Naturoplevelser med WOW-faktor

WOW-Park

Stemningsvideo med fokus på kundens USP’er

WOW-Park er en lege- og forlystelsespark med fokus på solide grundværdier: Kvalitetstid med familien kombineret med smukke naturoplevelser. Med familien og naturen i centrum byder WOW-Park på en dag fyldt med sjov og leg, helt oppe i træerne.

Men hvordan samler man leg, kvalitetstid og naturglæde i én video? Det har Novicell løst med denne stemningsvideo fra parken.

Vores indsatser 

Optagelse og redigering af stemningsfilm til hjemmesiden

Skræddersyede versioneringer til alle kanaler

Fokus på kundens USP'er og kernemålgruppe

190.000 eksponeringer af videoannonce

Det har været en stor fornøjelse at arbejde sammen med Aske og hans team i arbejdet med vores film. Hypereffektivt, ukompliceret, højt fagligt niveau og et rigtig godt resultat er en retvisende måde at beskrive processen, som jeg oplever det fra min side af bordet.

Jacob Hindhede, Direktør, WOW-Park

Mærk pulsen i den eventyrlige skov

I WOW-Park er kroppen i fokus - både helt oppe i trækronerne og nede i skovbunden. Det fik Novicells video-team at mærke på egne kroppe, da de tilbragte en sommerdag i parken sammen med en glad familie - der selvfølgelig passer ind i kernemålgruppen for forlystelsesparken i det vestjyske.

Derfor stiller stemningsvideoen naturligt helt skarpt på kundens USP’er, taler direkte til målgruppen og indrammer den naturrige legeplads med rum til hele familien.

 

Mød vores content team

Versioneringer til alle platforme

Udover stemningsfilmen til hjemmesiden fik WOW-Park flere kortere film, klippet specifikt til Facebook, Instagram og Instagram Stories.

Vores online eksperter kender kundens forretning og sikrer således, at versioneringerne matcher kundens USP'er og taler ind i deres eksisterende marketing-flow. Samtidig sikrer filmenes tekniske specifikationer, at de performer bedst muligt på de enkelte platforme.

Alle optagelser blev lavet på samme dag, så da stemningsfilmen var på plads, krævede det blot én ekstra dag i redigeringsrummet, før WOW-Park fik en skræddersyet pakke ved versioneringer til alle digitale kanaler.

Vi har haft et rigtig godt samarbejde med Novicell omkring vores nye film. Vi har fået forskellige versioner af filmen, som hver især er tilpasset efter hver enkelt online kanal. Novicells kompetencer på området og kvaliteten af filmene er helt i top!

Kaj T. Braüner, Salgs- og Marketing Manager, WOW-Park

Vil du også lave video med WOW-faktor?

Har du spørgsmål til samarbejdet, eller ønsker du at blive klogere på vores videoproduktion? Så tøv ikke med at kontakte mig!