Novicell Events

Her finder du alle vores kommende events i kronologisk rækkefølge

 WEBINAR

Fredag den 26. marts kl. 09.00 - 09.45

Test dit e-handelspotentiale af - kom hurtigt og billigt i luften

Mange B2B virksomheder går med tanker om at prøve e-handel af enten til eksisterede B2B-kunder eller direkte til B2C-kunder, men ønsker ikke at afsætte et stort budget for at teste det af. Det kunne også være, at I vil prøve at sælge udvalgte produkter online på en særskilt platform, uden det påvirker den eksisterende e-handelsplatform. Kan du genkende det? Så er det værd at lytte med her. 

 WEBINAR

Torsdag den 8. april kl. 13.00 - 13.30

Dynamicweb er den ideelle platform til e-handel for B2B engros-virksomheder

Mange B2B-virksomheder går med tanker om at komme i gang med e-handel. Dynamicweb er specielt velegnet til B2B e-handel. På webinaret bliver du gennem cases præsenteret for de vigtigste B2B features i Dynamicweb. Vi kommer omkring muligheden for at integrere PIM, kundespecifikke priser, integrationer til ERP-systemet, håndtering af flere sprog samt selvbetjening til genbestilling, returvarer og ordrehistorik.

 WEBINAR

Onsdag den 14. april kl. 13.00 - 14.00

Hvordan kommer du i gang med datadrevet forretningsudvikling?

I en tid hvor næsten alt er digitaliseret, er omfanget af tilgængelige data næsten uoverskueligt. På webinaret får du gennem eksempler og cases indblik i Novicells metodeapparat til at identificere og prioritere de mest værdifulde tiltag i forhold til at blive mere datadrevet. Du får 5 konkrete råd til hvordan I kommer i gang, og hvis I er i gang, hvordan identificerer du de næste faser i processen. 

 WEBINAR

Tirsdag den 27. april kl. 12.30 - 13.30

Får du nok udbytte af dine data i din B2B virksomhed?

Hvordan får du højere ROI på dine marketingkampagner? Hvordan sikrer du, at du bruger tiden på de rigtige kunder? Hvordan sikrer du, at du handler rettidigt på en faldende pipeline? Det er, med udgangspunkt i en række data value løsninger, som vi har implementeret for B2B kunder, nogle af de spørgsmål vi forsøger at svare på i dette webinar.

 WEBINAR

Onsdag den 28. april kl. 13.00 - 13.30

20 fede features i Dynamicweb

På bare 30 effektive minutter præsenterer vores Dynamicweb teamlead Rune Ajstrup Skovbo dig for 20 fede og uundværlige feautures i Dynamicweb. Han når rundt om både redaktøroplevelsen og content-opbygning i Dynamicweb, Dynamicweb som e-commerce platform, fordelene ved Dynamic PIM - og hvordan Dynamicweb kan fungere som marketingværktøj.

  E-COMMERCE DINNER

Torsdag den 6. maj kl 17.00 - 22.00
Novicell, Søren Nymarks Vej 6, Højbjerg

Lad dig inspirere af lederne inden for digital handel

Vi sætter fokus på B2C E-commerce og inviterer 3 skarpe E-commerce ledere til at fortælle deres succeshistorier med mange udfordringer og sejre undervejs. Talerne har alle haft fingrene helt nede i maskinrummet og arbejdet med digital handel og kundeoplevelser igennem mange år. Vi krydrer aftenen med en eksklusiv netværksmiddag fra Michelin-restauranten Gastromé, hvor der bliver rig lejlighed til at netværke med de øvrige deltagere.

Poul Thyregod
Investor, iværksætter og bestyrelsesformand, Proshop m.fl.

Lasse kjær
Stifter og CEO, DuGlemmerDetAldrig og TrueStory

Claus Hovge Andersen
tidl. Head of Digital, Salling Group, nu Director hos Volaris Group

  LIVE STREAMING

Onsdag den 28. april kl. 13.30 - 20.00 
Novicell, Søren Nymarks Vej 6, Højbjerg

Live Streaming fra Adobe Summit 

Vælg mellem 12 spændende foredrag fra Adobe Summit, som vi streamer live. Du kan vælge foredrag med ny inspiration eller viden inden for Adobe Analytics, Magento, AI, PWA løsninger og meget andet godt fra Adobes side. Og så sørger vi naturligvis for en solid indføring til dagen og emnerne samt god forplejning under hele arrangementet. 

