Enterprise Ecommerce

Novicell Ecommerce Framework

Ecommerce er vores speciale

Novicells Ecommerce Framework er udviklet til store ledende ecommerce virksomheder som POWER og IDdesign.

Vi tager udgangspunkt i forretningen og eksisterende forretningsprocesser. Slutproduktet er en enterprise ecommerce platform, der understøtter etablerede forretningsgange og din forretningsmodel. Frameworket, vi bygger på sikrer frihed til at udvikle og vokse din forretning.

Tag ejerskab over din forretning

De store 'færdigpakkede' ecommerce softwareprodukter på markedet er bygget med én forretningsmodel i baghovedet. Men alle forretninger er forskellige, og derfor vil et hyldevareprodukt kun kunne presses til en vis grænse for at understøtte lige præcis dit setup og opfylde dine forretningsbehov.

Novicell er ledende indenfor rådgivning, udvikling og implementering af ecommerce til store virksomheder.

Læs mere om vores enterprise ecommerce løsninger

Novicells enterprise e-commerce platform er bygget til at kunne håndtere store mængder trafik og ordrer

 

På dagen for åbningen af landets første POWERHOUSE skabte POWER både stor trafik og en flot omsætning - i den nye butik såvel som i webshoppen.

23.500.000+

Kr. i omsætning i butikken

3.000.000+

Kr. i omsætning i webshoppen

854.588+

Webbesøg på POWER.dk

17. august 2015

Læs Power-casen

Med Novicell Ecommerce Framework får du en platform, som digitaliserer og optimerer din forretning

Fleksibilitet

Der findes lige så mange forskellige forretningsprocesser og -logikker, som der findes virksomheder. Det helt centrale princip i Novicell Ecommerce Framework er derfor fleksibilitet. Både for at omfavne forskellige virksomheder og til at kunne ændre softwaren i takt med udviklingen af forretningen.

Det skal være simplere og mere effektivt at tilpasse ecommerce softwaren til forretningen, end det er at tilpasse organisationen til standardsoftware.

Skalerbarhed

Performance går hånd i hånd med skalerbarhed. Brugerne forventer samme hurtige oplevelse, hvad enten de er alene eller sammen med 10.000 andre brugere på onlineshoppen. Ved store kampagner, tilbudsstart eller shopping-højtider som Black Friday skal en ecommerce platform følge antallet af brugere.

I Novicell Ecommerce Framework analyseres potentielle flaskehalse, og arkitekturen er bygget til horisontal skalering.

Performance

Performance det vigtigste selvstændige princip for brugeroplevelsen af ecommerce. Der er en direkte sammenhæng mellem, hvor hurtigt brugerne oplever en onlineshop, og konverteringsraten. Performance er sin egen selvstændige feature i Novicell Ecommerce Framework.

Stabilitet

Ved mange samtidige brugere og en høj omsætning er nedetid forretningskritisk. Stabiliteten i Novicell Ecommerce Framework kommer bl.a. gennem den horisontale skalering, hvor der er redundans ved alle kritiske systemer.

Robusthed

Når noget så alligevel går galt – og det viser alt erfaring, at det gør på et tidspunkt – skal ecommerce platformen være robust, så eventuelle nedbrud ikke fører til datatab (fx manglende ordreoverførsel til ERP systemet), og platformen hurtigst muligt er tilbage i fuldt omfang. Som en integreret del af Novicell Ecommerce Framework identificeres og håndteres potentielle kommunikationsnedbrud i platformen.

Licenser og ejerskab

Det sker at ansvaret for at vedligeholde et stykke software skifter - hvad end der er tale om et leverandørskift, eller at virksomheden vælger at insource. Der er ingen licens på Novicell Ecommerce Framework, og kunden har den fulde brugsret og kan dermed videreudvikle platformen.

Kendt teknologi og kendte mønstre

En ecommerce platform er en stor investering, og derfor skal levetiden være lang. Den grundlæggende teknologi skal være langtidsholdbar, og også andre end de originale udviklere skal kunne forstå og vedligeholde platformen.

Mange, større organisationer fokuserer netop på sourcing strategier og investerer i vendor management, så det skal være let at overtage løsningen.

Novicell Ecommerce Framework bygger på Microsofts server og .NET teknologi og anvender anerkendte arkitektur- og softwaredesignmønstre samt gennemprøvet open source-software.

 

De 7 ovenstående principper udgør en metodisk tilgang, der er styrende for valg af arkitektur og teknologi i Novicell Ecommerce Framework.

Vil du høre mere om Novicell Ecommerce Framework?

 Så er du velkommen til at tage direkte fat i mig