Digital Marketing

Din tilstedeværelse på nettet er alfa og omega for hele din forretning - det er her kunderne finder dig. Men for at få succes med din forretning online, skal tre parter være tilfredse: Brugerne, søgemaskinerne og virksomheden. 

Først og fremmest handler det om at være synlig online og at få relevant trafik til websitet. Dernæst skal brugerne helst også konvertere - i form af et salg, en nyhedsbrevstilmelding, en henvendelse til jeres virksomhed eller lignende.

Dét er hele humlen i online marketing. Og det har vi forstået hos Novicell.

Test dit Marketing Automation setup - og kom godt videre

Tag vores Automation Test, og se hvordan du kommer videre, eller i gang, med marketing automation. Tag testen nu, og få konkrete tips leveret direkte til din indbakke. God fornøjelse!

Yes, jeg tager testen!

Hvordan kan Novicell hjælpe jeres virksomhed?

Vi kan hjælpe jeres virksomhed til at blive skarpere i jeres digitale tilstedeværelse. Udfordringen er at finde den mest effektive kombination, der kan give mest værdi til din forretning. Den finder vores digitale eksperter via data, fakta, faglig indsigt og mange års erfaring. Vi analyserer jeres nuværende setup og hjælper jer til at prioritere indsatserne, så I får mest muligt ud af jeres marketingbudget og når jeres mål. Vi danner et tæt partnerskab med jer for at få mest ud af jeres forretning.

En af de måder vi har haft mest succes med, når vi hjælper kunder med deres digitale tilstedeværelse er, når vi arbejder med det, vi kalder et Digital Performance Team. Med et Digital Performance Team sammensætter vi et team af specialister, så det netop matcher din forretning og dine online mål. Læs mere her.   

Få artikelserien om Sales & Marketing Automation

Vores knivskarpe inbound konsulent Line Vittrup har skrevet en artikelserie der giver dig den vigtigste viden om inbound marketing, sales automation samt et overblik over de bedste værktøjer.

Skriv dig op og modtag de tre artikler med to dages mellemrum i din indbakke.

Ja tak, send mig den første artikel med det samme

Et udpluk af vores online marketing-kunder...

Vil du høre mere om, hvad vi kan inden for online markedsføring?

Du er velkommen til at kontakte mig!