Danmarks mest tilgængelige apotek

Webapoteket.dk

Webapoteket.dk gør det nemt for danskerne at handle apoteksvarer i en travl hverdag

Webapoteket.dk har gennem årene udviklet sig til at være et fuldt ud digitalt apotek, hvor du kan hente recepter samt handle medicin og apotekervarer. Dem kan du enten få sendt hjem til døren eller afhente i en forretning - smart ikke?

Hent dine varer, når du handler

Et samarbejde mellem Webapoteket.dk og Dansk Supermarked Group gør det nu muligt at afhente receptpligtig medicin og håndkøbsmedicin i den nærmeste Føtex eller Bilka via SwippBox.

Med samarbejdets tilblivelse opstod der et behov for at effektivisere det eksisterende check-out-flow og pakkeflow samt forbedre den centrale indkøbskurv og ordrebehandling, der nu skulle på tværs af flere betalingssteder. Derfor gik Novicell igang med en omfattende optimering af Webapoteket.dk.

Optimering har givet øget performance 

Novicells optimeringsarbejde har betydet, at Webapoteket.dk nu kan håndtere 100 gange så mange samtidige brugere på tværs af betalingsstederne - med de samme servere. Shoppen leverer også søgeresultater samt indhenter og bearbejder data hurtigere end nogensinde før. 

Resultatet er, at Webapoteket.dk nu kan fremvise real time produktdata - så som priser, lagerstatus og produktkategorier - på samtlige webshops samtidigt.

Det består samarbejdet af

Novicell har et vedvarende samarbejdet med Webapoteket.dk om at optimere webshoppen, understøtte forretningens skalerbarhed og øge brugervenligheden.

Optimering af applikationer

Alle applikationer, der indhenter eksterne data om priser, produkter, recepter, lagerstatus mv. er blevet forbedret.

Opbygningen af whitelabel-sites

Whitelabel-sites til Dansk Super Marked Group bygget i Umbraco med centrale, skalalerbare mikcoservices.

Optimeret marketing

Løbende bliver SEO og SEM optimeret samtidig med, at der arbejdes med personificering af nyhedsbreve.

Opdaterer live-priser med recepter og tilskud

Brugervenlighed og kundeoplevelse er fokus for den IT-strategi, der skal sikre forretningens vækst. Det kommer bl.a. til udtryk i det kurveflow, der er opbygget på webshoppen:

Når en kunde går ind på sitet for at handle, kan vedkommende logge ind med sit Nem-id eller med et kundeklublogin, der er tilknyttet Nem-id. På grund af integration til den offentlige receptserver og tilskudsserver kan kunden se sine recepter og få fratrukket et eventuelt tilskud fra sin bestilling med det samme. Derfor er prisen på varerne i kurven konstant opdateret - takket være den effektive datahåndtering.

Effektiv ekspedering af ordrer

På Trustpilot får Webapoteket.dk i gennemsnit 9,5 stjerner ud af 10. Udover god kundeservice er det den lynhurtige levering, der bliver nævnt i kundernes reviews. Det er der en ganske god grund til, for der er gjort en stor indsats for at få et stærkt pakkeflow.

Når kunden først har afgivet sin ordre ved kassen, havner den i et apotekersystem (ERP), hvor den vurderes af en farmakonom, som kunder i øvrigt kan få personlig vejledning af under købsprocessen. Herefter ryger ordren tilbage til Webapoteket.dk, som printer en pluk-følgeseddel. Her er pakkesedlen allerede er genereret, og bliver derfor sat direkte på pakken. Stregkoden scannes, pengene trækkes ved den enkelte betalingssted og EDI (elektronisk samhandeldata) overføres til den pågældende leveringsservice - og vupti; pakken er klar til at blive bragt ud til kunden eller den nærmeste Føtex eller Bilka.

Se kundernes udtalelser på Trustpilot

Det siger Webapoteket.dk

"

IT er kernen til at nå vores overordnede forretningsmål. I samarbejde med Novicell har vi forbedret kundeoplevelse og resultater markant via strategiske udviklingsprojekter, digital marketing og BI.

Resultaterne

Den vedvarende optimering af Webapoteket.dk betyder en mere effektiv webshop og en bedre brugeroplevelse, hvilket afspejler sig i resultaterne.

6.7 %

Gns. stigning i konverteringsraten

21 %

Større omsætning

23 %

Flere konverteringer fra tablet

Aug-sep 2016 sammenlignet med aug-sep 2015

Hør mere om samarbejdet med Webapoteket.dk