Commercetools

Novicell og Commercetools i partnerskab for at udbrede MACH principperne

Commercetools er en e-commerce platform baseret på en moderne microservice-arkitektur og passer godt ind i den måde vi tænker og bygger løsninger for vores kunder.

Gør arkitektur til en konkurrencefordel

I Novicell har vi i mange år arbejdet for en best-of-breed tilgang til systemvalg. Det vil sige at det skal være muligt at vælge de digitale værktøjer, der løser opgaven bedst for en given kundes behov. Det gør det muligt for os som digital partner at forbinde de digitale værktøjer med den rigtige arkitektur til en velfungerende platform. Commercetools er en e-commerce platform baseret på en moderne microservice-arkitektur og passer godt ind i den måde vi tænker og bygger løsninger for vores kunder.

Platformen er fleksibel og kan kobles på et utal af måder, hvilket gør den til et oplagt valg fordi platformen kan huse e-commerce-løsninger, der skal kunne vokse i takt med at forretningen udvikler sig. Opstår behovet for en PIM-løsning i din platform kan den integreres, og ønsker man at skifte det foranliggende CMS, kan integrationen flyttes til at andet. Det giver konkurrencefordele at kunne tilkoble eller skifte teknologi i sit systemlandskab kontinuerligt uden at skulle kaste hele sin arkitektur op i luften hver gang en ændring skal igennem.

Det giver unikke muligheder for at øge time-to-market for nye offerings og for at teste nye teknologier af i sit systemlandskab. 

Commercetools fremhæver Novicell som en af sine tætteste partnere globalt

Commercetools har fremhævet Novicell som en af sine nærmeste partnere i en smalt felt på en håndfuld andre virksomheder, som blandt andre tæller Google og Accenture. Vi fik disse ord med på vejen:

[Novicell has been] Outstanding this year because they have already helped us sign four new customers in only our first year of partnership. Each one of these new clients were sourced by Novicell and each are currently being implemented by Novicell. They showed a very high knowledge of composable technology and were key to helping us close each of the deals.

Vi ser Commercetools som en af de vigtige platforme i vores værktøjskasse. Vi har fire certificerede konsulenter, der kan byde ind med det nyeste indenfor Commercetools og hvordan man får mest værdi ud af MACH-principperne bag platformen: Microservices, API-first, Cloud-native og Headless.

Vi har spændende projekter og events på vej, så hold øje med nyhedsbrevet og vores sociale kanaler.

True headless e-commerce

Commercetools er det man kalder cloud-native, hvilket vil sige det er bygget til at køre fra skyen, og kan derfor afvikles med den lynhurtige performance, som kendetegner cloudløsninger. Arkitekturen er koblet via API’er og frontend derfor afkobles helt fra backend for at designe det man kalder en headless-løsning. Det vil sige at backend kan agere administrations-interface for en række forskellige frontend interfaces. Dermed skal data kun opdateres ét sted for alle organisationens salgskanaler: webshops, apps, selvbetjeningsportaler og integrationer til eksterne marketplaces for at give et par eksempler.

 

Vi er super glade for samarbejdet med Commercetools, og oplever stor efterspørgsel efter den og lignende Cloud-first løsninger. Commercetools er en ultrafleksibel e-commerce SaaS (Software as a Service) platform, hvis fleksibilitet understøtter både komplekse B2C og B2B løsninger. Teknologien afspejler de metoder vi har bygget e-commerce på i mange år med en API-baseret, cloud-first arkitektur. Hvilket giver transparens ift. omkostninger, og vi slipper for uforudsete software opdateringer. Sidst men ikke mindst kan man være sikker på at platformen kører derud af uden at vi skal håndtere skalering i peak perioder og regioner.
Adam Peter Nielsen img

Adam Peter Nielsen

CTO

E-commerce i rivende udvikling

Commercetools har på få år formået at etablere sig som en toneangivende teknologileverandør indenfor ecommerce og måske særligt for deres headless-løsninger.

For 3 år siden kom de strygende ind på Gartners Magic Quadrant for Digital Commerce i feltet er ”Visionaries” for blot 3 år senere at placere sig blandt ”Leaders” sammen med bl.a. Adobes Magento platform.

Den anden store institution indenfor teknologianalyser, Forrester, placerer ligeledes commercetools i blandt ”Leaders” i kategorien B2C Commerce Suites.

Vil du vide mere om Commercetools, så tag kontakt til mig