Nonbye

Minimalistisk design til mobilvant målgruppe

Nonbye arbejder med professionel skiltning, profilering og visuel identitet, og virksomheden har leveret løsninger til bl.a. Irma, Politiet og Arla. I juni 2014 gik virksomheden i luften med et nyt Umbraco site, der er gået all in på det visuelle.

Som kreativ virksomhed ønsker Nonbye sjældent at gå samme vej som alle andre, og med ambitionen om at lave skiltebrancens bedste hjemmeside i Europa var målet sat højt. Vi havde derfor masser af spændende ønsker til design, arkitektur og funktionalitet, og via et tæt samarbejde mellem Novicell og Nonbyes marketingafdeling fordelte vi arbejdsopgaverne bedst muligt. Vi er stolte af vores nye løsning og holder øje med, at vores mål indfries inden for en overkommelig tidsperiode

Jan Graus Sørensen, Design- og Marketingchef hos Nonbye

Mobile first

Visuel identitet er netop omdrejningspunktet for Nonbyes egen forretning, og websitet skal derfor skille sig ud i markedet og illustrere produkterne bedst muligt.

Selve designet er udviklet af Nonbye selv på baggrund af tæt sparring med Novicells eksperter inden for UX og konverteringsoptimering. Følgende mobile features har Nonbye bevaret i desk top versionen også:

  • Off canvas menu, der foldes ud i venstresiden ved interaktion
  • Fold-ud søgefelt
  • Flere billeder - mindre tekst

Det resulterer i et - på alle platforme - minimalistisk design, der appellerer til de mobilvante forbrugere anno 2014. Da løsningen er lidt utraditionel med den skjulte menu til desktopversionen, følges via de besøgendes interaktion med sitet tæt via splittests m.m.

Fleksibel content-opbygning

Løsningen er udviklet i Umbraco 6, men har samme modulære opbygning, som ellers er forbeholdt Umbraco 7. Det betyder, at webredaktørerne hos Nonbye har frie rammer til at variere indholdet på siderne i den rækkefølge, de ønsker.

De næste tiltag

Step 2 er at få endnu flere produkter på websitet, at inkludere udenlandske afdelinger samt at implementere nyhedsmodul, hvor Nonbye kan præsentere deres cases, konkurrencer og nye produkter.

Besøg Nonbye på www.nonbye.dk

Vil du høre mere om løsningen?

Kontakt mig og hør mere om vores løsning for Nonbye