Digital strategi

Digital strategi

Indfri din virksomheds potentiale

Verden digitaliseres i stigende grad. Det påvirker dine kunder, deres adfærd og deres forventninger. Og det påvirker din virksomheds forretning. Men hvordan påvirker det jeres forretning?

  • Hvor er I digitalt udfordrede i dag?
  • Og hvor ligger det uudnyttede potentiale?
  • Hvordan påvirker digitaliseringen jeres kunders forventninger til kunderejsen?
  • Og hvad er det, den digitale kanal skal gøre for jeres forretning?

Novicell tilbyder en række produkter, der hjælper din virksomhed med at finde og realisere jeres digitale potentiale.

Digital forretningsstrategi

Vi digitaliserer jeres overordnede forretningsstrategi og hjælper jer med at realisere jeres potentiale – med fokus på dels kunderne og markedet, dels virksomhedens egen værdikæde og processer.

 

Læs mere om digital forretningsstrategi

Digital kanalstrategi

Med en digital kanalstrategi bliver I i stand til at skabe mere værdi for forretningen gennem jeres kundevendte digitale kontaktpunkter.

 

Læs mere om digital kanalstrategi

Strategisk foranalyse

Skal I have udviklet en ny digital løsning (fx et website eller en app), hjælper en foranalyse jer med at finde ind til, hvordan den nye løsning skaber værdi for kunderne og forretningen, og hvad det kræver af indhold, funktioner og flows.

 

Læs mere om strategisk foranalyse 

Customer Journey

I får indsigt i, hvordan kunderne oplever jeres virksomhed og produkter på tværs af alle kontaktpunkter. Det giver jer mulighed for at arbejde strategisk og operationelt med at løfte kundeoplevelsen og skabe en sammenhængende kunderejse.

 

Læs mere om Customer Journey

KPI-setup

Hvad er de vigtigste mål for jeres digitale kanal? Hvor meget skal I flytte dem? Og hvor skal I sætte ind for at optimere performance? Novicells KPI-setup hjælper med at finde svarene.

 

Læs artikel om KPI-setup

Strategisk sparring

Sparring til ledelse og bestyrelse om digitalisering af jeres strategi og forretning, samt hvad det kræver af organisering og kompetencer.

 

Læs case om strategisk sparring

Inspirationsworkshop

Hvad skal der til for at få succes i den digitale kanal? Hvordan følger vi med i den digitale udvikling? Novicells inspirationsworkshop tilbyder inspiration og anbefalinger til virksomhedens ledelse, bestyrelse eller øvrige nøglepersoner.

 

Book en inspirationsworkshop

Novicell har været et friskt pust og har sparket ny energi ind i den digitale proces. I udvikling af strategierne har Novicell benyttet en konsistent metode, som har gjort processen overskuelig og håndgribelig for hele organisationen.

Henri Brorson, digital chef, Krifa

ARTIKEL-SERIE

5 trin til digital transformation

Ifølge Forbes lykkes 84 % af virksomhederne ikke med den tiltænkte digitale transformation.

Hvorfor er der så langt fra intentionen om at udnytte de digitale muligheder til den reelle eksekvering og de ønskede resultater? Det kommer Digital Strategy Manager, Heidi Collin, med sit bud på i 5 brugbare blogindlæg.

Hent de 5 artikler

Mange års erfaring med digital forretning og ledelse

Novicells strategikonsulenter har hver især mange års erfaring inden for digital forretning og ledelse. Det betyder, at vi har en stor viden om de udfordringer og muligheder, I som virksomhed står overfor – både ud mod kunderne og internt i egen organisation. 

Kristian har mange års erfaring med digital strategi. Han brænder for at sætte sig ind i virksomheders forretning og sammenkoble deres ambitioner med de digitale muligheder. Lær Kristian bedre at kende her.

Heidi brænder for at hjælpe virksomheder med at udvikle et digitalt mindset og en digital strategi, der stiller skarpt på den digitale transformation. Lær Heidi bedre at kende her.

Bubber er med til at udvikle, udvide og drive arbejdet med strategi, forretningsudvikling og ledelse i afdelingen for Digital strategi – en afdeling, der fylder stadigt mere i Novicells forretning. Lær Bubber bedre at kende her.

Michael rådgiver kunder inden for digital strategi samtidig med, at han er med til at videreudvikle produktkoncepter og salgs- og markedsføringsinitiativer inden for området. Lær Michael bedre at kende her.

Referencer

GF Forsikring

Kosangas

Linak

Postnord

Domea.dk

Inspiration

Læs de seneste artikler af vores digitale strategi eksperter.

Få en uforpligtende snak om strategiforløb til din virksomhed

Kontakt mig om digital strategi