Den digitale bruger

Den digitale bruger 

Kom og hør hvilke digitale brugertrends du som offentlig organisation med fordel kan arbejde med

Nutidens brugere bliver mere og mere digitale, og det skærper tydeligvis vores forventninger til det digitale markant. Vi forventer friktionsløse brugerrejser og ekstrem bekvemmelighed. Men mange offentlige digitale løsninger er ikke brugervenlige, hvilket er en udfordring, da det ofte forhindrer brugerne i at løse deres opgaver på de digitale platforme. Men hvor skal vi starte og hvad er mest værdiskabende for brugerne?

På dette seminar sætter vi fokus på, hvilke digitale brugertrends offentlige organisationer med fordel kan arbejde med:  Hvordan vurderer du, at det er de rigtige initiativer, du sætter i gang? Hvilke udfordringer kan du støde på undervejs og hvilke organisatoriske overvejelser bør du have?

Vi har inviteret Nikolaj Høncke Keldorff fra Region Midtjylland og digitaliseringskonsulenten Thomas Neville til at dele deres erfaringer, da de netop er startet rejsen med at øge brugervenligheden i deres digitale løsninger. Dertil vil Jacob Quorning fra Novicell supplere med sin erfaring med brugertrends og brugervenlighed.

 

Tid og sted

Torsdag den 28. oktober kl. 08:30-12:30

Novicell Århus
Søren Nymarks Vej 6
8270 Højbjerg, Århus

 

Pris

Deltagelse er gratis, men vi har et no-show fee på 500 kr. hvis du ikke melder afbud. Vores seminarer plejer at blive fuldttegnet, så skynd dig at tilmelde dig.

Program


08:30 - 09:00: Ankomst, registrering, kaffe og morgencroissanter  

09:00 - 09:45: Digitale brugertrends

v/Jacob Quorning, Digital Strategy Manager, Novicell

Jacob Quorning har 20 års erfaring med analyser på digitale platforme og har arbejdet for stort set alle typer af organisationer. Jacobs arbejde har primært været fokuseret omkring brugervenlighed og tilgængelighed - alt fra brugerrejser- og analyser til informationsarkitektur. I dette oplæg vil Jacob tage os igennem de nyeste digitale brugertrends, som offentlige organisationer med fordel kan arbejde med.   

10:00 - 10:45: Brugerinddragelse i en region

v/Nikolaj Høncke Keldorff, Konsulent, Region Midtjylland 

Region Midtjylland har med udgangspunkt i et større indsigtsarbejde afdækket, hvordan de fremadrettet kan sikre brugervenligheden i deres løsninger, hvilket blandt andet omfatter kontinuerlig brugerinddragelse og organisatoriske overvejelser. Det har vi budt Nikolaj på scenen til at fortælle om. 

11:00 - 11:45: Digitalt magtmonopol – at sætte brugerne i centrum
v/ Thomas Neville, Digitaliseringskonsulent

Den offentlige sektor har et digitalt magtmonopol, som låser brugerne til deres digitale løsninger. Derfor skal den offentlige sektor være bedre til at inkludere brugerne i arbejdet med digitalisering. Thomas Neville vil med sin erfaring fra Varde Kommune fortælle, hvordan de har arbejdet med at sætte brugerne i centrum i arbejdet med digitalisering.

 

11:45 - 12:30: Afrunding, lækker frokost og networking

Bliv hængende og få en snak med de andre spændende deltagere over frokosten

Vil du blive klogere på digitale brugertrends?

Så tilmeld dig her.