International SEO

International SEO

International SEO er, når en virksomhed i deres strategi skifter fokus fra kun et bestemt land til andre eller yderligere lande. Målet er at øge websites synlighed i søgemaskinerne i de valgte lande og derigennem øge trafikken til sit website.

Dét at målrette sit website mod et nyt marked, minder meget om at skulle ekspandere hele virksomheden til et nyt marked. Det er derfor helt essetielt, at man ikke udvider sit website og forretning til et nyt land, sprog og marked uden at have gennemtænkt, hvorfor og hvordan man gør det. Kort sagt har man brug for en international SEO strategi.

Det er blandet andet meningsløst at bruge tid og ressourcer på at ekspandere til nye markeder, hvis der er ikke er et behov for produktet eller servicen i landet, eller hvis der allerede eksisterer et overlegent produkt, som I ikke kan konkurrere imod. 

Novicell har udformet et internationalt SEO produkt, der hjælper dig opbygge og implementere en international SEO strategi. Vi har allerede testet og dokumenteret produktet rundt omkring i verden, så vi kan garantere, at vi kan levere de ønskede resultater.

Har du brug for hjælp til international SEO?

Kontakt os

Vi kombinerer styrkerne fra SEO med oversættelse

Novicell har samarbejdsaftaler med de største oversættelsesvirksomheder i verden som blandt andet LanguageWire & translate plus, og i fællesskab har vi skabt et internationalt SEO-produkt. Vores internationale SEO-produkt tager det bedste fra begge verdener og kombinerer styrkerne fra SEO med oversættelse.

De seneste år har der været en drastisk stigning i efterspørgslen efter international SEO. Dette er en indikator for, at virksomheder over hele verden ønsker at skalere deres forretninger - ikke kun ved at være tilstedeværende i forskellige lande, men også ved at øge kendskabet til virksomheden, skabe mere trafik og øge salget af deres produkter eller services.

Kompetencer, der sikrer din internationale SEO succes

Novicell og vores samarbejdsaftaler har mange års erfaring med international SEO. Vores kunder er større internationale virksomheder, og vi udvikler os selv løbende i form af videreuddannelse, konferencer, laver egne SEO-tests samt følger de største SEO journaler og studier for at være opdateret på de nyeste trends indenfor international SEO. I Novicell ønsker vi at være de bedste og mest vidende indenfor international SEO og dermed at kunne levere vores kunder de bedste resultater.
 

Kombinerer styrkerne

Millioner af oversættelser hvert ord og flere tusind business kunder

SEO eksperter med mere end 18 års erfaring

Mange års erfaring med oversættelse til mere end 175+ sprog

Hjælper mere end 50+ virksomheder hver måned med at vækste deres forretning via SEO

Tusinde af oversættere indenfor netop din specifikke industri

Dyb forståelse af SEO, løbende træning og udvikling

Yderligere er Novicell et fuld-service online markedsføring og softwareudvikling konsulenthus. Dette sikrer, at vi også kan supportere dig og din virksomhed i lignende online markedsføring aktiviteter som; Inbound marketing, online annoncering, content marketing, social medier og meget andet, hvis du ønsker at markedsføre dig yderligere til dit globale publikum.

International SEO - dine fordele

Der er mange fordele ved at gøre ens website internationalt, specielt med Novicell som partner. Novicell kan rådgive dig igennem hele internationaliseringsprocessen, da vi er et fuld-service konsulenthus. Hvis du ønsker at arbejde med flere former af online markedsføring eller andre online aktiviteter som softwareudvikling eller digitalt design, kan vi også hjælpe med det. Dette sikrer dig en nem kontrol over dine omkostninger og en overskuelig rapporteringsproces.

Få en større kundebase

Generere mere trafik, leads og salg

Øg kendskabet til dit produkt eller service

Opnå en konkurrencemæssig fordel

En partner og en samlet løsning

Kontrol af omkostninger og udvikling

Din internationale SEO-strategi

At få klarlagt en klar international SEO-strategi for, hvordan du udvider din virksomhed internationalt er altafgørende. Din internationale SEO-strategi skal være alignet med den overordnede forretningsstrategi. Dette er en nødvendighed for at opnå succes med dine internationale SEO-aktiviteter.

