Novicell Events

Her finder du alle vores kommende events i kronologisk rækkefølge

  MORGENSEMINAR

Tirsdag den 28. september kl.08.30-10.00
Søren Nymarks Vej 6, 8270 Århus

Vi afholder også morgenseminaret torsdag den 14. og 28. oktober.

Optimér dine salgs- og marketingindsatser

Vi starter tirsdag den 28. september ud med et morgenseminar, hvor vi har fokus på, hvordan du kan skabe overblik over dine digitale kanalers performance og fastslå hvornår de forskellige tiltag skal eksekveres. Vi tager udgangspunkt i reelle cases, der illustrerer, hvordan en datadrevet tilgang kan skabe værdi for din forretning.

Jens Hagbard Grønkjær
Business Intelligence Director, Novicell

MØD OS UDE I BYEN

Tirsdag den 5. oktober - torsdag den 7. oktober
MCH, Herning

hi Tech & Industry Scandinavia

Novicell er med når hele Skandinaviens industri samles på hi-messen i Messecenter Herning. Vi har en stand i området "The Smart Company", hvorfra vi løfter sløret for de nyeste tendenser inden for Industrial Commerce.

Skal vi mødes på messen så skriv til tlb@novicell.dk, så skaffer vi dig en gratis billet. 

 MANAGEMENT BRIEF

Mandag den 25. oktober
Mogens Dahl Koncertsal, Snorregade 22, 2300 København S

Kom i mål med de rigtige digitale projekter!

Tag med til Management Brief og få styr på at designe og eksekvere et digitalt roadmap, der giver værdi. Vi har samlet +40 års erfaring fordelt på fire forskellige oplæg. Du kan bl.a. møde Pandora og Hungry.dk på scenen samt få inspiration til, hvordan du kan overbevise din topledelse om vigtigheden af dine digitale projekter. Vi runder hele seancen af med networking og tapas. 

Adam Peter Nielsen
CTO, Novicell

Jesper Damsgaard
Senior Vice President, Global Go-To-Market & Data-driven Growth, Pandora A/S

Kenn L. Hansen
Ejer og Konsulent i konsulentvirksomheden EPO

Morten Larsen
Founder og direktør, Hungry.dk

  SEMINAR

Torsdag den 28. oktober kl. 08.30-12.30
Søren Nymarks Vej 6, 8270 Århus

Den Digitale Bruger

Novicell afholder et seminar, hvor vi dykker dybt ned i digitale brugertrends, der kan give store fordele for dig, som arbejder i den offentlige sektor. Vi har inviteret Nikolaj Høncke Keldorff fra Region Midtjylland og Thomas Neville til at dele de erfaringer og succesoplevelser, de har haft ved at fokusere på brugeren i deres løsninger. 

Jacob Quorning
Digital Strategy Manager, Novicell

Nikolaj Høncke Keldorff
Konsulent, Region Midtjylland

Thomas Neville
Digitaliseringskonsulent

MØD OS UDE I BYEN

Torsdag den 28. oktober
Radisson Blu, 8000 Aarhus C

Dynamicweb Update 2021

Her kan du møde Dynamicweb-løsninger og -kompetencer i overflod. Og du skal da også høre oplægget: ”Så langt kommer du med en B2B-webshop i en Dynamicweb standard-løsning!”, hvor Nikolaj og Rune fortæller om, hvor langt Nature Planet er kommet med deres ”out-of-the-box” B2B-webshop, som stort set udelukkende består af standardfunktionaliteter. Novicell er med hele dagen, så kom forbi og få en snak med os om vores Dynamicweb-kompetencer.

Nikolaj Bramsø
eCommer Manager, Nature Planet

Rune Ajstrup Skovbo
Dynamic Web Team Lead, Novicell

  WEB SUMMIT

Mandag den 1. november - torsdag den 4. november
Lissabon, Portugal

Web Summit i Lissabon

For 4. år arrangerer vi en tur til verdens største Web- & Tech-konference, Web Summit. Web Summit er et overflødighedshorn af indlæg om nyeste online trends, inspiration fra førende, internationale brands og tech-udbydere. Samtidig får du naturligvis mulighed for at udveksle erfaringer og netværke med de andre deltagere på turen - og der er også tid til det portugisiske køkken og at opleve skønne Lissabon. 

