Novicell Events

Her finder du alle vores kommende events i kronologisk rækkefølge


  MORGENSEMINAR

Fredag den 3. december kl. 09.00 - 11.00
Amerika Plads 19, 2100 København Ø

Data er ikke lig med succes

Lær, hvordan du får din marketingstrategi til at performe ud over det forventede, drevet med og af data. På dette seminar lærer du, hvad frie hænder betyder for dit team i forhold til dine marketingdata fra implementering til eksekvering, og de almindelige faldgruber, du skal undgå. 

  Webinar

Tirsdag den 7. december kl 13.00 - 13.45

Få mere udbytte af dine data i Dynamicweb

Får du nok ud af dine data og har du overblik over dem? På dette webinar viser vi dig, hvordan du i ét Power BI-dashboard kan samle data og indsigter fra dine salgs- og marketingkanaler. Du kan følge data fra sociale medier, online annoncering, e-handel, nyhedsbreve og fra jeres Dynamicweb-løsning. Du kan bruge dashboardet til at optimere indsatser, skabe overblik og som rapporteringsværktøj. 

Jens Hagbard Grønkjær
Business Intelligence Director, Novicell

  Webinar

Tirsdag den 14. december kl 13.00 - 13.45

Inbound Trends 2022

Vi stiller skarpt på de absolut vigtigste trends og tendenser inden for Inbound Marketing 2022 - fra ind- og udland. To af vores erfarne Inbound konsulenter fortæller om det nyeste inden for velkomstflows, leadscoring, abandoned basket og hvordan du i det hele taget kan udbygge dit automation setup, så det giver størst mulig forretningsværdi. 

  MORGENSEMINAR

Torsdag den 16. december kl. 08.30-10.00
Vesterbro 2, 9000 Aalborg

Sådan skaber du resultater med data

Vil du have mere overblik over dine data? Og vil du gerne udnytte den data bedre? Fokus på vores morgenseminar er, hvordan du kan skabe overblik over dine digitale kanalers performance og fastslå hvornår de forskellige tiltag skal eksekveres.

Jens Hagbard Grønkjær
Business Intelligence Director, Novicell

  EFTERMIDDAGSSEMINAR

Torsdag den 16. december kl. 14.00-16.00
Amerika Plads 19, 2100 København Ø

Hvad er det med metaverser og blockchain?

Kunne du tænke dig at vide, hvordan du kan bruge blockchain teknologier i din forretning? Vi vil gerne slutte året af, med at invitere dig forbi til æbleskiver og glögg, hvor du samtidig kan lære mere om netop disse teknologier, som er meget omtalt i øjeblikket.

 MANAGEMENT BRIEF

Onsdag den 26. januar
Søren Nymarks Vej 6, 8270 Højbjerg

Kom i mål med de rigtige digitale projekter!

Superlativer var der rigelig af efter deres optræden i  København, så nu har vi lokket de fire herrer til Aarhus. Tag med til Management Brief og få styr på at designe og eksekvere et digitalt roadmap, der giver værdi. Vi har samlet +40 års erfaring fordelt på fire forskellige oplæg. Du kan bl.a. møde Pandora og Hungry.dk på scenen samt få inspiration til, hvordan du kan overbevise din topledelse om vigtigheden af dine digitale projekter. Vi runder hele seancen af med bartendering og tapas. 

Adam Peter Nielsen
CTO, Novicell

Jesper Damsgaard
Senior Vice President, Global Go-To-Market & Data-driven Growth, Pandora A/S

Kenn L. Hansen
Ejer og Konsulent i konsulentvirksomheden EPO

Morten Larsen
Founder og direktør, Hungry.dk

Tilmelding åbner snart

  SEMINAR

Torsdag den 24. februar kl. 09.00-13.00
København

Den Digitale Bruger

På dette seminar sætter vi fokus på, hvilke digitale brugertrends offentlige organisationer med fordel kan arbejde med. 
Hvordan vurderer du, at det er de rigtige initiativer, du sætter i gang? Hvilke udfordringer kan du støde på undervejs og hvilke organisatoriske overvejelser bør du have?

Rasmus Frey
Sekretariatschef, OS2 - Offentligt digitaliseringsfællesskab

Jacob Quorning
Digital Strategy Manager, Novicell

  KONFERENCE

Torsdag den 7. april kl. 9.00-21.00
Museum of London 150 London Wall
Barbican, London EC2Y 5HN

Business Online Conference

Skal du med til konference i London? Det er vores søsterselskab i England, der står bag konferencen, som afholdes på det smukke Museum of London med efterfølgende after-party all inclusive. Og vi skal da med.

Vi arrangerer en herlig kundetur, hvor der er taget hånd om flybillet, hotel, konferencebillet, after-party og naturligvis en masse spændende mennesker at følges med 

Alex Hunter
Former Global Head of Digital at Virgin

Mark Adams
Senior VP and Head of Innovation at Vice Media

Rob Beswick
Managing Director at Virgin Mobile UAE

Vil du se et webinar nu?

Vi har alle vores tidligere webinarer klar til dig 'on demand', så du ikke skal føle, at du er gået glip af alt det spændende.

Er du interesseret i bestemte emner?

Send en mail til os, så vil vi tage dine ideer med, når vi planlægger fremtidige webinarer og seminarer!  

Nedenstående er vores dummy eksempler og ikoner -

MÅ IKKE SLETTES

  SEMINAR

Onsdag den 13. januar kl.13.00-13.30
Søren Nymarks Vej 6. 8270 Højbjerg

Er jeres kunderejse i virkeligheden en forkølet brugerrejse?

Vi inviterer til seminar, hvor vi sætter fokus på de indsatser og den adfærd, der har mest indflydelse i det øjeblik, hvor brugere evaluerer brand og produkter digitalt.

Her får I indsigt i, hvordan jeres brugere ikke blot finder jeres website, men også hvordan de kommer til den konklusion, at de bør vælge netop jeres brand, produkt eller service. Vi dykker samtidig ned i, hvad man som virksomhed kan gøre internationalt.

  Webinar

Onsdag den 26. maj kl 13.00 - 13.45

10 tips og tricks til PIM-systemet Perfion

Med udgangspunkt i PIM systemet Perfion tager Novicells PIM specialister Rune Boa Nielsen & Thomas Eriksen os igennem et webinar fyldt med tips og tricks til at gøre produktarbejdet enklere og smidigere. Vi kommer også igennem nye features i Perfion og løsning af konkrete opgaver, herunder pre-definerede søgninger, Perfion Actions til at lave automatiserede exports af data, logning i Perfion og meget andet.