LinkedIn kursus - Arbejd professionelt og målrettet på LinkedIn

Book et LinkedIn-kursus hos Novicell og bliv klogere på, hvordan du og din virksomhed kan arbejde professionelt med LinkedIn. På vores kursus lærer du at arbejde strategisk og værdiskabende med verdens største online professionelle netværk. 

Ligegyldigt hvor meget du ved om LinkedIn, og hvor ofte du bruger det, så står vores team af professionelle og certificerede specialister klar med et kursustilbud, der dækker behovet.

Udbytte af vores LinkedIn kurser

Novicells kurser i LinkedIn kan både være for begyndere og erfarne brugere. Vælg det kursustilbud, der passer bedst til det udbytte, du og din virksomhed ønsker. Så sørger vi for at give dig et spændende og dybdegående indblik i, hvordan du kan indfri det værdiskabende potentiale på LinkedIn.

Vores team er eksperter på både personlige profiler, virksomhedssider og betalt annoncering. Så lige meget om I ønsker at opnå viden om organisk trafik, betalt trafik eller begge dele, står vi klar med et kursustilbud, der opfylder behovet. 

Vælg mellem 3 forskellige kursusprodukter

Vi tilbyder 3 forskellige kursusprodukter. Fælles for dem er, at de klæder jer på til at arbejde professionelt med LinkedIn. Nedenfor kan du læse mere om fokusområdet og udbyttet for hvert af de 3 kursustilbud.

LinkedIn Basics kursus

På dette kursus kan I forvente en bred introduktion til at arbejde professionelt med LinkedIn. I vil blandt andet blive klogere på:

 • Optimal opbygning af personlige profiler
 • Værktøjer til at styrke organisk trafik fra virksomhedssiden
 • Tips og tricks til udarbejdelsen af betalte kampagner

Dette kursus skiller sig ud ved at have en flersidet agenda, som giver dig og din virksomhed en bred forståelse for LinkedIns værdiskabende potentiale. Kurset består af en præsentation fra vores LinkedIn-specialister, og der er god tid og plads til spørgsmål fra deltagerne.

Social Selling kursus

På dette kursus går vi i dybden med den optimale brug af virksomhedssiden. Når kurset er afholdt, vil I have en dybdegående forståelse for:

 • Hvorfor det er vigtigt at have en virksomhedsside
 • Hvordan man bør opbygge sin virksomhedsside
 • Hvordan man bør anvende LinkedIns analyseværktøj
 • Do's and dont's når man laver organiske opslag
 • Hvordan man effektivt kan drive organisk trafik
 • Tips og tricks til organisk udvidelse af virksomhedens brand awareness

Dette kursus skiller sig ud ved at gå i dybden med virksomhedssiden på LinkedIn. Kurset består af en præsentation fra vores LinkedIn-specialister, samt en hands-on workshop til sidst.

Campaign Manager kursus

På dette kursus går vi i dybden med den betalte annoncering i LinkedIn Campaign Manager. Når kurset er afholdt vil i være i stand til at:

 • Oprette en LinkedIn Campaign Manager
 • Oprette kampagnegrupper og kampagner
 • Udarbejde relevante målgrupper
 • Opsætte tracking på din hjemmeside
 • Indstille hensigtmæssige budgetter for dine kampagner
 • Udarbejde annoncer i overenstemmelse med vores best practice anbefalinger

Dette kursus skiller sig ud ved at gå i dybden med den betalte annoncering på LinkedIn. Kurset er en blanding af teoretisk og praktisk gennemgang og der vil være sessioner hvor deltagerne skal arbejde med specifikke opgaver, for at højne egne kompetencer og forståelse for platformen.

Praktisk information

Dato: Aftales i fællesskab.

Lokation: Aftales i fællesskab. Vi kommer gerne på besøg hos jer, men I er også velkomne til at besøge os på Søren Nymarks Vej 6 i Århus.
* Ekstra transportomkostninger kan forekomme. 

Varighed: 3 timer.

Samlet pris: 15.000 kr.

Kapacitet: Maksimalt 10 deltagere.

Vil du høre mere om hvad vi kan tilbyde dig?

Kunne du tænke dig at høre mere om muligheden for at booke et LinkedIn-kursus til dig og din virksomhed? Så tag fat i en af vores certificerede specialister og få en uforpligtende snak.

Psst... Hold øje med vores gratis webinarer

Udover kurser afholder vi også LinkedIn webinarer. Det gør vi med jævne mellemrum. Her er det gratis at deltage og webinaret varer mellem 45 og 60 minutter. På det enkelte webinar kan du se frem til at blive klogere på et afgrænset område, som relaterer sig til LinkedIn.

Hold øje med vores kommende webinarer på vores eventside

Vil du gerne have din virksomhed til at stå skarpt på linkedin?

Læs vores specialisters guide til LinkedIn Annoncering

Vil du høre mere om LinkedIn kursus? 

Kontakt mig gerne, hvis du vil høre mere om kursuspakkerne og hvordan vi kan hjælpe jer med LinkedIn.