Ecommerce

Sådan arbejder vi

Modulopbygget fleksibilitet

Novicell Ecommerce Framework kan definere rollerne for de forskellige softwareløsninger i din ecommerce platform.

Vores tilgang gør det muligt at bygge et skalerbart setup baseret på best in class software indenfor alle særområder af din forretning. Det betyder at du selv kan vælge hvilken software, der håndterer dine behov indenfor CRM, ERP, CMS, PIM, DAM, BI og så videre.

Desuden kan du definere hvilke systemer, der har ejerskab over hvilke data og hvilke systemer, der kan starte hvilke processer.

Novicell Ecommerce Frameworket er også internt opbygget modulerbart. Det giver mulighed for at definere hvordan software og komponenter internt i softwaren arbejder sammen. Det betyder at de enkelte komponenters funktionalitet kan vælges. En komponent kan være availability, catalog, checkout, indexing, pricing, search, payment, stock eller andre.

Denne grad af frihed betyder at Novicell Ecommerce Framework kan integreres til dit eksisterende forretningskritiske setup og at du kan koble flere softwareløsninger til hvis det bliver aktuelt senere, eller udskifte software, som ikke længere lever op til din forretnings krav eller behov.

Udvikler din forretning

I Novicell er vi teknologiuafhængige og løsningsorienterede. For os er det ikke afgørende, om dit ERP system hedder SAP, AX, NAV eller noget helt fjerde, eller om du foretrækker et bestemt CMS frem for et andet. Vi er interesserede i at produktet understøtter de behov, du står med som forretning, og kan løfte de udfordringer, vi i fællesskab kan forudsige jeres forretning vil møde indenfor en overskuelig fremtid. Det betyder, at vi ikke ser os selv som teknolologileverandør, men at vi går ind i et partnerskab med din organisation for at udvikle din forretning.

Værdiskabende processer

Værdien af Novicell Ecommerce Frameworket findes i de mange opgaver, som det samlede ecommerce system varetager for din virksomhed. Automatisering af ordreflows, prissætning, databerigelse, marketingautomation, digitalisering af offline processer, compliance med den nyeste lovgivning om persondata og mange andre ting, kan løses i Novicells Ecommerce Framework.  

Vil du høre mere om Novicells enterprise ecommerce løsning er du velkommen til at tage direkte fat i mig.