Novicell Events

Her finder du alle vores kommende events i kronologisk rækkefølge


  Webinar

Tirsdag den 31. maj kl 14.00 - 14.45

Perfion 5.0 - hør om alt det nye! 

Perfion er for nylig kommet med en major release. På dette webinar viser vi mange af de nye funktioner i PIM systemet. Den nye release byder blandt andet på en ny web-klient og væsentlige ændringer i Windows klienten. 

  SEMINAR

Torsdag den 2. juni kl. 08.30-10.00
Lokation følger, 9000 Aalborg

Undgå datasiloer med en visualisering af de digitale touch points i kunderejsen

Kom til morgenseminar i Aalborg, hvor du kan blive klogere på, hvordan du kan sammenligne performance effektivt på tværs af dine digitale kanaler. I standard visualiseringsværktøj vises data ofte i siloer og det kan være svært at analysere på tværs af data og dermed finde ud af, hvilke digitale touch point der klarer sig godt og hvilke der performer mindre godt. Men data kan gøre det nemmere.

  Webinar

Onsdag den 8. juni kl 09.00 - 10.00

Nye muligheder for B2B e-handel i industrisektoren

Tilbyder din produktionsvirksomhed kunderne at handle hos dig online? Løsningerne findes. Den begrænsede fysiske kontakt under corona har betydet, at virksomheder i alle brancher skulle omstille sig til en mere digital tilgang. Mange produktionsvirksomheder har oplevet en stor stigning i efterspørgslen efter digitale løsninger, som skal gøre det nemmere for kunder at bestille online. Denne efterspørgsel er kommet for at blive og det kan du høre meget mere om på dette webinar. 

  KONFERENCE

Torsdag den 16. juni kl. 09.00-19.00
 Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg

Forretning Online konferencen 2022

Torsdag den 16. juni 2022 står vi igen klar til vores årlige Forretning Online konference. Faglighed, netværk og fornøjelse er på agendaen, og igen i år kan du forvente, at har et skarpt talerfelt, der med garanti kan inspirere dig. 

Vi håber på at se dig til Forretning Online konferencen 2022.

  SEMINAR

Onsdag den 21. september
Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg

Masterclass i adfærdsdesign

Hvordan udnytter du den nyeste viden om, hvordan mennesker træffer beslutninger i dine digitale touchpoints, så du hjælper dem til at træffe de rigtige valg – både for dem selv og for sin organisation? Kom med til vores Masterclass i adfærdsdesign og bliv klog på, hvordan du designer dine digitale løsninger til at fremme en bestemt adfærd hos dine brugere.

Jacob Quorning
Digital Strategy Manager, Novicell

Stephanie Bjørn Jensen
UX Designer, Novicell

Vil du se et webinar nu?

Vi har alle vores tidligere webinarer klar til dig 'on demand', så du ikke skal føle, at du er gået glip af alt det spændende.

Er du interesseret i bestemte emner?

Send en mail til os, så vil vi tage dine ideer med, når vi planlægger fremtidige webinarer og seminarer!  

Nedenstående er vores dummy eksempler og ikoner -

MÅ IKKE SLETTES

 MANAGEMENT BRIEF

Onsdag den 26. januar kl. 13.30-18.00
Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg

Kom i mål med de rigtige digitale projekter!

Superlativer var der rigelig af efter deres optræden i  København, så nu har vi lokket de fire herrer til Aarhus. Tag med til Management Brief og få styr på at designe og eksekvere et digitalt roadmap, der giver værdi. Vi har samlet +40 års erfaring fordelt på fire forskellige oplæg. Du kan bl.a. møde Pandora og Hungry.dk på scenen samt få inspiration til, hvordan du kan overbevise din topledelse om vigtigheden af dine digitale projekter. Vi runder hele seancen af med bartendering og tapas. 

Adam Peter Nielsen
CTO, Novicell

Jesper Damsgaard
Senior Vice President, Global Go-To-Market & Data-driven Growth, Pandora A/S

Kenn L. Hansen
Ejer og Konsulent i konsulentvirksomheden EPO

Morten Larsen
Founder og direktør, Hungry.dk

  SEMINAR

Onsdag den 13. januar kl.13.00-13.30
Søren Nymarks Vej 6. 8270 Højbjerg

Er jeres kunderejse i virkeligheden en forkølet brugerrejse?

Vi inviterer til seminar, hvor vi sætter fokus på de indsatser og den adfærd, der har mest indflydelse i det øjeblik, hvor brugere evaluerer brand og produkter digitalt.

Her får I indsigt i, hvordan jeres brugere ikke blot finder jeres website, men også hvordan de kommer til den konklusion, at de bør vælge netop jeres brand, produkt eller service. Vi dykker samtidig ned i, hvad man som virksomhed kan gøre internationalt.

  Webinar

Onsdag den 26. maj kl 13.00 - 13.45

  SEMINAR

Torsdag den 19. maj kl. 08.30-15.30
Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg

10 tips og tricks til PIM-systemet Perfion

Med udgangspunkt i PIM systemet Perfion tager Novicells PIM specialister Rune Boa Nielsen & Thomas Eriksen os igennem et webinar fyldt med tips og tricks til at gøre produktarbejdet enklere og smidigere. Vi kommer også igennem nye features i Perfion og løsning af konkrete opgaver, herunder pre-definerede søgninger, Perfion Actions til at lave automatiserede exports af data, logning i Perfion og meget andet.