85% vækst på online salg

JYSK

Responsivt redesign - direkte i browseren

Den globale koncern JYSK stod i 2014 over for et komplet responsive redesign og integration af Click&Collect (kunden afhenter vare i nærmeste butik) og indgik i den forbindelse samarbejde med Novicell.

JYSK har over 2.200 fysiske butikker i 36 lande, men online kanalen spiller en stadig større rolle for forretningen.

Fra analyse til redesign

Projektet startede med, at JYSK fik udarbejdet en usability-analyse af deres webløsning, hvor Novicells konverteringsspecialister kom med anbefalinger til indhold og navigation ud fra brugertest, splittests og usability analyse.

Efterfølgende valgte JYSK at udvide samarbejdet, så Novicells designafdeling også udviklede hele den nye brugerflade - på baggrund af konklusionerne i foranalysen. JYSK har dog egen udviklingsafdeling, der implementerede design/HTML i deres Drupal løsning.

Vi oplever stor værdi ved at udvikle et site, hvor der designes direkte i browseren. Ved at arbejde på den måde har vi formået at skabe en bedre forståelse af designprocessen internt i organisationen. Samtidig er det en tidsbesparende faktor for vores udviklings- og implementeringsteam, da de ved overlevering modtager færdig html-kode frem for statiske Photoshop-filer.

Anders Talbo, Online Conversion Specialist, JYSK

 

Responsive wireframes metoden

Efter indledende brugertests af det daværende website, lavede Novicell responsive wireframes ud fra 'mobile first' tankegangen samt JYSKs erfaringer og datagrundlag.

Responsive wireframes og grey boxing i de indledende dele af designprocessen hjælper med at fastlægge elementernes størrelse og placering. Metoden er tidssparende, da designet bliver mere håndgribeligt for kunden og sikrer, at alle har samme forståelse af websitets opbygning og navigation.

Resultater

Via tæt dialog, brugertests og fokus på konverteringsoptimering, øgede vi JYSKs konverteringsrate markant:

85 %

vækst i omsætning på JYSK.dk

318 %

stigning i tablettransaktioner

162 %

værdiforøgelse af sitesøgning på mobil

Vil du vide mere om løsningen for JYSK?

Du er mere en velkommen til at skrive til mig for at høre om arbejdsprocessen for JYSK