Data Value

Power BI

Vælg det rigtige værktøj til dine data

Visualiseringer fortæller historier med data

Vores specialister har mange års erfaring i at hjælpe virksomheder med, at definerer og måle KPIér. Vi hjælper til at visualisere KPI´erne i flotte og overskuelige dashboards, som fungerer som støtteværktøj til at vise effekten af nye tiltag og den genrelle drift af en afdeling eller en kampagne. Ved at visualisere data, bliver tallene lettere at afkode og kommunikere til resten af forretningen. Det giver et solidt datagrundlag og en agil formidlingsproces, så der kan træffes bedre og hurtigere beslutninger i virksomheden.

Microsoft Power BI - Novicells anbefaling til dashboards

Microsoft Power BI er et brugervenligt self-service analyseværktøj til de virksomheder, som ønsker, at lave rapporter, og publicer dem, så de er tilpasset ledelsen eller de enkelte afdelingerne med relevante KPI dashboards.

Fra Power BI kan forretningen trække data fra alle deres datakilder – så selve forberedelse af data bliver meget enklere og det muliggør, at der kan laves ad-hoc analyser til gavn for hastigheden af beslutingsprocesserne i virksomheden.

Power BI indeholder mange af de ”kendte” funktionaliteter fra Excel - f.eks. Power Pivot, Power View, Power Query og Power Map, og er derfor let og intuitivt at komme i gang med.

Skalerbar datastruktur

Power BI kan visualisere dine data enten fra et data warehouse, eller integrere dine datakilder direkte til din data-løsning og dermed komme fra start med en mindre udviklingsomkostning. Hvis du får større dataambitioner eller stiller andre krav til dine data, kan du skalere din BI-løsning til dine kommende behov.

Brugervenlighed

Brugerfladen er lettilgængelig, og efter et kort træningsforløb kan du selv visualisere data og opsætte rapporter i Power BI.

Rollestyring

Rollestyring er ud af boksen med Power BI, og kan integreres med din office 360 pakke, så du kan administrere adgang til følsom data central og simpelt.  

Integrationer

Du kan integrerer de fleste datakilder med Power BI. Hvis din datakvalitet er lav, kan du integrere Power BI op mod et datawarehouse i stedet, så kan du sikre at datagrundlaget er rigtigt før du analyserer og optimerer. 

Opdatering af data

Din BI-løsning skal opdatere dine data automatisk efter dine behov. Det kan være du vil opdatere nogle data flere gang i døgnet, og andre sjældnere. Det er muligt at få live opdateringer af dine data, men det kræver en høj datakvalitet eller et data warehouse, der kan ensarte det isoleret fra datakilden.

Lokalt eller I skyen

Du kan tilgå Power BI i en desktop eller en cloud version. Det vil sige at du kan udvikle lokalt på din PC og derefter distribuere via skyen til andre personer i virksomheden, og tilmed tilgå data på mobil devices udenfor jeres netværk.

Power BI er markedsleder indenfor databehandling

For 11 år i træk er Microsoft blevet anerkendt som førende inden for Gartner Magic Quadrant i forbindelse med platforme til analyse og business intelligence.

Hent en 60 dages gratis licens til Power BI Pro

Udfyld formularen og få en gratis licens til Power Bi Pro. Trial perioden gælder 60 dage.

Prøv Power Bi gratis før du beslutter dig.

Tag kontakt til mig, hvis du har behov for sparring på dit data setup