  MANAGEMENT BRIEF

Mandag den 10. maj kl. 12.30 - 17.00 
Børssalen, Børsen, København K

Tænker I kundecentricitet som strategisk disciplin?

Vi slår dørene op til endnu et Management Brief. Denne gang har vi samlet en række profiler, der vil inspirere dig i krydsfeltet mellem Design Thinking, adfærdsdesign, ledelse og digitalisering. De vil også introducere dig til nogle værktøjer, der kan anvendes til at forstå kundens behov, til at få styr på kunderejsen og få skabt varige forandringer i organisationen. Vi glæder os til at byde dig velkommen på Børsen. 

Michael McKay
Head of Design Thinking and UX, Ørsted

Thomas Wedell-Wedellsborg
Forfatter og foredragsholder 

Henrik Dresbøll
CEO, WElearn

  Datadrevet VIP-Arrangement

Torsdag den 27. maj kl. 17.00 - 22.00 
Novicell, Søren Nymarks Vej 6, Højbjerg

Datadrevet forretningsudvikling er nutidens guldgrube

Det er alfa og omega, at du tager de rigtige strategiske beslutninger på et sikkert grundlag, det gøres i et sammenspil mellem erfaring, intuition og på baggrund af Business Intelligence. Vi sætter derfor fokus på, hvordan man integrerer relevante forretningsdata og mål for KPI'er i unikke ledelses-dashboards, der kan være med til at skabe en konkurrencemæssig fordel og fremtidssikre væksten i virksomheden.

  KONFERENCE

Torsdag den 24. juni kl. 09.00 - 17.00
Novicell, Søren Nymarks Vej 6, Højbjerg

Forretning Online Konference

Vi glæder os så meget til at slå dørene op for dig til Forretning Online Konferencen 2021. Her kan du bruge en hel dag på digital inspiration, netværk og gå på jagt efter lækker mad i den dejlige food court.

I år fejrer konferencen 10. års jubilæum, så vi har gjort os umage med at samle et ekstra stærkt talerfelt. Og vi lover, at vi også har et par ekstra overraskelser i ærmet.

Konferencen byder på 24 talere fordelt på 4 spor, så du let kan sammensætte din favoritdag. Her er fyldt med inspiration til at videreudvikle jeres digitale forretning – så tag bare din kollega med.

Alex Hunter
Former Global Head of Digital, Virgin Group

Morten Münster
Adfærdsekspert og forfatter

Christina Boutrup
Asien-korrepondent og Kina-ekspert

  SEMINAR

Onsdag den 13. januar kl.13.00-13.30
Søren Nymarks Vej 6. 8270 Højbjerg

Er jeres kunderejse i virkeligheden en forkølet brugerrejse?

Vi inviterer til seminar, hvor vi sætter fokus på de indsatser og den adfærd, der har mest indflydelse i det øjeblik, hvor brugere evaluerer brand og produkter digitalt.

Her får I indsigt i, hvordan jeres brugere ikke blot finder jeres website, men også hvordan de kommer til den konklusion, at de bør vælge netop jeres brand, produkt eller service. Vi dykker samtidig ned i, hvad man som virksomhed kan gøre internationalt.

Læs mere og tilmeld dig her


MØD OS UDE I BYEN

Tirsdag den 25. maj 2021, København

Konferencen 'Analytical and Datadriven Marketing'

Novicell står igen på scenen, når Dansk Markedsføring inviterer til konference om at forløse potentialet i data-drevet marketing. Konferencen henvender sig til digitale. beslutningstagere i Danmarks største virksomheder. 

Denne gang præsenterer vi sammen med Geberits Karolis Bacevicius, Director Nordic Marketing, hvordan Geberit arbejder med Marketing Automation: ""To sell a toilet for kr. 35.999: Marketing automation in a slow-moving industry"


Vil du se et webinar nu?

Vi har alle vores tidligere webinarer klar til dig 'on demand', så du ikke skal føle, at du er gået glip af alt det spændende.

Er du interesseret i bestemte emner?

Send en mail til os, så vil vi tage dine ideer med, når vi planlægger fremtidige webinarer og seminarer!