Marketing Automation Software

SharpSpring

Tag automatisering til et nyt niveau med SharpSpring

SharpSpring er et all-in-one marketing automation-system, som henvender sig til både B2B- og B2C-virksomheder. Platformen er en 'rising star' inden for marketing automation, da den indeholder alt, hvad du behøver for at eksekvere dine drømme inden for salgs- og marketing automation. Med SharpSpring kan du nemlig bygge marketing automation-flows, baseret på adfærd, skabe konverterende landingssider og lave formularer til indhenting af leads – og meget mere.

 

Platformen er både brugervenlig og intuitiv, og du får mange af de samme features som du måske kender fra store spillere såsom HubSpot, Marketo og Pardot. Og så giver SharpSpring dig mulighed for at arbejde i dybden med dine lead processer, da systemet indeholder et integreret CRM-system med mulighed for leadscoring.

Vi er certificerede i SharpSpring

Hos Novicell er vi certificerede eksperter i SharpSpring, og giver dig gerne sparring og indsigt i, hvorvidt SharpSpring er et godt match for dig.

Du bør overveje SharpSpring som din nye salgs- og marketingplatform, hvis du:

  • Sender nyhedsbreve og gerne vil arbejde med marketing automation for at skabe langt bedre og mere målrettet kommunikation
  • Vil arbejde med marketing, baseret på brugerens adfærd, fx via leadscoring og adfærdshandlinger
  • Vil koble dine marketing- og salgsprocesser sammen for at effektivisere din leadproces - fra indsamling til opkvalificering og salg

Features i SharpSpring

SharpSprings mission er at give dig værktøjerne til effektivt at arbejde med dine leads, prospects og kontakter i alle faser af kunderejsen. Derfor indeholder platformen blandt andet features, som giver dig mulighed for at:

Bygge konverterende og flotte formularer til leadgenerering

Designe unikke landingssider som konverterer

Komme nemt i gang med e-mail marketing og adfærdsbaserede flows

Måle din performance – også fra tredjeparter såsom Facebook og Google.

Lave integrerede personaer til brug for segmentering og målrettede budskaber

Arbejde med hele kunderejsen via CRM og indbyggede salgsværktøjer

Disse fordele får du med SharpSpring

SharpSpring byder på en lang række fordele, heriblandt:

  • Brugervenligt interface
  • Indbygget CRM-system til håndtering af leads og prospects
  • Rimeligt i forhold til pris, sammenlignet med lignende systemer
  • Masser af indbyggede funktioner så du kan 'vokse i systemet', eksempelvis formularer, landingssider, leadscoring, site messages, performance rapportering, integrationer og meget mere

Lær mere om salgs og marketing automation

Vores knivskarpe inbound konsulent Line Vittrup har skrevet en artikelserie, der giver dig den vigtigste viden om inbound marketing, sales automation samt et overblik over de bedste værktøjer.

Skriv dig op via linket her og modtag artikelserien i din indbakke.

Ja tak, send mig den første artikel med det samme

Få en gratis demo af Sharpspring

For at kunne træffe den rigtig beslutning omkring dit fremtidige marketing automation system, er det vigtigt at se systemet ”indefra”. Derfor er vi altid klar til at give dig en virtuel rundtur i systemet, og tage en uforpligtende snak om dine behov og ønsker. Udfyld formularen nedenfor, og så kontakter vi dig hurtigst muligt for at finde et tidspunkt, der passer dig. Der afsættes ca. 45 minutter pr. demo.

Vil du høre mere om Sharpspring?