Marketing Automation Software

APSIS

APSIS er en online marketingplatform, der gennem datadrevet markedsføring giver dig mulighed for at skabe en personlig brugeroplevelse på tværs af enheder og kanaler.

Mange kender APSIS som en e-mail og marketing automation platform, men med deres nyeste skud på stammen – APSIS One – opgraderes platformen til et all-in-one system, der for alvor sætter skub i mulighederne for datadrevet marketing.

Hos Novicell er vi eksperter i APSIS og hjælper jer med alt fra opsætning af platform til bedre udnyttelse af platformens muligheder. Læs mere her på siden og se om APSIS er et godt match for din virksomhed.

Hvorfor vælge APSIS?

APSIS har været på markedet for e-mail marketing og automation siden 2001. Med mere end 6.000 kunder over hele verden, har platformen gennem en årrække forbedret og udviklet systemet. Med APSIS får du derfor en platform, der er betroet af en lang række B2B og B2C virksomheder, og som kan dække dine behov når det kommer til digital marketing. Systemet udbydes i 3 forskellige pakker, og kan derfor nemt skaleres til dine behov.

Fordelene ved APSIS

Mulighed for at vokse

Intuitivt interface

Datadrevet marketing i fokus

Værktøj til automation og personalisering

Hvad er APSIS One?

Med APSIS One samler APSIS en række features i 3 forskellige pakker

Essential

Med Essential får du adgang til kundeprofiler, præ-definerede segmenter samt muligheden for selv at segmentere dine brugere. Ligeledes får du en e-mail og marketing automation platform, så du kan automatisere dine indsatser. Du kan oprette formularer til hjemmesiden så du kan indhente permissions og indsamle yderligere kundedata. Samtidigt får du adgang til en række indsigter via Insights modulet, hvor du gennem dashboards kan analysere og bearbejde kundedata på tværs af kanaler, enheder og kampagner.

Expand

Opgraderer til Expand løsningen og få, udover alle funktionerne i Essential løsningen, mulighed for at udvide setuppet med APSIS' Ecom eller Social & Display modulet, der hjælper dig med at målrette annoncer og booste konverteringer på sociale medier, baseret på dine eksisterende data i APSIS.

Enrich

Vælger du den helt store løsning, Enrich, kan du koble data fra dit CRM og CMS system til dine kundeprofiler i APSIS One. Hermed får du chancen for ultimativ real-time indsigt i brugerens adfærd, samt mulighed for at levere personligt indhold når brugeren finder det mest relevant.

Med Enrich får du en fuld Marketing Automation platform, hvor du kan arbejde med omni-channel marketing i alle faser af kunderejsen.

Er APSIS det rette valg for din virksomhed?

Med APSIS får du på en all-in-one marketingsplatform, der dækker dine behov inden for e-mail marketing, automation, segmentering og dataanalyse. Med Expand Ecom løsningen henvender systemet sig både til ecommerce virksomheder og B2B virksomheder, der beskæftiger sig med digital marketing.

For at opleve succes med dit valg af platform, er det vigtigt at du opridser hvad det rette match mellem din virksomhed og dine krav er. Derfor anbefaler Novicell altid en analyse af jeres behov, for at sikre det rette valg af platform, så vi sammen kan opnå de bedste resultater.

Hos Novicell har vi mange års erfaring med APSIS, og har blandt andet hjulpet følgende kunder med at få det maksimale ud af deres indsatser på platformen

Vil du høre mere om APSIS og APSIS One?

Så tag kontakt en af vores systemeksperter