Zendesk

Strategisk Kundeservice

Kernen i omnichannel succes

Kundeservice er i stigende grad spredt ud over det samlede arbejde, der leveres af organisationen og jeres digitale løsninger. Kundens oplevelse formes af jeres fysiske og online touch points, men kundeservice har ikke altid adgang til data fra interaktioner mellem kunden og andre afdelinger. Med et integreret kundeservice software setup, kan vi måle og optimere på både kundetilfredsheden og dine forretningsprocesser.

Novicell anbefaler Zendesk

Zendesk er markedsledende på kundeservice software, og har opbygget et produktlinje der dækker hele paletten af kundeservicefunktioner: Support, Chat, Talk, Guide, Explore og Connect, der fungerer sammen i et software suit.

Der er stort vækstpotentiale i at optimere kundeservicefunktionen. Novicell har indgået et partnerskab med Helphouse.io, som er den eneste skandinaviske Zendesk Premier Solution Provider og blandt det vigtigste ressourcer på Zendesk i Skandinavien. Novicell er strategisk sparringspartner og Helphouse.io står for implementering og teknisk sparring.

Med partnerskaber kan Novicell tilbyde forretningsudvikling på tværs af hele kunderejsen i din virksomhed. Fra strategi til marketing til ecommerce til kundeservice. 

120.000

virksomheder bruger Zendesk

300.000.000

kunder bliver serviceret af virksomheder der bruger Zendesk

86%

af kundeinteraktioner der sker via Zendesk vurderes positivt af kunden

Få guiden om omnichannel kundeservice

Udfyld formularen og få tilsendt rapporten "Your guide to omnichannel customer support". Rapporten er lavet af Zendesk og er på engelsk.

Åbn formularen og få guiden

God service er god marketing

- og dårlige service er mange kunder ud af vinduet

40%

af alle salg sker udenfor almindelig kontortid. Lav selvbetjeningsløsninger, der kan løse kundens sager i disse timer.

80%

af alle kundeservicesager er gentagelser. Gentagne sager kan løses af en chatbot eller en FAQ for at aflaste dine medarbejdere og spare dine kunder ventetid.

30%

af alle ordrer udløser en kundeservicesag. Følg op på kundetilfredsheden og forebyg gentagne sager for at sikre et godt kundeforhold.

Ét system til alle kundens interaktioner

Skab bedre kundeoplevelser og øget loyalitet

Hav et personaliseret højt serviceniveau ved at samle kundens interaktioner, køb og andre sager. Der gør det let for kundeservicemedarbejderen at se den samlede historik på kunden og at servicere kunden hurtigt og effektivt.

Automatiseret kundeservice

Servicér alle kanaler døgnet rundt

Dine kunder - og særligt de unge digital natives - forventer at kunne få fat i din kundeservice uanset tidspunkt og uanset kanal. Hvorfor ikke løse deres servicebehov, når dit kontor er lukket med chatbots, FAQ, selvbetjening og henvisning til relevant content på dit website eller i dine apps.

Hjælp til selvbetjening

Minimer time to serve

Definér, hvilke opgaver dine medarbejdere skal løse og hvilke opgaver, der skal løses af kunden selv. Prioritér de svære opgaver i telefonen og flyt kald med lav værdi over på automatiserede kanaler. Sager med lav værdi er eksempelvis kunder, der skal have nulstillet en adgangskode, eller gensendt seneste faktura. Disse sager kan løses med selvbetjeningsfunktioner. Flyt kunderne ved brug af adfærdsdesign, og gør det det så let som muligt for kunden selv at løse sagen.

Specialiseret service over telefonen

Prioritér din service og sælg op

Udskil de værdifulde kunder og de komplekse kald, og send kunden til den rigtige kø med forskellige niveauer af tekniske og forretningsmæssige spørgsmål. Tekniske spørgsmål kan gå direkte videre til ingeniører og product managers, og service-to-sales kald kan gå videre til en sælger, som kan lukke et salg.

Læs guiden:

13 siders guide om omnichannel kundeservice direkte i din mailboks

Udfyld formularen og få tilsendt rapporten "Your guide to omnichannel customer support". Guiden er lavet af Zendesk og er på engelsk.

Indholdsoversigt

 1. The challenge: Too many channels to manage
  1. Consider channel reach
  2. Don’t forget your mobile strategy
 2. The benefits of an omnichannel strategy
  1. Deflect contacts with self-service
  2. Increase sales opportunities
  3. Raise customer satisfaction
  4. Drive long-term growth through customer loyalty
 3. Channel trends: SLAs drive channel preferences
  1. When the phone rings and you don’t answer
  2. Quality of experience matters
 4. Operationalize your omnichannel strategy
  1. Enable cross-channel communication
  2. Find the sweet spot between monitoring and engagement
  3. Keep it human—balance live and self-service options
 5. The outcome: More channels lead to better intelligence

Zendesk er markedsledende

inden for software til kundeservice

Alle kundeinformationer ét sted

Zendesk er en softwareløsning, som samler kundeinformation fra dine touch points i ét samlet system. Mails, chat, telefonopkald og transaktioner mellem dig og kunden samles på kundes profil og bruges i din kundeservicefunktion.

Med softwaren skaber du en omnichannel løsning, som favner al kommunikation mellem din virksomhed og den specifikke kunde, og du svarer kunden i deres foretrukne kanal.

Kunstig intelligens overtager basal dialog

Machine learning og chatbots er en del af Zendesk softwaren, og giver svar på kundernes spørgsmål og håndtere sager uden menneskelig indblanding.

Chatbots og machine learning i Zendesk kan håndtere et bredt felt af kundeserviceopgaver ved hjælp af machine learning, som trækker på tidligere spørgsmål og svar fra chat eller FAQ, og de databaser, vi integrerer den med. Måske spørger kunden fx til prisen på et produkt? Måske sin seneste faktura? Det er data, der kan trækkes fra dine forretningssystemer og leveres til kunden af en chatbot.

Størst udbytte får du ved at supplere chatbottens svar med en medarbejder, der manuelt besvarer de spørgsmål, som chatbotten ikke kan svare på. Det kan gøres så friktionsfrit, at kunden aldrig bemærker skiftet.

 

 

 

Eyes on the Ground

Billeder og video kan udveksles mellem kunden og servicemedarbejderen i Zendesk. Det giver kundeservice bedre værktøjer til at afdække kundens problem og til at løse det over afstand, så du undgår dyre forsendelser eller at sende folk ud til kunden.

Zendesk er en god business case

Klar strategi og god ROI

Med en strategi og et Zendesk-setup, der bygger tydeligt op til denne strategi, ser vi, at investeringen er tjent hjem inden for de første 6-12 måneder. Strategien kræver få og klart definerede målsætninger, som målbart forbedrer de mest værdifulde kunderejser. Det er en god business case.

Hurtig implementering og skalerbarhed

Med cloud løsninger og prioritering af dit kundeservicesetup kan du implementere Zendesk, der er en skalerbar og modulær software, der kan sættes op som et minimalt setup, og derfra udbygges med flere features, hvis dine behov ændrer sig.

Helphouse er vores partner

Helphouse.io er eneste Zendesk Premier Solution Provider i hele Skandinavien.

Helphouse.io arbejder sammen med:

Novicell og Helphouse som partner

Vi har løst mange forskellige behov i vores arbejde med Zendesk implementeringer og ecommerce. Dette gør os til den vigtigste strategiske partner inden for kundeservice-løsninger i Danmark.