Online Annoncering

Novicell er specialister i markedsføring på TikTok

TikTok er ikke længere kun for de brands, der appellerer til en yngre målgruppe. Platformen er nemlig i konstant udvikling og de ’ældre målgrupper’ (35+) flyder støt og roligt ind på app’en. Derfor har vi hos Novicell dedikeret både tid og ressourcer til at lære platformen at kende, så vi kan give dig de bedste råd og vejledning.

 

Som officielle TikTok Partnere kan vi hjælpe med alt fra opsætning af Business Center, strategi og content til kampagneopsætning og afrapportering på din markedsføring på platformen. Derudover har vi altid adgang til den nyeste og skarpeste viden om platformen og dens mange muligheder, samt en direkte linje til vores egen Agency Manager og Client Solutions Manager hos TikTok Europe.

1

Mia. brugere er på TikTok hver måned*

7

Tiktok er den 7'ene mest downloadede app nogensinde. De lancerede først i 2016*

50%

Stigning i danske brugere på TikTok fra 2020 til 2021**

Vil du lære mere om TikTok annoncering?

Vi har samlet vores bedste tips til at komme i gang med annoncering på platformen i vores to blogposts TikTok annoncering for begyndere – klar, parat, start! og TikTok - Sådan Kommer du i gang. Læs dem og bliv inspireret af de mange muligheder, der er på TikTok.


Du kan også se videoen herunder, hvor vores TikTok Specialist Simone giver dig en hurtig gennemgang af fordelene ved at være på TikTok på under 10 minutter.

Skal vi hjælpe dig med annoncering?

TikTok som annonceringsplatform er stadig relativt nyt i Danmark, og det betyder lav konkurrence fra andre annoncører. Derfor er det nu, du skal hoppe med på vognen, så du kan få del i alle fordelene som firstmover på den stadigt kolossalt store succes som TikTok er.

Lav konkurrence betyder som bekendt også lavere priser og bedre muligheder for at få opmærksomhed fra den unge målgruppe som ellers er så forbandet svær at ramme. Men nu må du ikke tro, at der kun er unge under 34 på app’en. Andelen af de 34+-årige brugere på app’en stiger nemlig dag for dag, og det er kun et spørgsmål om tid, før vi ser den brede aldersfordeling i brugergruppen, som vi ser på andre sociale medier som Facebook og Instagram.

Hos Novicell tager vi altid udgangspunkt i det mål, som vores kunde har. Er det mere trafik til en landingsside, tilmeldinger til et event eller salg af et specifikt produkt?

Derefter ser vi på, hvordan vi bedst kan ramme din målgruppe på TikTok ud fra de segmenteringsmuligheder, der er. Skal vi segmentere hårdt efter en specifik interesse (og TikToks algoritme er verdens meste i at segmentere efter interesser) eller giver det bedre mening at gå efter en bredere målgruppe og give algoritmen endnu mere frit spil? Her har vi stor erfaring med at researche os frem til de rette målgrupper.

Hop derfor med nu og skab billige eksponeringer, kliks, app downloads og konverteringer. Hos Novicell har vi adgang til vores TikTok Agency konto og er allerede nu ved at oprette konti for en lang række af vores kunder. Skal du være den næste?

Hvad koster det at annoncere på TikTok?

På TikTok er der lige nu et minimum spend på 50 USD pr. dag pr. kampagne eller 20 USD pr. annoncegruppe (som svarer til Facebooks annoncesæt-niveau). Vi kommer derfor ikke udenom, at det ved første øjekast ser ud til at være dyrere at annoncere på platformen end andre sociale medier.

Men ser man på CPC og CPM-priserne, er de ofte lavere end på Metas annonceringsplatforme og LinkedIn. Dertil er brugerne på TikTok åbne, modtagelige og interaktionsvillige, og interagerer lige så gerne med sponseret og betalt indhold som organisk – bare de finder det interessant, lærerigt eller sjovt!

PERFORMANCE ANALYSE

Gratis analyse af jeres digitale marketing indsatser

Få en 100% gratis og uforpligtende analyse af jeres nuværende marketing indsatser udarbejdet af nogle af landets skarpeste digital marketing specialister.

Analyse af jeres nuværende marketing-setup herunder:

  • Kortlægning af jeres kanalmix og performance
  • Kortlægning af jeres kampagnesetup (udvalgt kanal)
  • Identificering af udfordringer og muligheder – og konkrete forslag til optimering
  •  Anbefalet niveau og allokering af marketingbudget på tværs af kanaler
  •  Gennemgang og sparring med Novicells Performance specialister 

Vil du høre mere om TikTok annoncering?

Har du brug for strategisk sparring eller rådgivning omkring jeres tilstedeværelse på TikTok?
Tag fat i en af vores erfarne konsulenter og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at løfte og vækste jeres marketingindsats på TikTok.