Digitalt Design

Vi undersøger. Designer. Optimerer.

Et gennemtænkt digitalt design og en troværdig identitet

Digitalt design er ikke en farvelade, der får det hele til at se godt ud. Digitalt design er strategisk optimering hen imod en særlig brug, oplevelse eller et specifikt mål.

I Novicells designafdeling skaber vi resultater gennem gennemtænkt design. Det betyder, at vi i lige så høj grad undersøger og optimerer, som vi designer - netop fordi en webløsning skal konvertere og ikke kun se godt ud. Når det er sagt, er det skam også vigtigt at brandet står stærkt og troværdigt med en visuel identitet, som brugerne kan genkende og forholde sig til. 

Vores produkter

Vi undersøger. Designer. Optimerer.

Vi er ikke din leverandør. Tværtimod. Vi elsker derimod at samarbejde - i tykt og tyndt.

Responsive webdesign

Responsivt webdesign, UX, UI, wireframes, mockups, prototyper, animationer og interaktioner.

 

Et komplet website

Design og implementering. Løsningen bliver skræddersyet dine behov og du står tilslut med en komplet live løsning.

 

App design

UX, UI, brugerflows, interaktionsdesign.

 

Konverteringsoptimering

Performer dit site optimalt eller kunne du nå vildere resultater? Vi tager et kig på din data og dine flows, og skruer lige dér, hvor mulighederne ligger.

 

Grafisk identitet

Logo design, Character design, Style tiles, Style guides.

 

Markedsføringsmateriale

Nyhedsbreve, e-bøger, kataloger, whitepapers, guides, bannere, tryksager. Lav en fast aftale og få løbende hjælp og vejledning med dit markedsføringsmateriale.

 

Lad os komme i gang

Analyse og indsigt

Når vi skal lave en nyt design eller redesign er et grundigt forarbejde afgørende. Vi laver workshops til at forstå, hvad der er på spil for virksomheden: Hvad er dens mission? Ambition? Identitet? Og hvem er kunderne?

Vi laver brugertests - også af konkurrenternes webløsninger - til at skabe userstories og personaer og derigennem forstå brugeren. Og endelig kigger vi ind i de data, der ligger om den eksisterende webløsning, for at finde ud af, hvor det halter med at få brugeren til at gøre det, der er intentionen.

Det skudsikre design

I selve arbejdet med det digitale design udformer vi først en prototype, så vi i fællesskab kan få fastlagt den overordnede navigation, de forskellige interaktioner og prioriteringen af indhold. Vores løsninger er selvfølgelig designet responsivt, så det er tilpasset alle typer af devices.  

Vi designer gerne direkte i browseren. På den måde kommer vi og kunden meget tæt på reelle brugeroplevelse og får mulighed for at lave nogle autentiske brugertests af designet. Sideløbende arbejder vi med webløsningens "look and feel", som vi søger for understøtter virksomhedens identitet 100 procent.

Se vores cases inden for responsivt webdesign, konverteringsoptimering og identitetsdesign.

Optimering til god performance

Når først en webløsning er sat i søen, er det vigtigt at vedligeholde den, så den rent faktisk bidrager til forretningen - hele tiden. Vi har stor erfaring med at konverteringsoptimere webløsninger ved at belyse faldgruber og forbedringspotentialer. 

Vi tester, om loadtiden er hurtigt nok, om andre elementer fungerer bedre end de eksisterende, og om brugerne nu også anvender løsningen sådan, som vi tror, de gør. Vi vurderer indholdsstruktur og brugervenlighed i forhold til KPI'erne for webløsningen og hjælper med at optimere ud fra disse. Og vi sammenligner konkrete performancedata med tidligere, f.eks. i Google Analytics.

Webtilgængelighed og gode brugeroplevelser

Vidste du, at op mod 20% af verdens befolkning lever med en eller anden form for handicap som giver dem særlige udfordringer og behov, når de færdes online?

Det kan være mennesker, der har udfordringer med syn, hørelse, motorik, hukommelse, farve- og ordblindhed og lignende.
Løsningen for alle disse mennesker er at gøre dit website tilgængeligt for alle. Det gælder både format, struktur, navigation, indhold og ikke mindst design.

Læs hvordan vi arbejder med webtilgænglighed

Godt design er samarbejde

Et godt design er gennemtænkt design. Og sådan et får vi kun gennem tæt samarbejde med kunden.

Vi ser ikke os selv som leverandør, men som en samarbejdspartner, der kan hjælpe virksomheder med at styrke deres forretningspotentiale: Hjælper du os med at forstå jeres virksomheds mål og udfordringer, hjælper vi dig med at realisere dem. Vi udfordrer jer og forventer tilsvarende at blive udfordret for til sidst at stå med den bedste løsning.

Har du lyst til at høre mere?

Jeg sidder klar til en snak om, hvordan digitalt design kan skabe mere forretning for din virksomhed