Digital Marketing

Digital Performance Team

 

Sæt dit specialistteam med Novicell så det matcher dine online mål

Verden digitaliseres i en stigende grad. Og digitaliseringen påvirker jeres kunder, markeder og konkurrenter. Derfor gælder det om at udnytte de digitale teknologier, så I kan imødekomme kundernes forventninger og behov.

Det kan være svært at følge med i nye digitale initiativer. Især i en travl hverdag, hvor man skal fokusere og prioritere mellem mange forskellige opgaver og indsatser. Og i den digitale kamp kan én person ikke lykkes med det hele. Selvom I overvejer at ansætte flere, så kan I ikke, i en hurtig omskiftende verden forvente, at jeres næste rekruttering kan sikre jer god performance på alle de digitale discipliner. Derfor kan I hos Novicell sammensætte et team af specialister, der kan.

Med et digitalt performance team hos Novicell får I jeres egen personlige rådgiver, som sætter sig ind i jeres forretning og trækker på et hold af specialister. Det betyder, at vi er uafhængige kanaler og altid sørger for at allokere jeres budget til der, hvor jeres virksomhed opnår det størst mulige afkast.

Novicells Digital Performance Team hjælper med at fjerne performance barrierer, og sikrer best practice performance på tværs af alle digitale discipliner.

Gik du glip af efterårets populære seminar om Digital Kampagnestrategi?

Udfyld formularen nedenfor - så kvitterer vi med 3 videopræsentationer a 10-15 minutter med de vigtigste takeaways fra 3 af vores eksperter. Du får den første med det samme og derefter med 2 dages mellemrum. Som en bonus modtager du yderligere tre artikler med samme tidsintervaller: "Sådan håndterer du dit marketingbureau", "Digital Marketing Governance" og "De 3 vigtigste værktøjer til din digitale performance". 

Novicell er en af de stærkeste spillere ift. online forretning. Vi søgte et bureau som kunne varetage alle facetter af den digitale tilstedeværelse – alt fra udvikling til online markedsføring, men specielt også en lidt mere strategisk tilgang til online handel.

Sammen har vi indfriet alle de mål vi har haft – og en del mere til, og vi bliver jævnligt udfordret på diverse emner - men altid på en god måde. Og så er det bare fedt, når man godt kan lide de personer man arbejder sammen med.

 

Hjalde Markvad

Head of Ecommerce, Pilgrim

I tæt partnerskab for at udvikle din online forretning

Vi sikrer, med vores metodeapparat, at vi udpeger de digitale indsatser, der bedst kan realisere jeres mål. Vi arbejder tæt sammen med jer, for at sikre at vi hele tiden identificere de digitale indsatser, der giver bedst værdi for jeres forretning. 

Transparent samarbejde

Vi anvender værktøjer som Trello og Confluence, som I også har adgang til, det sikrer 100% transparens. I får overblik over forbrug internt og såvel som eksternt. I får løbende afrapporteringer på performance og forslag til nye tiltag. 

Kontinuerlig optimering

Vi arbejder konstant med optimering af spend og digitale indsatser på baggrund af indsigter via data. Vi sørger hele tiden for, at teknikken er optimeret på websitet. Vi sikrer implementering af best practice.

Forbedringsroadmap

Vi sætter os ind i jeres forretning og foretager en pre-analyse. På baggrund af det sammensætter vi et team af specialister, der netop kan skabe værdi for jeres forretning. Vi identificerer løbende markante forbedringspotentiale og udarbejder hele tiden et roadmap, der kan løfte performance og sikre at vi i samarbejde opnår jeres marketings KPI'er. 

Specialisteksekvering

Vi kombinerer de rette specialister til jeres forretning - vi skræddersyer altså et team, der passer præcist til jeres virsomhed, således at I øger performance signifikant på tværs af alle digitale discipliner. Vi sørger hele tiden for at være opdateret med det nyeste viden indenfor digitale tiltag. Vi er en sparringspartner med et bred og dybt kompetence bagland.

Single Point Of Contact

I får en kontaktperson fra Novicell, der koordinerer med det øvrige team. Vi sikrer nem og simpel kommunikation og alignment ved ved at udarbejde en plan, tage referater, styre processen, afrapportering etc. 

På fem år er andelen af annoncører, som siger, at de foretrækker ét enkelt bureau frem for flere, steget fra 29 procent til 44 procent. Det viser tal fra årets MyImage-analyse. 

Uddrag fra Dansk Markedsføring

Læs hele artiklen om Myimage-analysen

 

Få en videoserie som inspiration til din digitale kampagnestrategi

I efteråret 2018 afholdt Novicell og 3 af vores digitale eksperter seminar, omkring hvordan du med den rigtige kampagnestrategi kan løfte din forretning online. Hvis du missede seminaret, får du her en ekstra chance - Udfyld formularen nu, og så kvitterer vi med de nyeste modeller og annonceringsmuligheder fra seminaret. Det hele præsenteres i 3 videoer a 10-15 minutter med de vigtigste takeaways. Du får den første med det samme og derefter med 2 dages mellemrum. 

Som en bonus modtager du yderligere tre artikler med 3 dages mellemrum. "Sådan håndterer du dit marketingbureau", "Digital Marketing Governance" og "De 3 vigtigste værktøjer til din digitale performance". 

Hvorfor Novicell?

Seniorprofiler 

Mange erfarne mennesker 

Pragmatikere

Prøvet og testet på os selv

Tech uafhængig

Fokus på løsningen, ikke teknologien

Har du lyst til at høre mere om, hvordan I sikrer performance på tværs af alle digitale discipliner?

Henrik Rivera

Online Marketing & Digital Design chef

Send mig en mail

Et udpluk af vores Digital Performance Team kunder