Enhver international SEO-strategi, der bliver lavet hos vores internationale SEO konsulenthus, bliver tilpasset til de nøjagtige mål, ressourcer og budget for vores kunder, og vil, hvis du ønsker det, blive implementeret i tæt samarbejde med dig.

Vi har skabt en international SEO proces, der sikrer og optimerer de forskellige processer, man skal overveje, når man går internationalt. I det følgende vises punkterne, der normalt bliver gennemgået i Novicell’s internationale SEO-produkt.

1. Introduktion

Det første step vil altid være en introduktion imellem parterne. Det er altid rart at kunne sætte ansigt på de mennesker, at man arbejder sammen med. Yderligere er dette møde sat op for, at Novicell kan få en dybere forståelse af jeres virksomhed og forretningsmodel, strategi, ressourcer, budgetter, mål og meget andet, som er brugbar information for Novicell, når vi skal udforme en strategi og en roadmap for og eller i samarbejde med dig.

2. Den generelle situation

Før en strategi fastlægges, er det vigtigt at forstå, hvilket eller hvilke markeder du ønsker at ekspandere til. Som kunde har du en god forståelse for, hvor potentialet ligger, men i vores internationale SEO konsulenthus laves der altid en større gennemgang af, hvor vi ser potentialet.

Dette gør vi ved hjælp af værktøjer, der kan give os forståelse for:

 • Hvor jeres nuværende trafik kommer fra, og hvor mange søgeord I ranker på i disse lande
 • Hvordan konkurrencen er i de givne lande
 • Hvordan efterspørgslen er i disse lande efter jeres produkter/services

Med en forståelse af virksomhedens strategi, mål og nuværende situation, er Novicell i stand til at opsætte KPI’er for, hvad den givende internationale SEO strategi skal opnå. Oftest er det ultimative mål at hæve salget eller skaffe flere leads. Dog er det vigtigt at opsætte mindre mål også, som giver os et indtryk af, hvor tæt på målet er. Oftest benyttes nedenstående 5 måleinstrumenter:

 1. SEO synlighed
 2. Antallet af rangerende søgeord og dets udvikling
 3. Trafik til websitet
 4. Trafik til de mest besøgte sider
 5. Konverteringsrate
 6. Teknisk evaluering

3. Teknisk evaluering

Før vi optimerer jeres website og begynder arbejdet på at skaffe trafik til websitet, er det vigtigt at sikre, at websitet fungerer optimalt. Årsagen til dette er at sikre, at kundens' user experience er god som muligt og ikke forlader sitet.

Dette bliver undersøgt fra et SEO teknisk perspektiv. Yderligere sikrer vi os, at alle nødvendige tracking-programmer som Google Analytics, Google Search Console, Google My Business og Google Tag Manager er sat op. Disse programmer er essentielle for at forstå brugernes adfærd i de senere analyser.

Når alle tekniske fejl som Top-level-domain struktur, Hreflang, Page Speed osv. er identificeret og ordnet, kan vi gå videre til næste step.

Vil du vide mere? 

Anmod om et opkald

4. Markedsundersøgelse

Novicell undersøger de markeder, du ønsker at ekspandere til. Først undersøger vi kulturforskellene i markedet for at forstå, om der skal ske nogle væsentlige ændringer i dit nuværende design. Der er stor forskel på, hvordan forskellige kulturer ønsker produkter og services fremvist på et website og for at sikre, at jeres website konverterer optimalt er en forståelse af dette nødvendigt.

Dernæst undersøges jeres kunders søgeadfærd. Det vil sige, hvor søgemaskiner er mest populært i det givne land, og hvilke søgeord søger dit publikum mest på.

I denne process ender man ud med en liste af 10-30 af de mest relevante og præcise søgeord til netop jeres produkt. Ofte sælger en virksomhed flere produkter, og derfor skal man ofte ind og analyse søgeord for hvert produkt og/eller service. Det er vigtigt for at finde de mest relevant søgeord, hvor konkurrencen også er lavest, så man kan nyde gavn af de lavest hængende frugter.

Når søgeordene er valgt, tilbyder vi altid, at du kan validere de valgte fundne søgeord afhængig af dine ressourcer.

Når analysen er gennemført og søgeordene valideret, kan vi gå videre til næste step.

