Data Value

Kurser om data

Kurser i Power BI og Data Warehouse

Det er rigtigt vigtigt at uddanne sine medarbejdere, så de lynhurtigt selv kan lave ændringer I deres data setup hvad enten det er simple dashboards eller data warehouse-opsætning.

Vi tilbyder derfor forskellige kurser hos Novicells data team, så vi kan hjælpe virksomheder med, at videreuddanne og opkvalificere deres medarbejdere til, at kunne følge med den hurtige udvikling.

Oversigt over vores kurser

Kursus i Power BI

På kurset lærer du, at lave datamodellering, som normalt kan være meget tidskrævende samt hvordan du let kan trækker data fra forskellige kilder. Herved kan du selv lave dine egne analyser til forretningen og fortælle din datahistorie - f.eks. får løbende afrapportering på KPIér.

Læs mere og tilmeld dig kurset

Kursus i Data Warehouse

Data er fremtidens råolie – og det, at kunne rafinere og forstå data er mere og mere centralt for alle virksomheder. Det har resulteret i, at efterspørgslen efter ressourcer med evner inden for datamodellering og ETL-deploying er stødt stigende.

Kurset giver dig og din virksomhed grundlaget for bedre udnyttelse af jeres data, og den værdi der ligger deri.

Læs mere om tilmeld dig kurset

Kurser hos Novicell og skræddersyede kurser hos jer

Virksomheder kan deltage med en eller flere medarbejdere på vores åbne kurser her hos Novicell, men vi laver også skræddersyede kurser, som er tilpasset jeres behov både her og ude hos jer.