Online Annoncering

Facebook Annoncering

Interagerer med din målgruppe på verdens største sociale medie

Facebook er det største og mest udbredte sociale netværk i verden og en unik kanal til at tiltrække eksisterende og nye målgrupper.

80% af alle danskere har en aktiv Facebook profil, hvilket giver dig unikke muligheder for at nå ud med dine budskaber til dine målgrupper.

Med Facebooks unikke målretning og segmenteringsmuligheder er det en kanal du bør implementere i dit online marketing mix både som B2B og B2C virksomhed.

Premium Meta Marketing Partner

Novicell er udnævnt til Premium Meta Marketing Partner Agency. Det betyder, at vi er blandt den lille håndfuld af bureauer i Danmark, der er anerkendt som Metas største og dygtigste partnere – til stor fordel for vores kunder.

For at blive udnævnt som Meta Premium Partner skal man opfylde en række høje krav, og vi er blandt andet blevet udvalgt på baggrund af det totale annoncebudget, som Novicells Performance team administrerer på tværs af vores kunders annoncekonti. Derudover har vi kunnet dokumentere, at vi med vores kunders annoncebudgetter skaber meningsfulde og kvalificerede resultater.

At være Meta Premium Partner medfører flere fordele for vores kunder: 

 • Vi får først besked om nye features og produkter, dvs. vores specialister er altid opdateret med den nyeste viden. 
 • Vores specialister får 1:1 sparring og træning med Meta. 
 • Vores supportsager prioriteres og håndteres hurtigt.
 • Vores specialister inviteres til events med kreative workshops.

Facebook Certified Digital Marketing Associate

Hos Novicell er vores specialister Facebook Certified Digital Marketing Associate. Det betyder, at vi har de vigtigste grundlæggende færdigheder i Facebooks værktøjer, politikker og best practices i forbindelse med køb af annoncer på Facebook, Instagram og Messenger.

PERFORMANCE ANALYSE

Gratis analyse af jeres digitale marketing indsatser

Få en 100% gratis og uforpligtende analyse af jeres nuværende marketing indsatser udarbejdet af nogle af landets skarpeste digital marketing specialister.

Analyse af jeres nuværende marketing-setup herunder:

 • Kortlægning af jeres kanalmix og performance
 • Kortlægning af jeres kampagnesetup (udvalgt kanal)
 • Identificering af udfordringer og muligheder – og konkrete forslag til optimering
 • Anbefalet niveau og allokering af marketingbudget på tværs af kanaler
 • Gennemgang og sparring med Novicells Performance specialister 

Hvorfor annoncere på Facebook?

Facebook annonceringsværktøjer er blev meget udbredt som marketing platform og er en effektiv marketing kanal til at vækste trafik, omsætning, øge kendskabsgrad og til opsamling af leads. Hvis du endnu ikke er begyndt at annoncere på Facebook, kan du gå til vores Meta Business Suite-guide.

Med Facebooks annonceringsmuligheder har du mulighed for interagere med relevante målgrupper for din virksomhed.
Afhængigt af hvilken type virksomhed, vil forskellige målgrupper, kampagnetyper og annoncer være relevante at tage fat på.

Identificering af dine målgrupper

Facebooks annonceadministrator giver dig mulighed for at målrette mod helt specifikke segmenter. De mest anvendte og udbredte målgrupper og segmenteringsmuligheder er listede nedenfor.

Demografi

Alder

Interesser

Retargeting

Look-a-likes

Vores erfaringer viser, at de mest effektive og relevante målgrupper er facebook retargeting og look-a-like målgrupper. Vi udarbejder og tester typisk en skræddersyet løsning der passer til din virksomhed. Hvor en stor del af opgaven ligger i at teste og identificere nye målgrupper for din virksomhed.

Strategisk Facebook indsats skabte resultater hos Pilgrim 

Som led I en større cross-channel strategi for Pilgrim, dannede Facebook annoncering afgørende resultater for den overordnede strategi. 

Læs hele casen

Hvordan arbejder vi med Facebook annoncering?

Hos Novicell er vi eksperter i markedsføring på Facebook og har flere års erfaring med Facebook annoncering for virksomheder.

I samarbejde med kunden udarbejder vi en specifik kampagnestrategi eller social media strategi og definer hvilke mål i ønsker at opnå, som bliver grundlaget for jeres indsats på kanalen.

For at kunne opfylde jeres mål med Facebook annoncering er det vigtigt at der er styr på de tekniske elementer som tracking, mål og pixel. Derfor starter vores arbejde med en teknisk analyse af jeres eksisterende setup, Meta business Suite og annoncekonto.

Efterfølgende identificerer vi relevante målgrupper, kampagnetyper og annoncevarianter. Læs mere om hvordan vi arbejder med online markedsføring og Facebook marketing.

Novicell samarbejder tæt med Facebook og har tilknyttet vores egen Facebook Partner Manager, som sikrer at vi er opdateret med de seneste nyheder og opdateringer og besøger løbende deres europæiske kontor i Dublin.

 

Brug 5 minutter og lær hvordan du opsætter succesfulde Facebook Lead Ads

Har du brug for sparring eller rådgivning?

Har du brug for strategisk sparring eller rådgivning ifm. jeres tilstedeværelse på Facebook? Vi kan hjælpe!