Digital strategi

Digital strategi

Indfri din virksomheds potentiale

Verden digitaliseres i stigende grad. Det påvirker dine kunder, deres adfærd og deres forventninger. Og det påvirker din virksomheds forretning. Men hvordan påvirker det jeres forretning?

  • Hvor er I digitalt udfordrede i dag?
  • Og hvor ligger det uudnyttede potentiale?
  • Hvordan påvirker digitaliseringen jeres kunders forventninger til kunderejsen?
  • Og hvad er det, den digitale kanal skal gøre for jeres forretning?

Novicell tilbyder en række produkter, der hjælper din virksomhed med at finde og realisere jeres digitale potentiale.

Digital forretningsstrategi

Vi digitaliserer jeres overordnede forretningsstrategi og hjælper jer med at realisere jeres potentiale – med fokus på dels kunderne og markedet, dels virksomhedens egen værdikæde og processer.

 

Læs mere om digital forretningsstrategi

Strategisk foranalyse

Skal I have udviklet en ny digital løsning (fx et website eller en app), hjælper en foranalyse jer med at finde ind til, hvordan den nye løsning skaber værdi for kunderne og forretningen, og hvad det kræver af indhold, funktioner og flows.

 

Læs mere om strategisk foranalyse 

KPI-setup

Hvad er de vigtigste mål for jeres digitale kanal? Hvor meget skal I flytte dem? Og hvor skal I sætte ind for at optimere performance? Novicells KPI-setup hjælper med at finde svarene.

 

Læs mere om KPI-setup

Inspirationsworkshop

Hvad skal der til for at få succes i den digitale kanal? Hvordan følger vi med i den digitale udvikling? Novicells inspirationsworkshop tilbyder inspiration og anbefalinger til virksomhedens ledelse, bestyrelse eller øvrige nøglepersoner.

Digital kanalstrategi

Med en digital kanalstrategi bliver I i stand til at skabe mere værdi for forretningen gennem jeres kundevendte digitale kontaktpunkter.

 

Læs mere om digital kanalstrategi

Customer Journey

I får indsigt i, hvordan kunderne oplever jeres virksomhed og produkter på tværs af alle kontaktpunkter. Det giver jer mulighed for at arbejde strategisk og operationelt med at løfte kundeoplevelsen og skabe en sammenhængende kunderejse.

 

Læs mere om Customer Journey

Strategisk sparring

Sparring til ledelse og bestyrelse om digitalisering af jeres strategi og forretning, samt hvad det kræver af organisering og kompetencer.

 

Læs case om strategisk sparring

Novicell har været et friskt pust og har sparket ny energi ind i den digitale proces. I udvikling af strategierne har Novicell benyttet en konsistent metode, som har gjort processen overskuelig og håndgribelig for hele organisationen.

Henri Brorson, digital chef, Krifa

ARTIKEL-SERIE

5 trin til digital transformation

Ifølge Forbes lykkes 84 % af virksomhederne ikke med den tiltænkte digitale transformation.

Hvorfor er der så langt fra intentionen om at udnytte de digitale muligheder til den reelle eksekvering og de ønskede resultater? Det får du svar på i 5 brugbare blogindlæg.

Hent de 5 artikler

Læs artikelserien om Sales and Marketing Automation

Vores knivskarpe inbound konsulent Line Vittrup har skrevet en artikelserie der giver dig den vigtigste viden om inbound marketing, sales automation samt et overblik over de bedste værktøjer.

Skriv dig op og modtag de tre artikler med to dages mellemrum i din indbakke.

Jatak, send mig den første artikel med det samme

Referencer

GF Forsikring

Kosangas

Linak

Postnord

Domea.dk

Inspiration

Læs de seneste artikler af vores digitale strategi eksperter.

Få en uforpligtende snak om strategiforløb til din virksomhed

Kontakt mig om digital strategi