Et nyt, moderne Kosan Gas

Kosan Gas

Kosan Gas har leveret gas lige siden 1929 og gør det stadig i dag - nu med en ny identitet og tilstedeværelse.

Som en af Nordens førende gasleverandøre har Kosan Gas en lang historie bag sig. Da virksomheden tilbage i 2010 skulle relanceres i Danmark, var der behov for en ny identitet, et nye website og en ny digital tilstedeværelse. Her blev Novicell valgt som partner. 

Et splinternyt Kosan Gas

I samarbejde med Kosan Gas og INEO Designlab skabte Novicell det nye website i Umbraco CMS, hvor hele processen startede med en kreativ workshop for at fastlægge design, struktur og indhold.

Med en stram deadline lykkedes det på ganske kort tid at skabe et nyt, indbydende univers, målrettet efter både privatkunder, erhvervskunder og forhandlere.

Nye territorier - flere websites

I forbindelse med opkøb af gasforretninger i de øvrige nordiske lande fik Kosan Gas i 2011 behov for at udvide antallet af websites.

Med valget af Umbraco CMS til kosangas.dk kunne Novicell derfor bygge fire nye websites gennem udnyttelsen af den sprogversionering, der er indbygget i Umbraco.

Vi er meget glade for vores samarbejde med Novicell. Vi får altid en god service, hvad end det er teknisk support fra serviceteamet eller rådgivning om online markedsføring - det letter bekymringerne og giver luft til at fokusere på andre, vigtige arbejdsopgaver

Hanne Lajer Christensen, Marketing Coordinater

Ti webshops i én webshop

I foråret 2012 lancerede Kosan Gas en webshop udviklet i uCommerce. Shoppen henvender sig til BtB- og BtC-kunder og består af ti lokale afsendere. Kunden bliver navigeret til den forhandler, der geografisk set ligger nærmest. Kosan Gas holder administrativt styr på samtlige ordrer, mens de rent praktisk håndteres rent praktisk decentralt hos de forskellige afsendere.

Kontinuerlig markedsføring sikrer synlighed

Novicell arbejder løbende sammen med Kosan Gas for at styrke deres online tilstedeværelse. Samarbejdet fokuserer både på søgemaskineoptimering af de forskellige websites for at sikre en god placering i søgemaskinerne og på hjælp samt rådgivning i forhold til online annoncering på relevante websites.

Det bestod samarbejdet af

Et nyt website med en integreret webshop og samarbejde om vedligeholdelse af websitet, webshop og kampagnesider.

Umbraco-platform

Nyt responsivt website udviklet i Umbraco CMS med fokus på nemt at kunne tilpasses flere lande.

U-commerce webshop

U-commerce-webshop udviklet til at danne knudepunkt for 10 lokale forhandleres online salg.

Ubegrænset support

Fast aftale med Novicells serviceteam, der løbende justerer og optimerer webløsningen og yder rådgivning.

Serviceaftale - et beredskab i baghånden

Kosan Gas har yderligere indgået en aftale med Novicells serviceteam og får hermed ubegrænset support til brug af Umbraco, til frondend og backend samt til håndtering af webshoppen.

Aftalen sikrer, at Kosan Gas dagligt kan få hjælp til de mange små problemer, som knytter sig til vedligeholdelsen af websitet, landesiderne og løbende kampagnesites.

Ved problemer eller spørgsmål opretter Kosan Gas blot en sag i Novicells sagsstyringssystem og følger processen for løsningen af sagen herfra - ganske simpelt, nemt og transparent.

Besøg Novicells serviceteam

Vil du vide mere om løsningen til Kosan Gas?

Så send mig en mail - jeg står klar til uforpligtende snak og kan fortælle meget mere om samarbejdet.