Ree Park Safari

Nyt responsivt website

Ree Park – Safari er en 70 hektar stor dyrepark beliggende i et naturskønt område på Djursland. Novicell har været online partner for Ree Park siden efteråret 2010, hvor de indledte et strategisk samarbejde om optimering af Ree Parks online tilstedeværelse. 

Fokus har sidenhen været på brugerne og deres anvendelse af forskellige platforme, og Ree Park ønskede derfor i 2014 et responsivt website, der kan tilpasses alle skærme.

Kommunikations - og salgskanal går op i en højere enhed

I forbindelse med udviklingen af det responsive design har Novicell haft fokus på forskellige features på sitet, som skal fungere som både kommunikations - og salgskanal og derved generere flere besøg til parken.

For at øge billetsalget på websitet er der oprettet en "Læg i kurv" feature, som følger med, når brugeren navigerer rundt på siderne. Samtidig er der nu også mulighed for banneropsætning på forsiden, der synliggør tilbud i en bestemt periode. 

Desuden kan horisontale "bånd" på forsiden skabe opmærksomhed omkring forskellige nyheder og events og gøre vigtig information som åbningstider langt mere synligt. Nyhedsbrevs pop-up funktionen, som er integreret med MailChimp, understøtter samtidig strategien om flere permissions.  

Gallerifunktionen er samlet ét sted på sitet og håndterer både billeder og videoer. Det gør det nemt for brugerne at navigere mellem billeder og videoer, og samtidig har det en funktion, der gør det simpelt for Ree Park at flytte billeder til andre sider på sitet.

Vi kan se, at vores online brugere nu har lettere ved at finde frem til den relevante information på tværs af de forskellige platforme

Mariane Øvall, Kommunikationschef hos Ree Park Safari

To websites - ét system

Novicell har desuden stået for opsætningen af websitet for Karen Blixen Camp - i Masai Mara, Kenya - en luksus safari camp med fokus på bæredygtighed og naturbevarelse, som ejes af Ree Park. Webdesignet på karenblixencamp.com er stort set identisk med Ree Parks design. De to siders største forskel ligger i brugen af farver - og så er helt andre tekster og fotos naturligvis også med til at skabe et andet udtryk.

Da begge websites er opbygget i samme Umbraco løsning, er det samtidig nemt for Ree Park at administrere begge sider fra ét og samme system.

Vil du høre mere om løsningen?

Kontakt mig og hør mere om Ree Park Safaris løsning