Lysmesteren

Online løsning giver plads til lokale butikker

Lysmesteren er en af Danmark førende detailkæder inden for belysning med mere end 30 butikker fordelt over hele landet. Novicell har netop lanceret website med webshop til Lysmesteren, hvor det har været væsentligt at fastholde kundens kontakt til den lokale butik - også selvom de indgår i en national kæde. Den prioritering ser vi hos mange andre detailkæder, som fx Danbo Møbler, og det er essentielt at tænke dette med ind i designet af brugerfladen.

Den lokale butik er fortsat vigtig

Det er den lokale Lysmester, der er parat til at rådgive, vejlede og hjælpe kunden, uanset om kunden søger inspiration på websitet eller køber lamper i webshoppen. Det er også den lokale butik, der håndterer kundens ordre og yder service til kunden, så snart ordren er afgivet.

Den lokale butik finder man let via en tilpasset Google Maps visning, hvor kunder samtidig kan se de brands, butikken forhandler. Hvis man vælger at modtage Lysmesterens nyhedsbrev, vælger man også sin lokale butik, som så har mulighed for at målrette markedsføringen og udsende særlige tilbud.

Nyt design fremhæver produkterne

Novicell har leveret designet til lysmesteren.dk, hvor den visuelle præsentation af produkterne er i fokus med billeder, visning af lampens designer og mere information om lampens brand. Selve stilen er ren og enkel, og billedmenuen gør det nemt at overskue og navigere i de overordnede produktkategorier.

Find selv din favoritlampe på lysmesteren.dk.

Vil du høre mere om løsningen?

Kontakt mig og hør mere om vores løsning for Lysmesteren