Palsgaard

Teknologi og design i internationalt format

Palsgaard er en international virksomhed, der producerer emulgatorer og stabilisatorer til bl.a. brød, kager, is og chokolade. Virksomheden har eksisteret i mere end 100 år og er til stede i både Europa, Asien og Sydamerika.

Novicell indgik i 2011 et samarbejde med Palsgaard, om at skabe et nyt corporate website, der skulle profilere virksomheden som en moderne, men stadig traditionsrig virksomhed.

I 2014 vurderede Palsgaard, at det var tid til en opdatering af hjemmesiden bl.a. på grund af udviklingen i internetforbrug blandt virksomhedens kunder. Der var behov for et responsivt website og i samme ombæring en gennemgående designopdatering, som kunne fremhæve virksomhedens stadig mere internationale profil.

Et moderne internationalt site

Det overordnede mål har været at præsentere et corporate site, der skal afspejle, at virksomheden er gået fra at være en dansk baseret virksomhed med internationalt salg til en global virksomhed med produktion i mange lande. Derfor bestod briefet til designprocessen i at skabe et mere enkelt udtryk og forenkle og friske sitet op vha. af fokus på situationer, hvor viksomhedens knowhow er i spil. Alt sammen skulle kunne fungere i en global sammenhæng.

Palsgaard ønskede desuden at beholde samme overordnede struktur, som var velfungerende rent SEO mæssigt, og derfor skulle den flyttes med over til det nye responsive design.

Novicell har lavet et rigtig godt stykke arbejde for os. Nu er der skabt en sammenhængende historie omkring Palsgaard gennem hele sitet. Det er en stor fordel, at Novicell kendte os i forvejen. De har udvist forståelse for vores ønske om at blive på Umbraco platformen. Vi kendte den i forvejen og vidste, at den var nem at navigere rundt på og oprette indhold i. Ros til Novicells designafdeling fordi de har spillet godt sammen med os igennem processen. De har især været gode til at bakke deres anbefalinger op med data. Det virker altid overbevisende

Jens Victor Fischer, Global Marketing & Business Development Manager hos Palsgaard

En fleksibel platform 

I forbindelse med samarbejdet har Novicell udviklet det responsive site i samme CMS, Umbraco, efter ønske fra Palsgaard.

 Her er et udpluk af platformens forskellige features:

  • Mediearkiv der gør det store antal tekniske artikler, produkt-beskrivelser og corporate videoer lettilgængelige 
  • Mulighed for adskillige sprogversioner
  • Overskuelig præsentation af søgeresultater
  • ’Call to action’ features der henviser til kontaktformularer
  • Integration til Google Maps der viser Palsgaards afdelinger fordelt over hele verden

Fokus på det visuelle

Umbraco platformen har desuden en stor fleksibilitet inden for det visuelle. Derfor indeholder det nye site bl.a. en on page bannerfunktion, der gør det muligt at indsætte større billeder på langs på sitet. Her anvendes de til at skabe mere opmærksomhed omkring fx virksomhedens CSR initiativer, der er en vigtig del af Palsgaards strategi, og opdelingen sørger for et mere overskueligt site. 

Videoer er også en vigtig del af Palsgaards markedsføring, og de har derfor valgt at placere videowidgets centralt på sitet. Her gøres brug af 11 forskellige videoer, der skildrer virksomheden og dens kompetencer.

Da hjemmesiden indeholder flere indholdsmæssigt tunge produktbeskrivelser og artikler, bruges videoerne også til at forklare om problemerne i moderne fødevareproduktion, og samtidig skabe forståelse for hvad virksomheden kan hjælpe dens kunder med.

Vil du høre mere om løsningen?

Kontakt mig og hør mere om Palsgaards løsning