Online Annoncering

Instagram Annoncering

Guide til markedsføring på Instagram

Instagram er en af de hurtigst voksende sociale medier og er siden lanceringen i 2010 vokset til at have mere end 800 millioner brugere, og mere end 500 millioner mennesker er aktive på Instagram hver eneste dag.

Instagram er dermed med stor sandsynlighed din målgruppes foretrukne sociale medie og dermed dét sociale medier, hvor dine kunder er aktive.

Dermed er Instagram også en platformen, hvor du bør overveje at være synlig med dit brand.

Instagram er nemlig også for virksomheder.

Aktive brugere på Instagram pr måned


Kilde: www.statista.com

Instagram er en effektiv marketingkanal

Hvad er Instagram?
Instagram er ikke alene et hurtigtvoksende socialt medie, hvor 51% af danskere i alderen 15-25% år og 39% i alderen 26-35% er aktive brugere. Undersøgelser viser, at Instagram er en vigtig del af din målgruppes kunderejse og dermed er Instagram også relevant for virksomheder.

Ifølge en undersøgelse foretaget af Instagram finder 60% af deres brugere inspiration til nye produkter via Instagram (Kilde: www.blog.hubspot.com).

Et anden undersøgelse viser, at 72% af Instagram brugere har købt et produkt/service efter at have set eller læst om dette via Instagram (Kilde: www.impactbnd.com).

Det er ekstremt interessant, at så mange personer tilkendegiver, at blive påvirket af hvad de ser på Instagram.

At have styr på Instagram som marketing- og salgskanal kan være en gylden forretningsmulighed for din virksomhed. Ved at optimere din virksomheds Instagram marketingstrategi, kan du med stor sandsynlighed øge dit salg og vækste din forretning.

 

PERFORMANCE ANALYSE

Gratis analyse af jeres digitale marketing indsatser

Få en 100% gratis og uforpligtende analyse af jeres nuværende marketing indsatser udarbejdet af nogle af landets skarpeste digital marketing specialister.

Analyse af jeres nuværende marketing-setup herunder:

  • Kortlægning af jeres kanalmix og performance
  • Kortlægning af jeres kampagnesetup (udvalgt kanal)
  • Identificering af udfordringer og muligheder – og konkrete forslag til optimering
  •  Anbefalet niveau og allokering af marketingbudget på tværs af kanaler
  •  Gennemgang og sparring med Novicells Performance specialister 

Vær visuel og kreativ omkring dit brand med Instagram

Instagram gør det muligt at være kreativ omkring dit brand og styrke brandets visuelle identitet og herved skabe øget opmærksomhed og kendskab til dit brand, produkter og services. 

Kanalen byder på adskillige muligheder for at engagere eksisterende og nye kunder med kreativitet og visuelle udtryk via opslag i Instagram nyheder eller det afhængighedskabende og meget populære Instagram Stories.

Instagram kan være den perfekte perfekte kanal som placering for din næste marketingkampagne.

Instagram marketing - en del marketingmixet

Øg kendskabet til dit brand med Instagram

Med over 500 millioner aktive brugere hver dag er Instagram en effektiv kanal for brands, der ønsker at øge kendskabet til deres produkter og services.

At opbygge og øge brand awareness kan hos mange virksomheder være topprioritet. Dette er især gældende nystartede virksomheder, eller hvor virksomheder er indtrådt i et nyt marked. 

Markedsføring via Instagram er også effektivt for virksomheder, der introducerer et nyt brand/produkt i sortimentet eller er i gang med en re-branding af virksomheden. 

Hos Novicell tænker vi altid Instagram ind som en del af en digital marketingkampagne. En effektiv marketingtingkampagne handler nemlig i høj grad om at skabe øget brand awareness og kendskab og her er Instagram effektiv.

Instagram gør det muligt at skabe øget opmærksomhed og engagere både eksisterende og nye kunder via organiske aktiviteter med en Instagram virksomhedsprofil og effektiv målrettet annoncering på Instagram.

72%

af alle instagram-brugere har købt ét eller flere produkter, efter at have set dette på Instagram

Skab mere salg med Instagram

Du kan øge dit salg markant med via markedsføring på Instagram.

Indirekte ved at øge kendskabet til dit brand og din virksomheds produkter og services.

Direkte ved at skabe links til din forretning fra din Instagram virksomhedsprofil, via opslag i Instagram nyheder med et integreret Instagram shopping produktkatalog eller med aktive links i Instagram Stories. 

Driver du forretning online? Så anbefaler vi, at integrere Instagram marketing som en naturlig del af dit marketingmix. 

Start med at blive klogere på hvordan du opretter en virksomhedsprofil på Instagram og starter annoncering på Instagram

Klar på mere Instagram Marketing?

Hvad enten du søger mere læring omkring hvad er Instagram? eller blot mere indsigt i mulighederne for markedsføring på Instagram, så kan vi hjælpe dig med opgaven.

Vi er fascineret af Instagram og har været aktive brugere af Instagram og arbejdet professionelt med Instagram marketing siden lanceringen i 2010. Vi hjælper i dag flere virksomheder med at integrere Instagram i virksomhedens marketingmix og optimere værdien af indsatser for virksomheder, som allerede har gjort sig erfaring med markedsføring på instagram.

Du vil helt sikkert finde følgende artikler relevante:

Sådan skifter du til en virksomhedsprofil på Instagram

Sådan skaber du værdi på Instagram

Guide til Instagram TV (IGTV)

Kom godt i gang med influencer marketing

Vil du høre mere om Instagram marketing? 

Har du brug for strategisk sparring og rådgivning omkring jeres tilstedeværelse på Instagram? 
Tag fat i en af vores erfarne konsulenter. 

Vi er sidder klar til en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at løfte og vækste din virksomheds markedsføring på Instagram.