Vi sætter en indholdsrig tur sammen, så sæt allerede nu X i din kalender. 


MØD OS UDE I BYEN

Torsdag den 25. - fredag 26. november
Scandic Copenhagen, Vesterbro i København

KL Kommunikationsdøgn

Hvad bringer fremtiden, og hvilke digitale trends kommer til at præge hverdagen ude i kommunerne i arbejdet med godt digitalt design, hjemmesider og digitale medier? Hvad skal vi forberede os på som kommune, når vi tænker frem de næste fem år, og hvad kan vi gøre for at sørge for, at vi hele tiden er med på beatet uden, at det skal koste en bondegård? Disse spørgsmål vil Jacob Hvam, der er strategisk UX- og Design Director hos Novicell forsøge at svare på i oplægget om digitale trends og gode investeringer.

Læs mere

  KONFERENCE

Torsdag den 7. april 2022 kl. 9.00-21.00
Museum of London 150 London Wall
Barbican, London EC2Y 5HN

Business Online Conference

Skal du med til konference i London? Det er vores søsterselskab i England, der står bag konferencen, som afholdes på det smukke Museum of London med efterfølgende after-party all inclusive. Og vi skal da med.

Vi arrangerer en herlig kundetur, hvor der er taget hånd om flybillet, hotel, konferencebillet, after-party og naturligvis en masse spændende mennesker at følges med 

Bruce Daisley
Former Twitter VP and best-selling author

Mark Adams
Senior VP and Head of Innovation at Vice Media

Mario Tarantino
Senior E-commerce Manager at Huel

Vil du se et webinar nu?

Vi har alle vores tidligere webinarer klar til dig 'on demand', så du ikke skal føle, at du er gået glip af alt det spændende.

Er du interesseret i bestemte emner?

Send en mail til os, så vil vi tage dine ideer med, når vi planlægger fremtidige webinarer og seminarer!  

Nedenstående er vores dummy eksempler og ikoner -

MÅ IKKE SLETTES

  SEMINAR

Onsdag den 13. januar kl.13.00-13.30
Søren Nymarks Vej 6. 8270 Højbjerg

Er jeres kunderejse i virkeligheden en forkølet brugerrejse?

Vi inviterer til seminar, hvor vi sætter fokus på de indsatser og den adfærd, der har mest indflydelse i det øjeblik, hvor brugere evaluerer brand og produkter digitalt.

Her får I indsigt i, hvordan jeres brugere ikke blot finder jeres website, men også hvordan de kommer til den konklusion, at de bør vælge netop jeres brand, produkt eller service. Vi dykker samtidig ned i, hvad man som virksomhed kan gøre internationalt.

Læs mere og tilmeld dig her

  Webinar

Onsdag den 26. maj kl 13.00 - 13.45

10 tips og tricks til PIM-systemet Perfion

Med udgangspunkt i PIM systemet Perfion tager Novicells PIM specialister Rune Boa Nielsen & Thomas Eriksen os igennem et webinar fyldt med tips og tricks til at gøre produktarbejdet enklere og smidigere. Vi kommer også igennem nye features i Perfion og løsning af konkrete opgaver, herunder pre-definerede søgninger, Perfion Actions til at lave automatiserede exports af data, logning i Perfion og meget andet.

 WEBINAR

Onsdag den 11. august kl. 10.00 - 10.45

Myter og fakta om Googles Web Vitals opdatering

Sammenhængen mellem dit websites hastighed, brugernes oplevelse og websitets success har aldrig været vigtigere.
Men er det virkelig sandt at dine AdWords bliver dyrere og din SEO ranking falder hvis du fejler i Web Vitals? Vi afprøver myterne og giver dig fakta om Googles Core Web Vitals opdatering.