Vinderne af Student Geek Challenge 2020

Mange studerende vil gerne bruge deres viden hos virksomheder, men samtidigt oplever de, at det kan det være svært at få foden inden for døren, fordi mange virksomheder mest leder efter erfaren arbejdskraft. Men der ligger en masse viden gemt blandt de unge studerende. Det har vi hos Novicell erfaret gennem de mange år vi har afholdt Student Geek Challenge. 
Dette års konkurrence er ingen undtagelse.

Konkurrencen blev i år afholdt for alle studerende i Danmark, Spanien og England, der havde lyst til at prøve kræfter med årets case.

Om årets case: Byg en commerce implementation

Dette års case var at opbygge en fungerende commerce implementation. Deltagerne skulle implementere et produkt, organisere produkter i kategorier/kollektioner og bygge et check out flow. Valget af løsning, platform og teknologi var frit.

Formålet med Student Geek Challenge er at give de studerende mulighed for at vise, hvad de kan og på den måde åbne døren for jobmuligheder, hvor de kan bygge ovenpå deres udviklingskompetencer.

Dette års deltagere kunne fuldt ud leve op til det niveau, de tidligere deltagere har lagt, og vi er utroligt glade for alle deltageres bidrag i årets Geek Challenge!

Vores komite har gennemgået alle de skarpe løsninger fra DK, UK og ES, og har udvalgt de absolut bedste.

Og vinderne er...

Tillykke til:
🥇 Georgi Dimitrov (DK)
🥈 Catalin Udrea (DK)
🥉 Callum Kindred (UK)


De tre deltagere vandt, fordi de leverede løsninger med skarp og robust kode.

Udover en pengepræmieen får de også en jobsamtale hos os, og vi glæder os til dialogen.