Sol og Strand

App-teknologien medførte stor værdi for kunderne

I et tæt samarbejde, har Novicell bygget en Native app, henvendt til Sol og Strands lejere

  

Sol og Strand er et af Danmarks største bureauer indenfor sommerhusudlejning. Appen har til formål at styrke brugerrejsen. Endvidere medfører den et forhøjet niveau af convenience for lejerne. Brugerrejsen starter ved at foretage en booking på sologstrand.dk. Derefter kan brugeren monitorere sin booking og finde fordele, vigtig information, guides mm. Vi har udnyttet hardware og software, så brugeren bliver sendt ind på Google eller Apple maps, når de skal finde frem til destinationen.

Derudover kan appen enable devicets kalender, så brugeren kan gemme bookingen der. Appen får content og data fra Sol og Strands Sitecore løsning, hvor Novicells Sitecore team har bygget et API lag, som ”fodrer” data til appen. Endvidere er der opsat push notifications, som også styres fra Sitecore løsningen. Appen skal være med til at skabe loyalitet blandt lejerne og være en ny og mere konstant kommunikationskanal.

Overbevisende resultater 

Kunderne har taget særdeles godt imod appen, som gik i luften i primo 2019. Antallet af Sol og Strands besøgende er steget markant i takt med appens introduktion på markedet og ligeledes er omsætningen. Desuden har Sol og Strand udnyttet muligheden for integrere appen internationalt, hvor den nu kan downloades i både Danmark, Norge, Sverige, Tyskland og Holland . Snup en tur forbi sologstrand.dk og kig med.

8500

Unikke downloads

5

Internationale lokationer

Er du interesseret i at høre mere om app-teknologien og samarbejdet med Sol og Strand?

Eller er du nysgerrig efter at høre hvilke fordele, din virksomhed kan opnå ved at tilkoble en app til jeres forretnings-repetoir? Så skal du blot kontakte mig, vi kan lave en workshop på din hjemmebane - ganske uforpligtende.