Responsivt design 

Responsivt webdesign er et must-have for nutidens websites og webshops, da ca. halvdelen af brugerne kommer fra mobile enheder. At tænke mobile løsninger ind i implementeringen af nyt website eller webshop er derfor essentielt, hvis brugervenligheden skal være i top på både mobil, tablet og desktop.

Se et udvalg af vores mobile løsninger

 

Ét overordnet design til alle enheder

Der er mange fordele ved at vælge et responsivt design, men først og fremmest slipper du for at udvikle og vedligeholde på flere individuelle sites. Det responsive site fungerer som en samlet platform for virksomheden, som tilpasses alt efter, hvilken enhed sitet tilgås fra. Det skaber en optimal visning for brugeren, fordi designelementerne omrokeres uden at ødelægge selve designet. Dermed bevares en genkendelig og optimal navigation på tværs af alle enheder.   

Udvikling af responsivt design

Designing in the browser er en ny arbejdsmetode til at designe et website direkte i browseren i stedet for i en statisk Photoshop-fil. Fordelen her er, at vi kan bygge responsive wireframes, som vi kan teste på tværs af enheder. Det giver en langt mere fleksibel tilgang til udviklingsprocessen, hvor design og funktionalitet testes grundigt af, før vi koder det første komma. Samtidig får vores kunder et bedre indblik i, hvordan sitet rent faktisk fungere.    

Da de mobile enheder stiller store krav til brugervenlighed, giver det for de fleste virksomheder mening at arbejde med responsive wireframes. Det sikrer, at design og funktionalitet understøtter dine forretningskritiske mål.

Resultaterne taler for sig selv

Blandt nogle af de virksomheder, som har fået et nyt responsivt design tæller Legekæden og Jysk, som begge har oplevet massive forbedringer. Jysk har opnået en stigning i sin omsætning fra webshoppen på hele 85 %, siden implementering af det responsive design, og ved Legekæden er væksten i konverteringsraten eksploderet.

Google 'straffer' de websites, som ikke har en mobil løsning

Per 21. april 2015 træder en ny algoritmeændring i kraft, som går hårdt ud over de websites, der ikke tilbyder en mobilvenlig løsning til sine kunder. Det gør det vigtigere end nogensinde at tænke cross devices i udviklingen af platformen. Vi anbefaler vores kunder at tage udmeldingen fra Google alvorligt og stå klar med en mobil løsning enten i form af responsivt design eller et mobilsite. 

Bliv klar til at modtage de mobile brugere med en responsiv løsning

 

Er du interesseret i at vide mere om responsivt design?

Kontakt mig gerne for en snak om vores responsive løsninger, og hvad der vil fungere bedst for dit site