Marketing Automation Software

Agillic

Bliv klogere på danske Agillic

Med Agillic får du en avanceret SaaS marketing automation platform med danske rødder. Agillics marketing automation software giver dig mulighed for at aktivere data til at skabe en personaliseret omnichannel oplevelse for dine leads og kunder. Med Agillic kan du nemlig få én platform, som lader dig samle, berige og aktivere data på tværs af dine digitale touchpoints. 

Læs videre og se om systemet kunne være et godt match for din virksomhed. Hos Novicell er vi partner hos Agillic og hjælper dig gerne igang eller videre på platformen.

Kundeoplevelsen er i fokus

Agillic er en dansk udbyder af marketing automation software. Systemet er kendetegnet ved sin fleksibilitet når det kommer til at arbejde med data på tværs af kanaler. Dette gør også, at systemet i høj grad henvender sig til både mellemstore og store virksomheder med komplekse datastrukturer, som skal anvendes i et omnichannel setup.

Du bør overveje Agillic som din nye marketingplatform hvis du:

  • Vil samle data fra dine digitale touchpoints i én intuitiv platform
  • Vil arbejde aktivt med personalisering i hele leadets livscyklus
  • Vil arbejde med et strategisk og differentieret kampagnesetup i et omnichannel setup

Fordele ved Agillic

Agillic er designet til, at du aktivt kan arbejde med og bearbejde brugerdata i alle faser af kunderejsen. Platformen indeholder nemlig en lang stribe af værktøjer, som du kan bruge til at underbygge kunderejsen, eksempelvis:

Intuitiv e-mail designer og mulighed for at sende transaktionelle e-mails

Tilføj SMS som outbound kanal og fang brugerens opmærksomhed

Få en kraftfuld motor til personalisering og automations

Byg og arbejd med dine egne datamodeller i det fleksible setup

Udnyt AI teknologier til at arbejde med rekommanderinger og præferencer

Løft performance med en omnichannel approach

Agillic er et system med mange muligheder, og et system som de fleste virksomheder vil kunne vokse i igennem en længere årrække. Med denne platform får du et system som gradvist lader dig udforske komplekse muligheder indenfor marketing automation og omnichannel marketing - helt uden at gå på kompromis med brugervenlighed og konkret resultatskabelse.

Lær mere om Sales and Marketing Automation

Vores knivskarpe inbound konsulent Line Vittrup har skrevet en artikelserie, der giver dig den vigtigste viden om inbound marketing, sales automation samt et overblik over de bedste værktøjer.

Skriv dig op via dette link og modtag artikelserien i din indbakke.

Ja tak, send mig den første artikel med det samme

Kunne Agillic være et godt match for dig?

Hvis du er på udkig efter en alt-i-én marketing automation platform med lang levetid, er Agillic en oplagt kandidat. Med systemets fleksible datamodel og mange muligheder for integrationer, er der mulighed for at tilpasse platformen til brug for både B2B og B2C virksomheder. 

For at kunne lykkes med Agillic, er det essentielt at der er et godt match imellem din virksomhed og dine krav til en marketing automation platform. Derfor starter ethvert samarbejde med en analyse af jeres behov for at sikre, at vi i samarbejde vælger den rette vej til at opnå de bedste resultater. Læs også med her og få et overblik over de mange marketing automation systemer her.

Vil du høre mere om Agillic?