at sikre solid governance omkring open source løsninger i det offentlige. Det er også dette fokus Rasmus, vil tage udgangspunkt i i oplægget til seminaret.  

Nikolaj Høncke Keldorff, Afsnitleder, AU Studiesystemer, Aarhus University 

Nikolaj Høncke Keldorf har +10 års erfaring med offentlige organisationer og har de sidste par år arbejdet for Region Midtjylland, der er i gang med en større rejse med at øge brugervenligheden i deres digitale løsninger. Region Midtjylland har med udgangspunkt i et større indsigtsarbejde afdækket, hvordan de fremadrettet kan højne brugervenligheden i deres løsninger - blandt andet gennem kontinuerlig brugerinddragelse og -analyse. Det har vi budt Nikolaj på scenen til at fortælle om.

Hvad siger vores tidligere deltagere

Generelle trends og en tur ind i maskinrummet

"Super spændende og fagligt solidt seminar, hvor vi både var en tur på den helst store klinge med nogle generelle trends og en tur ind i maskinrummet i en konkret case. Det er udfordringer, som vi alle står med, så det var fedt at få indspark fra andre offentlige organisationer i samme båd. Alt sammen noget vi har kunne bruge til at kickstarte en dialog om, hvilken digital tilstedeværelse vi selv ønsker at tilbyde vores brugere." 

Julie Hjarbæk Poulsen, Webkonsulent Kommunikation, Silkeborg Kommune

Anledning til refleksioner

”Seminaret Den Digitale Bruger var meget brugbart og det giver helt klart anledning til nogle refleksioner”

Damir Brandic, digitaliseringskonsulent, Kolding Kommune

Program

08.30-09.00

Ankomst, registrering og kaffe

Vi byder på en let morgenmad og en god kop kaffe.

09.00 - 09.45

Digitale bruger v. Jacob Quorning, Digital Strategy Manager, Novicell

10.00 - 10.45

Brugerindragelse i en Region v. Nikolaj Høncke Keldorff, Afsnitleder, AU Studiesystemer, Aarhus University 

11.00 - 11.45

Open Source og Brugerindragelse v. Rasmus Frey, Sekretariatschef, OS2 - Offentligt digitaliseringsfællesskab

11.45 - 12.15

Frokost og networking

Vi afslutter dagen med en lækker frokost samt muligheden for at snakke med de andre deltagere. 

Vil du blive klogere på digitale brugertrends?

Tilmeld dig her. 

Vi følger naturligvis corona-situationen tæt. Der er rigtig god plads i vores konferencesal, der sikrer, at vi kan overholde eventuelle afstandskrav, og vi sørger naturligvis for at stille håndsprit til rådighed for alle. 

Udpluk af de kunder vi har arbejdet med