5. Implementering

Når de rigtige søgeord er fundet, undersøger vores internationale SEO eksperter, om I har indhold, der understøtter de søgeord, som kunderne søger på. Hvis I allerede har content om søgeordene, så analyser vi, hvordan I kan forbedre dette indhold. Dette kunne bl.a. gøres ved at undersøge, hvilke spørgsmål kunderne oftest søger på i søgemaskinerne i relation til jeres produkter. Disse spørgsmål kan herefter inkluderes i jeres indhold og på den måde skabe mere værdi for brugeren og øge jeres chancer for at være synlige i søgemaskinerne.

Ligeledes her vil der være mulighed for at du kan validere det indhold, der er blevet optimeret.

6. Rapportering og dataanalyse

Novicell tilbyder altid dashboard for at sikre, at det er nemt for dig at forstå de opnåede resultater og viser dig en trend over de vigtigste KPI’er.

Dashboardet kan bade produceres således, at du kan få et overblik over hvert enkelt land, at du har ekspanderet til, men også som et samlet dashboard, der giver dig et overblik over alle dine globale aktiviteter.

På den made kan du få et hurtigt overblik over dine globale aktiviteter og dykke ned i hvert enkelt land for at få en endnu bedre forståelse af tallene.

Processen er inddelt i tre faser:

 1. Fase et er et standard set-up med data fra Google Analytics i et land.
 2. I fase to kan Novicell, hvis ønsket, lave et custom dashboard med fokus på dine specifikke mål og data. For at lave et custom dashboard vil der blive sat en workshop op imellem vores Business Intelligence afdeling og dig for at sikre at dashboardet opfylder dine behov.
 3. I den sidste fase udvides dashboardet ind i flere lande.

Integration med SEMrush  

I Novicell benytter vi altid SEMrush for at holde et øje med de lande, at du opererer i. SEMrush er et værktøj, der viser lavt hængende frugter ift. tekniske fejl, links og indholds optimering.

Novicell’s internationale SEO afdeling opretter dig altid i SEMrush gratis. Du kan købe en licens, hvis du ønsker selv at gøre brug af programmet internt, hvilket vi stærkt anbefaler, da du kan løse mange af opgaverne selv. Hvis du ønsker mere information omkring en SEMrush licens, henvend dig gerne. 

International SEO case study

I dette afsnit omhandler et case study om international SEO og dét at opbygge online synlighed for Excedo, der er ejet af Nikkei Inc. og The Financial Time.

Excedo har til formål at hjælpe individer med at forbedre deres karrieremuligheder samt hjælpe virksomheder med at forberede deres evne til at kommunikere internationalt. I 2017 lancerede Excedo et globalt site, og i 2019 bragte de deres produkt til det japanske marked. Excedo ønskede både at øge deres online synlighed på deres globale og japanske site.

Samarbejdet omfattede både international SEO og international online annoncering. Ift. international SEO blev der lavet en dybdegående international SEO strategi, der skulle hjælpe dem med at øge deres organiske synlighed på både Google og Yahoo, som især i Japan er de mest brugte søgemaskiner.

Novicell’s internationale SEO aktiviteter omfattede:

 • En fuld teknisk analyse blev gennemført og alle tekniske fejl blev løst, der sikrede en solid user experience for alle kunder, der besøgte det globale såvel som det japanske website.
 • Dernæst blev en dybdegående søgeordsanalyse gennemført på begge websites, og værdiskabende indhold blev bygget sammen med Excedo.
 • Slutteligt blev en Link Building strategi lavet og implementeret på begge websites, der sikrede kraftfulde links.

111%

stigning i den organiske trafik til deres nye website

Dette skyldes en en solid stigning på Excedo's organiske søgeord, både globalt og i Japan.

Excedo lancerer snart i Mexico. I den forbindelse er Novicell allerede i gang med at hjælpe dem fra et internationalt SEO perspektiv samt sikre, at den rette strategi er lagt for at opnå de bedst mulige resultater i søgemaskinerne.

Novicell har udviklet og implementeret en effektiv international SEO strategi, der har hjulpet os øge vores website trafik og optimere vores ROI. Novicell har også implementeret betalte kampagner på flere kanaler og givet os de rette analyser og råd til at drive flest mulige konverteringer.

Jeg er meget tilfreds med kvaliteten af deres online markedsføring services og deres samarbejdsvillige fremgangsmåde. Jeg er taknemmelig for deres ekspertise og engagement.  

Sayaka Soma, Digital Marketing Manager, Excedo

Vil du vide mere om International SEO?

Ring eller skriv til mig