Online Annoncering

Novicell er specialister i annoncering på LinkedIn

Annoncering på LinkedIn er noget, der virkelig har udviklet sig over de seneste år. Der er sket mange ændringer i den måde man opsætter betalte LinkedIn kampagner på og der er kommet flere muligheder end tidligere.

Så har du tidligere lavet marketing på LinkedIn uden succes? Så skal du måske overveje, om det ikke er værd at forsøge igen. Og det vil vi selvfølgelig gerne hjælpe dig med.

Hos Novicell tager vi altid udgangspunkt i det mål, som vores kunde har. Er det mere trafik til en landingsside, tilmeldinger til et nyhedsbrev eller salg af et specifikt produkt?

Derefter ser vi på, hvordan vi bedst kan ramme din målgruppe på LinkedIn ud fra de segmenteringsmuligheder, der er. Skal vi bruge stillingsbetegnelser i segmentet, eller giver det bedre mening at gå efter specifikke grupper? Her har vi stor erfaring med at researche os frem til de rette målgrupper.

Når kampagnen er opsat, sørger vi for at tilkoble konverteringssporing via LinkedIn Insight Tag. På den måde kan vi hele tiden overvåge kampagnens performance og sikre en løbende optimering.

Certificerede specialister

Hos Novicell varetager vi mange kunders LinkedIn annoncering. Hvad end du har behov for hjælp til strategi, content eller kampagneopsætning, står vi klar til at hjælpe.

Vores team er professionelt certificerede i LinkedIn og arbejder med platformen på daglig basis. Dette er din garanti for, at konsulenterne altid har den nyeste og skarpeste viden om LinkedIn.

Vil du høre mere om hvad vi kan tilbyde din virksomhed?

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed med at skabe værdi på LinkedIn? Så tag fat i en af vores certificerede specialister og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe jer.

Psst… Vidste du godt, at vi også afholder webinarer og kurser i LinkedIn?

Ud over at varetage virksomheders betalte annoncering på LinkedIn, så tilbyder vi også både LinkedIn-kurser og -webinarer. Vores LinkedIn-kursus klæder dig og din virksomhed på til selv at arbejde professionelt med LinkedIn, hvilket du kan læse meget mere om på vores side om LinkedIn Kursus.

Vores LinkedIn webinarer afholdes med jævne mellemrum. De varer typisk mellem 45 til 60 minutter, og det er gratis at deltage. På det enkelte webinar kan du se frem til at blive klogere på et afgrænset område, som relaterer sig til LinkedIn. Følg os på LinkedIn og hold dig opdateret på, hvornår vi afholder vores næste webinar.

10 gode råd til flere nyhedsbrevs-signups 

En leadgenererings-strategi består af en kortlægning af de kanaler, din målgruppe befinder sig på. Brug LinkedIn Lead Gen Forms og indsaml leads op på baggrund af dit mest værdifulde indhold. 

Læs her, hvordan du kan benytte LinkedIn til at indsamle nyhedsbrevs-signups.

Hvad koster det at annoncere på LinkedIn?

Man kan ikke komme udenom, at LinkedIn er en dyr platform at annoncere på. Prisen for et klik er ofte højere end på Facebook og Instagram. Til gengæld er dine konverteringer oftest også mere værd på LinkedIn. Det er de fordi, du kan udarbejde mere præcise målgrupper og komme i kontakt med brugerne, mens de har et 'professionelt mindset'.

Samtidig har LinkedIn en funktion, som giver dig mulighed for at se, hvad andre annoncører byder på den målgruppe, du ønsker at ramme. På den måde, kan du let danne dig et overblik over konkurrencesituationen og beslutte hvor mange penge, du vil bruge.

Vil du gerne have din virksomhed til at stå skarpt på linkedin?

Læs vores specialisters guide til LinkedIn Annoncering

Vil du høre mere om LinkedIn annoncering? 

Har du brug for strategisk sparring eller rådgivning omkring jeres tilstedeværelse på LinkedIn? 
Tag fat i en af vores erfarne konsulenter og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at løfte og vækste jeres marketingindsats på LinkedIn.