Online Annoncering

Facebook Annoncering

Interagerer med din målgruppe på verdens største sociale medie

Facebook er det største og mest udbredte sociale netværk i verden og en unik kanal til at tiltrække eksisterende og nye målgrupper.

80% af alle danskere har en aktiv Facebook profil, hvilket giver dig unikke muligheder for at nå ud med dine budskaber til dine målgrupper.

Med Facebooks unikke målretning og segmenteringsmuligheder er det en kanal du bør implementere i dit online marketing mix både som B2B og B2C virksomhed.

Brug 5 minutter og lær hvordan du opsætter succesfulde Facebook Lead Ads

Hvorfor annoncere på Facebook?

Facebook annonceringsværktøjer er blev meget udbredt som marketing platform og er en effektiv marketing kanal til at vækste trafik, omsætning, øge kendskabsgrad og til opsamling af leads. Hvis du endnu ikke er begyndt at annoncere på Facebook, kan du gå til vores Facebook Business Manager-guide.

Med Facebooks annonceringsmuligheder har du mulighed for interagere med relevante målgrupper for din virksomhed.
Afhængigt af hvilken type virksomhed, vil forskellige målgrupper, kampagnetyper og annoncer være relevante at tage fat på.

Identificering af dine målgrupper

Facebooks annonceadministrator giver dig mulighed for at målrette mod helt specifikke segmenter. De mest anvendte og udbredte målgrupper og segmenteringsmuligheder er listede nedenfor.

Demografi

Alder

Interesser

Retargeting

Look-a-likes

Vores erfaringer viser, at de mest effektive og relevante målgrupper er facebook retargeting og look-a-like målgrupper. Vi udarbejder og tester typisk en skræddersyet løsning der passer til din virksomhed. Hvor en stor del af opgaven ligger i at teste og identificere nye målgrupper for din virksomhed.

Strategisk Facebook indsats skabte resultater hos Pilgrim 

Som led I en større cross-channel strategi for Pilgrim, dannede Facebook annoncering afgørende resultater for den overordnede strategi. 

Læs hele casen

Facebook Blueprint Certification

Hos Novicell er vores konsulenter uddannet med de nyeste certificeringer fra Facebook. Det er med til at understrege vores ekspertise inden for Facebook og Instagram annoncering. Vi holder os opdateret både på de nyeste tendenser på området og følger udviklingen af nye værktøjer til platformene.

Hvordan arbejder vi med Facebook annoncering?

Hos Novicell er vi eksperter i markedsføring på Facebook og har flere års erfaring med Facebook annoncering for virksomheder.

I samarbejde med kunden udarbejder vi en specifik kampagnestrategi eller social media strategi og definer hvilke mål i ønsker at opnå, som bliver grundlaget for jeres indsats på kanalen.

For at kunne opfylde jeres mål med Facebook annoncering er det vigtigt at der er styr på de tekniske elementer som tracking, mål og pixel. Derfor starter vores arbejde med en teknisk analyse af jeres eksisterende setup, Facebook business manager og annoncekonto.

Efterfølgende identificerer vi relevante målgrupper, kampagnetyper og annoncevarianter. Læs mere om hvordan vi arbejder med online markedsføring og Facebook marketing.

Novicell samarbejder tæt med Facebook og har tilknyttet vores egen Facebook Partner Manager, som sikrer at vi er opdateret med de seneste nyheder og opdateringer og besøger løbende deres europæiske kontor i Dublin.

Har du brug for sparring eller rådgivning?

Har du brug for strategisk sparring eller rådgivning ifm. jeres tilstedeværelse på Facebook?

Tag fat i en af vores certificerede Facebook konsulenter og få en snak om, hvordan vi kan hjælpe med at løfte og vækste jeres marketingindsats på Facebook.