Online mode- og designoutlet

Designers & Friends

Designers & Friends tiltrækker kunder med et fuldt optimeret website, en stærk webshop og effektiv online markedsføring.

Da den danske modeshop og kundeklub Designers & Friends havde et behov at supplere kundeklubbens udslagsprodukter med flere nye sæsonvarer til de forskellige køn og aldersgrupper måtte der nye midler til: Justeringerne krævede en helt ny arkitektur, som kunne tage højde for at bazaren med ekstra nedsatte varer blev en fast del af webløsningen. 

I samarbejde med Novicell fik Designers & Friends bygget et nyt website med et lækkert design og en ny, konverteringsoptimeret webshop. Novicell lavede det nye website som en Umbraco webløsning med en integreret uCommerce shop.

Nyt webløsning understøtter forretningsmodel

I forhold til valget af platform faldt det på en fleksibel open source-løsning, så Designers & Friends selv kan foretage hovedparten af ændringerne på sitet. Herudover er det vigtigt, at den nye shopløsning er skalérbar og indeholder sprogversionering, så virksomheden på sigt kan lancerer i udlandet.

Blandt smarte features har den nye webløsning:

  • Signs of trust (e-handelsmærket, trustpilot, facebook likes)
  • Lazy load af produktsider, hvor vigtigste elementer hentes først for at øge hastigheden på shoppen
  • Post Danmark-integration
  • Responsivt design

Dertil kommer en langt hurtigere loadtid, hvilket er afgørende for både visninger i søgemaskinerne, brugervenlighed og konverteringsfrekvens.

Adfærdsdata fra marketing styrker udviklingsprocessen

Online marketing-samarbejdet startede op 3 måneder inden launch af det nye website.

Analyse af trafikdata og brugeradfærd har været fundamentet til at kunne strukturere sitets indhold og udvikling af nye features på baggrund af data. Det er da også en metode, Novicell anbefaler alle sine kunder.

Samarbejdet

Samarbejdet mellem Novicell og Designers & Friends har både indebåret lanceringen af et responsivt website, en brugervenlig webshop og en række online marketingindsatser.

Umbraco CMS

Fleksibelt website med gode søge- og filtreringsmuligheder samt hurtig loadtid.

uCommerce shop

Webshop integreret med Post Danmark og med relevante 'signs of trust'.

Kombineret marketingindsats

SEO, konverteringsoptimering, e-mail marketing og online kampagner.

Online marketing skaffer medlemmer og salg

Foruden selve udviklingsopgaven har Designers & Friends en fast samarbejdsaftale med Novicells online markedsføringsafdeling om en kombineret indsats, der øger trafikken på websitet, skaffer nye medlemmer til kundeklubben og i sidste ende genererer mere omsætning.

Det dækker blandt andet over e-mail marketing med løbende tests af indhold og udsendelsesfrekvens.

AdWords søgeannoncer, remarketing og display-kampagner, der sikrer medlemstilgang og øget salg.

Der hjælpes til med social media marketing, herunder Facebook opslag og annoncer.

Sidst men ikke mindst arbejdes der med vedvarende søgemaskineoptimering og konverteringsoptimering af website og shop, som sikrer synlighed og salg.

Besøg Online Marketing hos Novicell

Efter skiftet til den nye platform har vi blandt andet opnået en forberedt konverteringsrate på ca 30 % på desktopplatformen og ca 50 % på mobilplatformen hvor der er integreret responsive design. En forbedring der betyder at investeringen allerede er tjent hjem efter 1 år.

Frederik Kolenda, Direktør

Hør mere om samarbejdet